Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Marek Nový
Podcast nejen o golfu. Na digitální vlny tohoto podcastu, bych rád zval hosty k rozhovorům o golfu, o jeho vlivu na život, jak se v golfu zlepšovat, co komu golf dává a co bere. A vše se setkává na stránkách www.novygolfacademy.cz, kde jsou instruktážní videa, jak se …
6 epizod
2 odběratelé
1.

Myšlenkář
Moje mise je jednoduchá: podnítit vaše myšlení, probudit vaši zvídavost a poskytnout vám náhledy na svět kolem nás, které jste možná dosud nepostřehli.
3 epizod
1 odběratel
3.

RadioDixie - Blues bar
Historie i současnost černého i bílého blues. Muzika akustická i elektrická, domácí i zahraniční, tradiční i experimentální v podání bluesového experta, hudebního publicisty a dramaturga šumperského festivalu Blues Alive Ondřeje Bezra.
25 epizod
0 odběratelů
4.

The Real Difference
Podcast by Štěpán & Petr Recorded by Audacity Royalty free music Cover art photo provided by Joakim Honkasalo on Unsplash: https://unsplash.com/@jhonkasalo
5 epizod
0 odběratelů
5.

Starosta HN
Podívejte se pod ruce starostovi. Jak udělat obec atraktivní? Kde na to vzít peníze? A proč je dobré jít občas proti většině? Starosta Trojanovic Jiří Novotný a jeho hosté v novém podcastu HN.
23 epizod
0 odběratelů
7.

NaLékařskou.cz
Nejen rozhovory, které připravujeme pro studenty našich kurzů ale i pro všechny ostatní, kteří mají zájem o zajímavá témata z biologie, fyziky, chemie a medicíny.
4 epizod
31 odběratelů
8.

1. český golfový podcast
Podcast ve kterém uslyšíte zajímavé hosty ze světa golfu a byznysu.
3 epizod
4 odběratelé
9.

Vox Verbi
Podcast věnovaný Slovu s velkým S. Připravuje Sr. Anna Mátiková FSP. Po anglistice a germanistice vystudovala katolickou teologii. Následně získala licenciát z biblistiky na Papežském biblickém institutu v Římě. Případné reakce nebo dotazy lze psát na: anna@paulinky.cz…
77 epizod
0 odběratelů
12.

The Real DNA Podcast
Former Tennis Professional and current Sports Broadcaster and Social Influencer Daniela Hantuchova interviews highly successful guests from the world of sports, entertainment, and culture. Daniela pursues the common thread or the DNA of what breeds success at the highes…
86 epizod
1 odběratel
14.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
17.

Prostě Daniel
Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.
3 epizod
2 odběratelé
20.

FILIP VLKANOVA: Podcast Show
Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád …
7 epizod
5 odběratelů
22.

Ještě jednu, prosím ...
Čtyři holky Čtyři názory Čtyři hlasy A ještě jedna....
13 epizod
6 odběratelů
23.

Wine not
Vyrůstaly jsme ve stejném městě, jezdily na stejné tábory a narodily se jeden den od sebe. Do řeči jsme se ale pořádně daly až teď u sklenky vína a zapnutého mikrofonu. Mluvíme o škole, tanci, psaní blogu a čemkoli, co Moni zrovna cvrnkne do čela a co pak Peťa vystřiháv…
6 epizod
0 odběratelů
24.