Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Jaromír Soukup: Bez brzdy
Domácí i zahraniční politika, ekonomická situace, společenské problémy. Mediální magnát Jaromír Soukup mluví o všem, co hýbe společností.
20 epizod
4 odběratelé
1.

BodyVibes
Podcast BodyVibes má všem připomenout důležitost vlastního já a to nejen fyzického tělesného já, ale i vnitřního já. Pokud na sobě chcete tedy opravdu pracovat a to zdravě, jemně a s ohledem na potřeby organismu, pak je tento podcast právě pro vás! Já se jmenuji Eliška…
1 epizoda
0 odběratelů
2.

Za oponou esportu
O dění v esportu korektně i nekorektně. Přestupy, analýzy, rozhovory, ale také šuškanda na pozadí a zajímavosti z businessu okolo esportu v Česku a ve světě. Moderátory a hosty pořadu jsou Vojtěch Petr, bývalý týmový manažer Entropiq Prague a Vojtěch Pres, bývalý šéfred…
38 epizod
2 odběratelé
3.

Ikonická
Jsem Alenka Šafratová a pomáhám ženám vybudovat osobní brand a online byznys, u kterého nemusí trávit 24/7. Ikonický podcast je našlapaný motivací. Každý týden ti do uší přistane povídání, které ti (to je můj sen!) ukáže, že na vysněné cíle a životní změny není nikdy po…
90 epizod
155 odběratelů
4.

Věř v to co děláš
Podcast o všech možných tématech od životního stylu, přes sport, trénink, zdraví až po psychiku, mindset a osobní příběhy.
13 epizod
0 odběratelů
6.

Sampi Talkeshow
Podcast ze světa esportu. Profesionální herní organizace Sampi.Tipsport přináší pravidelné podcasty s hráči, komentátory a lidmi z online prostředí.
46 epizod
0 odběratelů
7.

Víkendový podcast
Podcast ze Švýcarska po každé na jiné téma! Připojte se k nám, když se bavíme o našich každodenních zkušenostech v této úchvatné zemi i mimo.
1 epizoda
0 odběratelů
8.

MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana
MakroMixér: O penězích, byznyse, ekonomice a trzích. S nadhledem a chytrými hosty.
56 epizod
18 odběratelů
9.

projekt.lajf
PROJEKT.L - podcast z dílny Holubice Agency Podcast o projektu, který žijeme my všichni, tedy o životě. Podcastem provází Karolína Holubová alias Holu_ka a stálým hostem je Jiří Valášek alias @psy.chologistaPodcast Intro Music by Tim Beek (timbeek.com)
59 epizod
31 odběratelů
11.

Hlavně (Ne)objektivně
Fotbal, fotbal a zase fotbal. Jiří (Toaletná) a Honza (Juden) fandí každý jiné části Prahy. Rozebíráme aktuální kolo české nejvyšší soutěže "Jahodové" ligy, občas zabloudíme i do jiných sportů a bulvárních neřestí.
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Signály Průmyslu
Signály Průmyslu jsou novou podcastovou sérií Svazu průmyslu a dopravy ČR, která rozebírá aktuální výzvy a témata českého i evropského byznysu. V jednotlivých epizodách můžete slyšet detaily o hlavních tématech současného průmyslu, jako je digitální ekonomika, Průmysl 4…
9 epizod
1 odběratel
13.

Svatebky
Série Svatebky sleduje 5 dívek, které se připravují na svou první svatbu. Zachycuje, jak dnes mladé české nevěsty přemýšlí o svých svatebních šatech. Kdo a co je ovlivňuje, jaký chtějí udělat dojem a pro koho vlastně jejich šaty vznikají? Osmidílný seriál přibližuje, ja…
21 epizod
17 odběratelů
14.

Kafe s vizážistkou Janou
Vše na co se mě ptáte, ale u práce není prostor odpovědět. Dáme spolu virutální kafe a ráda vše zodpovím :-)
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Investice srozumitelně
Podcast společnosti In Invest pro finanční profesionály o investicích odborně a přesto srozumitelně. V rámci jednotlivých epizod si bude Lukáš Paldus zvát zástupce poradenských firem a vzdělávacích společností. Dále také jednotlivé úspěšné investiční poradce. Mezi hlavn…
64 epizod
77 odběratelů
19.

Na rovinu o podnikaní
Inšpirácie a praktické rady od podnikateľov, ktorí začali z nuly a vybudovali úspešné firmy na Slovensku, ale aj vo svete.
184 epizod
6 odběratelů
21.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
22.

Hudební podcast VoP
Rozhovory s pozoruhodnými postavami české hudební scény. Podcast je prázdninovou zábavou studenta žurnalistiky, snažím se být produktivní, znáte to. Zvukové předěly od Pete Production: https://www.youtube.com/channel/UC1M7xECsHJx7WKtZ3Zp1ZEQ
1 epizoda
0 odběratelů
23.

TichaCheck✓ podcast
V pořadu TICHACHECK ✅ vyzpovídám úspěšné a zajímavé lidi z našeho okolí. Tímto bychom vám chtěli předat inspiraci, motivaci a reálné příběhy z praxe.
12 epizod
0 odběratelů
24.