Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Traion Podcast
Podcast sleduje příběhy členů komunity Traion, co dělají za projekty, jak se dostali k podnikavosti, kam směřují a proč směřují zrovna tam. Traion sdružuje mladé podnikavé i podnikající lidi rozeseté po celé České republice.
7 epizod
0 odběratelů
1.

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké
Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá…
12 epizod
0 odběratelů
2.

George podcast
Podcastová série ze světa financí, digitálního bankovnictví, inovací a ekonomiky, připravovaná analytiky a tvůrci z České spořitelny. Toto sdělení nepředstavuje investiční doporučení ani investiční poradenství podle příslušných právních předpisů. Hodnota investičních ná…
38 epizod
11 odběratelů
3.

Sedmá generace
Dvouměsíčník Sedmá generace vychází od roku 1991 s cílem reflektovat sociální a ekologické aspekty vývoje soudobé civilizace a zasazovat je do širších souvislostí, ať už politických, ekonomických či obecně kulturních. Název časopisu, který do roku 1997 vycházel jako Po…
197 epizod
13 odběratelů
4.

Cloudbase Hunters Podcasts
Podcast pro paraglidingovou komunitu a pro každého, kdo má rád tento krásný sport.
30 epizod
4 odběratelé
6.

APATYKÁŘ® – Tématický den
Podcasty Dr. Martina Dočkala, odborníka na farmacii a lékárenství, které připravil v rámci tématické podcastové kampaně portálu APATYKÁŘ®, tzv. PODCAST Tour. Jedná se o originální tématické celodenní podcastové vysílání cíleně zaměřené na konkrétní zdravotní téma, akci …
20 epizod
8 odběratelů
7.

Mergado To Go
Podcast MERGADO To Go Vám přináší žhavé novinky a rozhovory ze světa e-commerce. Powered by Mergado | www.mergado.cz
113 epizod
6 odběratelů
11.

NA GAUČI Podcasts
Na Gauči s Nasklee: Rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi o ich živote, o aktuálnych témach a o tom, čo nás spája. Lula x Petush: Debaty na rôzne témy // Podcasty Na Gauči s Nasklee - Rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi o ich živote, o aktuálnych témach a o tom, čo nás spája
141 epizod
33 odběratelů
12.

můj malý život
můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx
3 epizod
1 odběratel
13.

Made in Brno
Podcast o lidech a věcech, které hýbou Brnem a světem. www.madeinbrno.com
80 epizod
27 odběratelů
14.

M Talks
Pokud si občas kladete otázku "Jak by mohla být moje firma ještě lepší?", tak jste si naladili ten správný podcast! Ale na rozdíl od různých koučů, poradců, auditorů a vševědů na to jdeme prakticky. Podle nás může být firma lepší jen tehdy, když má zdravé základy a může…
15 epizod
0 odběratelů
15.

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína
Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty…
1 epizoda
0 odběratelů
16.

Racecast - aneb závodnický podcast
Profesionální závodník rally, Jan Černý a jeho závodnický podcast. Poslední dobou jsem sám sebe často přichytil při poslouchání podcastů. Je to skvělá platforma, kde se dají výborným způsobem předávat informace, pocity a zkušenosti lidí. Přestože je na českém internetu …
2 epizod
22 odběratelů
17.

Histor(k)y
Je tady první český podcast o historii, který může bavit každého! :) Histor(k)y jsou podcast jednoho pana učitele o minulosti, která je plná zajímavých, napínavých, neuvěřitelných a bizarních příběhů. Ať už jsi žák odsouzený k dvěma hodinám dějepisu týdně, dějepisář hl…
9 epizod
466 odběratelů
18.

Vylíčeno
Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest…
6 epizod
1 odběratel
19.

Kolíbka - tajemné pohádky a příběhy
Podcast plný pohádek. Příběhy současných autorek a autorů, bez reklam a nahrané tak, aby se u nich dalo hezky snít.
37 epizod
284 odběratelů
20.

Podcast jako bič
Zvídavý básník Jindra Bíč přichází s Podcastem jako bič. Nechte se poučit a inspirovat nevšedními životními příběhy, které s sebou hosté za mikrofonem do jeho podcastu pravidelně přinášejí. Tento podcast podporuje Modrá Pyramida.
11 epizod
5 odběratelů
21.

Zrcadlo sportu Podcast
Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími…
19 epizod
0 odběratelů
22.

michalrada.cz podcast
...to byste chtěli vědět, co v tomhle podcastu najdete, co? No, to já taky...
32 epizod
0 odběratelů
23.

Jad(e)rné hovory
Odborný podcast Mladé generace České nukleární společnosti nejen o jaderné energetice a souvisejících tématech.
4 epizod
0 odběratelů
24.

PrFcast
Podcast Studentské komory AS PrF MU na témata týkající se studia, fakulty a života na ní. Moderuje Jan Tříska a Michaela Zvancigerová.
8 epizod
0 odběratelů
25.