Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

The Real Difference
Podcast by Štěpán & Petr Recorded by Audacity Royalty free music Cover art photo provided by Joakim Honkasalo on Unsplash: https://unsplash.com/@jhonkasalo
5 epizod
0 odběratelů
2.

WOLCAST: Žij pro něco víc!
Žij pro něco víc! Jak můžeš v dnešním světě žít pro něco víc? Jak jako křesťan můžeš vystoupit z davu? V tomto podcastu můžeš očekávat různá témata, které spojuje právě motto naší organizace Word of Life, ČR: "Žij pro něco víc!"
9 epizod
0 odběratelů
3.

NaLékařskou.cz
Nejen rozhovory, které připravujeme pro studenty našich kurzů ale i pro všechny ostatní, kteří mají zájem o zajímavá témata z biologie, fyziky, chemie a medicíny.
4 epizod
31 odběratelů
5.

1. český golfový podcast
Podcast ve kterém uslyšíte zajímavé hosty ze světa golfu a byznysu.
3 epizod
4 odběratelé
6.

No Drama Llama Podcast CZ
"Osobní růst nemusí být drama. Poslechněte si v našem podcastu zábavnou formou jak na to a zapřemýšlejte si s námi. Také nám prosím napište co si o tom myslíte a co vás napadá. Rádi si povídáme ;)"
16 epizod
0 odběratelů
7.

Rádio LOV: Štěpánovo Demo
Podcast od tvůrce Rádia LOV, který je divoký, umazaný a hlavně nestálý. Když posloucháš Štěpánovo Demo nemůžeš být emo. Politika, Historie má své trajektorie. MHD má svůj jízdní řád, tak se posaď a nebuď ovád, protože posloucháš můj pořad!
6 epizod
0 odběratelů
9.

The Real DNA Podcast
Former Tennis Professional and current Sports Broadcaster and Social Influencer Daniela Hantuchova interviews highly successful guests from the world of sports, entertainment, and culture. Daniela pursues the common thread or the DNA of what breeds success at the highes…
86 epizod
1 odběratel
11.

Vlčí mlhou
My, Lůca a Péťa (dvojice divoženek, které od sebe sice dělí generační rozdíl, ale zato je spojuje vášeň pro výtvarné umění, literaturu, hudbu, divadlo, filmy…), vám každých čtrnáct dní v pořadu Vlčí mlhou ze západu Čech, z pod Vlčí hory představíme jednoho českého básní…
1 epizoda
0 odběratelů
12.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
14.

Kompost
Podcast kde si Štěpán Doležal povídá s Kristiánem Tomanem o tom o čem si zrovna chtějí povídat a vy s tím nemůžete nic udělat. Většinou se věnujeme umění, filmu, grafickému designu, kreativitě, technologie a experimentální opravě plynových kotlů. Hosti: Štěpán Doležal a…
4 epizod
0 odběratelů
16.

Prostě Daniel
Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.
3 epizod
2 odběratelé
17.

NELISA: Vstupte
Podcast NELISA: Vstupte je prostorem pro firmy, ve kterém sdílí inspirativní obsah o své firemní kultuře a lidech, zajímavých projektech, nebo třeba i jak se u nich pracuje či koho hledají k sobě do týmu. Za NELISA: Vstupte dáme rádi prostor i Vám - personalistům, manaž…
14 epizod
0 odběratelů
18.

FILIP VLKANOVA: Podcast Show
Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád …
7 epizod
5 odběratelů
19.

Ještě jednu, prosím ...
Čtyři holky Čtyři názory Čtyři hlasy A ještě jedna....
13 epizod
6 odběratelů
20.

Vox Verbi
Podcast věnovaný Slovu s velkým S. Připravuje Sr. Anna Mátiková FSP. Po anglistice a germanistice vystudovala katolickou teologii. Následně získala licenciát z biblistiky na Papežském biblickém institutu v Římě. Případné reakce nebo dotazy lze psát na: anna@paulinky.cz…
77 epizod
0 odběratelů
21.

MY DEAR PODCAST
Internetový deníček, aneb sled náhodných myšlenek obyčejné holky ze SEVERNÍ MORAVY.
3 epizod
0 odběratelů
22.

Brrrap
Rapová série Brrrap je podcast, který se zajímá o to, co se honí rapperům v hlavě, když nedrží mikrofon v ruce. Za jaké kariérní rozhodnutí by si rappeři nafackovali? Kdo by se chtěl dostat do hlavního proudu a kdo raději stojí na okraji? A co jim řekla máma, když přišl…
22 epizod
16 odběratelů
23.

Gymnazijně Virtuální Periodikum
Vítejte u podcastu našeho Gymnazijně Virtuálního Periodika. Moderátoři Matěj Damian a Eduard Tomas vás provedou rozhovory s učiteli, studenty, ale i s dalšími zajímavými lidmi s vazbami na Gymnázium Na Vítězné pláni i bez nich.
4 epizod
0 odběratelů
24.

Pochoden Praha
Pochodeň Praha je církví v Praze 17 - Řepích, kde působí od roku 2009. Na tomto podcastu můžete poslouchat kázání z našich bohoslužeb.
257 epizod
1 odběratel
25.