Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu STETOSKOP

STETOSKOP

Lékařská fakulta Masarykovy univerzity vzdělává nové generace lékařů a zdravotníků, sdílí svoje nejlepší znalosti a dovednosti a aktivně se podílí na vědeckých výzkumech.

108 epizod

22 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Z hloubi duše

Z hloubi duše

Obyčejná holka co miluje papírnictví, žije s knížkou v ruce obklopená svou zelenou džunglí a po boku svého písho společníka Ducha má neustálou potřebu něco podnikat. Podcast o každodenních radostech a starostech je audio verze osobního blogu martinaduskova.com.

1 epizoda

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu GUGcast

GUGcast

Danny Macho a Jirka Bartušek zpovídají své hosty o technologiích, komunitách a jejich vizích.

6 epizod

1 odběratel

3.

Obrázek podcastu Mirek Pakr

Mirek Pakr

Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.

1 epizoda

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu KryptoVláďa

KryptoVláďa

Novinky a praktické informace ze světa Etherea a DeFi

34 epizod

2 odběratelé

5.

Obrázek podcastu LEPŠIE RAZ POČUŤ

LEPŠIE RAZ POČUŤ

Jednou z hlavných tém nášho života je jedlo. Je to preto, nakoľko jeho kvalita, spôsob produkcie ako aj dopady na životné prostredie a naše zdravie sú kľúčové. Nie je hádam iná téma, ktorá by sa globálne týkala takto bytostne každého z nás. Pozývam vás do podcastu plnéh

2 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Čas vah

Čas vah

Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi

4 epizod

8 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Unobcast

Unobcast

Podcast o jediné vojenské vysoké škole u nás. O vojenském studiu a všemu, co k němu patří převážně vážně!

7 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu NILA podcast

NILA podcast

Podcast nezávislých obchodů NILA (www.nila.cz). Ty jsou určeny ženám se silným názorem a laskavým srdcem. Rádi říkáme, že v době pomíjivých trendů „jdeme jinudy“. Hledáme cesty ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Jsme nejen největším obchodem s dámskou #slowfashio

44 epizod

21 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Makám na sobě Podcast

Makám na sobě Podcast

Makáš na sobě, fyzicky i mentálně? Michal Hubík, zakladatel a CEO Aktinu, zpovídá inspirativní hosty, kteří tě sdílením svého příběhu a pohledu na svět podpoří na cestě za tou nejlepší verzi sebe sama.

2 epizod

11 odběratelů

10.

Obrázek podcastu CNT Talks

CNT Talks

Chceš vědět, jak to funguje v Czech Night Teamu? Tak si nezapomeň poslechnout každý CNT Podcast, každý pátek zde na Spotify. Where there’s no Sun, Reach for the Moon

3 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu ČERNÁ VEŽ, STŘÍBRNÁ LIŠKA A MALÝ SOBOL

ČERNÁ VEŽ, STŘÍBRNÁ LIŠKA A MALÝ SOBOL

Přátelské povídání u kafíčka na různá témata, která si buď losujeme nebo je právě řešíme ve svých životech. Zveme vás k našemu sdílení.

3 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Fejetony Evy Kadlčákové

Fejetony Evy Kadlčákové

Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

71 epizod

7 odběratelů

13.

Obrázek podcastu naposlech.cz

naposlech.cz

Webový magazín o audioknihách a dění kolem nich

220 epizod

24 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku

Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku

Tipy na výlety a akce v regionu národního parku České Švýcarsko jsou publikovány každý čtvrtek.

5 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Lesní Stezkou

Lesní Stezkou

Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a

94 epizod

13 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta

Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta

Jak v práci dělat více zajímavých, smysluplných věcí a méně těch otravných? Příběhy a myšlenky o tom, jak získat kontrolu nad svou prací a čas i energii něco změnit. Jak se dostat k zajímavé práci? Jak se nezbláznit z meetingů? Kolik hodin pracovat? Jak zlepšit komunik

63 epizod

39 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Jihočeské kroniky

Jihočeské kroniky

Setkání Petra Kroniky s kronikářkami a kronikáři vesnic a měst našeho kraje. Všechny díly podcastu Jihočeské kroniky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

50 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Deník.cz - Evropa pro Čechy

Deník.cz - Evropa pro Čechy

Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.

0 epizod

2 odběratelé

19.

Obrázek podcastu #mojeargo na vlnách

#mojeargo na vlnách

Podcast nakladatelství Argo s lidmi, kteří knihami žijí.

37 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Nejen o jídle

Nejen o jídle

Objevte svět perfektních cateringových služeb Stones Catering, které nelze napodobit. Před vašima očima proměňují eventy v dokonalé zážitky už více jak 20 let. V našem audio podcastu nahlédneme s experty gastronomie do zákulisí toho všeho. Exkluzivně na Youradio Talk.

4 epizod

16 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Bez Receptu

Bez Receptu

Sme dvaja farmaceuti, kamaráti, debatujúci na rôzne medicínsko-farmaceutické témy v snahe priniesť čo najmodernejšie a najpreskúmanejšie informácie. Držíme sa toho, čo odporúča svetová medicína, sledujeme najvýznamnejšie klinické výskumy a to všetko preto, aby ste sa vy

62 epizod

42 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Mx Interview

Mx Interview

Motokros

54 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu PÍÁRKO

PÍÁRKO

Jak komunikovat divadlo, architekturu nebo film? Podcast Nikoly Lörinczové a Pavly Umlaufové z agentury PIARISTI o kulturním PR a marketingu s hosty z agentur, médií i kultury.

93 epizod

25 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Ako prežiť s chlapom

Ako prežiť s chlapom

Ako prežiť s chlapom a nezblazniť sa? Dám vám pár užitočných rád.

2 epizod

0 odběratelů

25.