Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Marek Nový

Marek Nový

Podcast nejen o golfu. Na digitální vlny tohoto podcastu, bych rád zval hosty k rozhovorům o golfu, o jeho vlivu na život, jak se v golfu zlepšovat, co komu golf dává a co bere. A vše se setkává na stránkách www.novygolfacademy.cz, kde jsou instruktážní videa, jak se

6 epizod

2 odběratelé

1.

Obrázek podcastu zatím pokus

zatím pokus

povídání

0 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu Myšlenkář

Myšlenkář

Moje mise je jednoduchá: podnítit vaše myšlení, probudit vaši zvídavost a poskytnout vám náhledy na svět kolem nás, které jste možná dosud nepostřehli.

3 epizod

1 odběratel

3.

Obrázek podcastu RadioDixie - Blues bar

RadioDixie - Blues bar

Historie i současnost černého i bílého blues. Muzika akustická i elektrická, domácí i zahraniční, tradiční i experimentální v podání bluesového experta, hudebního publicisty a dramaturga šumperského festivalu Blues Alive Ondřeje Bezra.

25 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu The Real Difference

The Real Difference

Podcast by Štěpán & Petr Recorded by Audacity Royalty free music Cover art photo provided by Joakim Honkasalo on Unsplash: https://unsplash.com/@jhonkasalo

5 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu iKINO

iKINO

Osobnosti vypráví příběhy filmových klenotů ze svých šuplíků, které jsou v obnovené premiéře k vidění na STREAMU 🌞

5 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Starosta HN

Starosta HN

Podívejte se pod ruce starostovi. Jak udělat obec atraktivní? Kde na to vzít peníze? A proč je dobré jít občas proti většině? Starosta Trojanovic Jiří Novotný a jeho hosté v novém podcastu HN.

23 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu NaLékařskou.cz

NaLékařskou.cz

Nejen rozhovory, které připravujeme pro studenty našich kurzů ale i pro všechny ostatní, kteří mají zájem o zajímavá témata z biologie, fyziky, chemie a medicíny.

4 epizod

31 odběratelů

8.

Obrázek podcastu 1. český golfový podcast

1. český golfový podcast

Podcast ve kterém uslyšíte zajímavé hosty ze světa golfu a byznysu.

3 epizod

4 odběratelé

9.

Obrázek podcastu Podcast plný života #studenti

Podcast plný života #studenti

6 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Ginkgo

Ginkgo

Povídání s lidmi o tom co dělají, jak se k tomu dostali a jak je Panská změnila.

4 epizod

2 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Vox Verbi

Vox Verbi

Podcast věnovaný Slovu s velkým S. Připravuje Sr. Anna Mátiková FSP. Po anglistice a germanistice vystudovala katolickou teologii. Následně získala licenciát z biblistiky na Papežském biblickém institutu v Římě. Případné reakce nebo dotazy lze psát na: anna@paulinky.cz

77 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Řekni něco!

Řekni něco!

6 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu The Real DNA Podcast

The Real DNA Podcast

Former Tennis Professional and current Sports Broadcaster and Social Influencer Daniela Hantuchova interviews highly successful guests from the world of sports, entertainment, and culture. Daniela pursues the common thread or the DNA of what breeds success at the highes

86 epizod

1 odběratel

14.

Obrázek podcastu PointCast

PointCast

6 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Lead and Learn

Lead and Learn

Podcast by Top Vision

34 epizod

11 odběratelů

16.

Obrázek podcastu urbanyogi.cz

urbanyogi.cz

Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.

9 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu |CESTA|

|CESTA|

PODCAST CESTA KAZDE PONDELI NOVA EPIZODA NOVE TEMA

8 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Feminine energy

Feminine energy

Lighteres

0 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Prostě Daniel

Prostě Daniel

Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.

3 epizod

2 odběratelé

20.

Obrázek podcastu Lifestyle

Lifestyle

Lighteres

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu FILIP VLKANOVA: Podcast Show

FILIP VLKANOVA: Podcast Show

Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád

7 epizod

5 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Ještě jednu, prosím ...

Ještě jednu, prosím ...

Čtyři holky Čtyři názory Čtyři hlasy A ještě jedna....

13 epizod

6 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Wine not

Wine not

Vyrůstaly jsme ve stejném městě, jezdily na stejné tábory a narodily se jeden den od sebe. Do řeči jsme se ale pořádně daly až teď u sklenky vína a zapnutého mikrofonu. Mluvíme o škole, tanci, psaní blogu a čemkoli, co Moni zrovna cvrnkne do čela a co pak Peťa vystřiháv

6 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Mental Health

Mental Health

Lighteres

0 epizod

0 odběratelů

25.