Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Mozaika Podcast
Podcast z Křestanského společenství Mozaika | Mozaika Christian fellowship Podcast | www.mozaika.hk
360 epizod
7 odběratelů
3.

TŘEŠNIČKY PRO DUŠI OD MÁMA JOB
Každý máme svůj osobní příběh, své zkušenosti i bolístky, které nás ovlivňují a někdy nám i komplikují život. Třešničky pro duši Vám v pár minutách ukazují cestu, kudy se vydat, když se v partnerském, rodinném nebo profesním soužití dostanete do slepé uličky. Jsou jako …
28 epizod
0 odběratelů
4.

Faktická a praktická Věry Kovářové
Stručně, výstižně - a s nadhledem. Malá i velká témata české politiky očima středočeské poslankyně Starostů a nezávislých.
6 epizod
0 odběratelů
7.

Tady to znám
Pojďte s námi poznat krásná místa, o kterých naši hosté říkají: Tady to znám. Všechny díly podcastu Tady to znám můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
162 epizod
13 odběratelů
8.

Škola průserů
Inspirující osobnosti sdílí své největší životní průsery a zkoušky. Nerozdávají návody ale inspirují reálnými zkušenostmi. Poslouchej a najdi si svůj Životní tahák ze Školy průserů...
14 epizod
17 odběratelů
9.

Open Science Podcast
Podcast Centra pro podporu open science (CpOS) na Univerzitě Karlově o všem, co souvisí s open science. Prostřednictvím rozhovorů se pokusíme zmapovat cestu k otevřené vědě, od praktických aspektů po politiky a filozofii. Hudba: Demis CousCous: Thirteen, dostupné pod l…
15 epizod
0 odběratelů
10.

Audiolibrix - Audioknihy pro vaše lepší já
Nejlepší obchod s audioknihami, největší katalog českých a slovenských podcastů a nejmladší vydavatelství rozvojových audioknih. To je Audiolibrix.
46 epizod
37 odběratelů
11.

Psychologický podcast
Vítejte u Psychologického Podcastu. Jmenuji se Eva a jsem vězeňská psycholožka. Tento podcast zahrnuje jak obecná témata z psychologie, tak i zajímavosti z praxe. A občas se tu objeví i jako hosté i mí kolegové, kteří vám přiblíží některou z psychologických specializací…
58 epizod
1050 odběratelů
12.

Quantum Body World
Expanze začíná naším designem. Podcast o budování multimilionového podnikání v integritě, autenticky i strategicky. Témata: Human Design, vědomí, transformace, high-ticket produkty, cenotvorba, archetypy.
11 epizod
0 odběratelů
13.

M.R. RECORDS
Jsem Rom. Mám rád RAP psal jsem texty od 10 let. Věnují se tomu už 5 let..
3 epizod
0 odběratelů
14.

Quick-Step Design Talks
Do you want to learn more about the 2022 trends in design? We are proud to present you our new podcast Quick-Step Design Talks, a series of inspiring podcasts with different guests from the world of design and art. Eva Sluneckova, editor-in-chief of Elle Decoration maga…
3 epizod
0 odběratelů
15.

Do slov
Tohle je Do slov. Čteme knihy, bavíme se o tom, jak jsou napsané, hledáme souvislosti a nekončíme jen u příběhu a prvních dojmů. Do slov připravují Bára Votavová a Ondřej Lipár. Najdete nás na Instagramu jako @xvxbbxvx a @lipar. Pokud nás chcete podpořit nejen poslechem…
52 epizod
14 odběratelů
16.

Walker & Volf - nakladatelství audioknih
Zdarma k poslechu naše audioknihy a ukázky z nich. Více o nás na www.walkeravolf.cz.
73 epizod
29 odběratelů
19.

Go GIRLS!
Vítám vás u mého podcastu GO GIRLS!. Jsem holčina trpící obezitou, která je na cestě za lepším já a doufá i věří, že k tomu brzo dojde. Chci tady sdílet své pocity, zkušenosti, vzestupy ale i pády, které k té cestě patří. Bude to takový můj deníček. Doufám, že Vás to bu…
1 epizoda
0 odběratelů
20.

Podcast fanouška Sparty
Podcast popisující dění kolem klubu, z pohledu fanouška.
1 epizoda
0 odběratelů
21.

NFCtron Podcast
NFCtron Podcast Václava Jaroše nemá za cíl být dalším z řady podcastů. Nabízíme vhled do trhu, který je plný neuvěřitelných osobností, jež se nebojí riskovat a dělat věci jinak. Při přípravách nepřemýšlí nad plánem B, ale když se něco nepodaří, umí skvěle improvizovat. …
9 epizod
0 odběratelů
23.

Kaleidoskop MMA
Kaleidoskop MMA je český podcast zaměřený na galavečery největší světové organizace smíšených bojových umění - UFC (Ultimate Fighting Championship) a okrajově i dalších. Představení zápasů, galavečerů, novinek, zápasníků a výsledkový servis.
200 epizod
12 odběratelů
24.

Skautský institut
Stavíme mosty mezi tradicí a hodnotami skautingu a mezi životním stylem a potřebami společnosti. A to i v pořadech na tomto kanálu: skautská témata a inspirace, podněty pro celou společnost.
74 epizod
12 odběratelů
25.