Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu M.V.P Top 3

M.V.P Top 3

5 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu podcast de João paulo Rabelo

podcast de João paulo Rabelo

Vamo q vamo

1 epizoda

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Mozaika Podcast

Mozaika Podcast

Podcast z Křestanského společenství Mozaika | Mozaika Christian fellowship Podcast | www.mozaika.hk

360 epizod

7 odběratelů

3.

Obrázek podcastu TŘEŠNIČKY PRO DUŠI OD MÁMA JOB

TŘEŠNIČKY PRO DUŠI OD MÁMA JOB

Každý máme svůj osobní příběh, své zkušenosti i bolístky, které nás ovlivňují a někdy nám i komplikují život. Třešničky pro duši Vám v pár minutách ukazují cestu, kudy se vydat, když se v partnerském, rodinném nebo profesním soužití dostanete do slepé uličky. Jsou jako

28 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Studentské rozhovory mimo školu

Studentské rozhovory mimo školu

Let's make a change!

32 epizod

3 odběratelé

5.

Obrázek podcastu afm 126's show

afm 126's show

5 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Faktická a praktická Věry Kovářové

Faktická a praktická Věry Kovářové

Stručně, výstižně - a s nadhledem. Malá i velká témata české politiky očima středočeské poslankyně Starostů a nezávislých.

6 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Tady to znám

Tady to znám

Pojďte s námi poznat krásná místa, o kterých naši hosté říkají: Tady to znám. Všechny díly podcastu Tady to znám můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

162 epizod

13 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Škola průserů

Škola průserů

Inspirující osobnosti sdílí své největší životní průsery a zkoušky. Nerozdávají návody ale inspirují reálnými zkušenostmi. Poslouchej a najdi si svůj Životní tahák ze Školy průserů...

14 epizod

17 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Open Science Podcast

Open Science Podcast

Podcast Centra pro podporu open science (CpOS) na Univerzitě Karlově o všem, co souvisí s open science. Prostřednictvím rozhovorů se pokusíme zmapovat cestu k otevřené vědě, od praktických aspektů po politiky a filozofii. Hudba: Demis CousCous: Thirteen, dostupné pod l

15 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Audiolibrix - Audioknihy pro vaše lepší já

Audiolibrix - Audioknihy pro vaše lepší já

Nejlepší obchod s audioknihami, největší katalog českých a slovenských podcastů a nejmladší vydavatelství rozvojových audioknih. To je Audiolibrix.

46 epizod

37 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Psychologický podcast

Psychologický podcast

Vítejte u Psychologického Podcastu. Jmenuji se Eva a jsem vězeňská psycholožka. Tento podcast zahrnuje jak obecná témata z psychologie, tak i zajímavosti z praxe. A občas se tu objeví i jako hosté i mí kolegové, kteří vám přiblíží některou z psychologických specializací

58 epizod

1050 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Quantum Body World

Quantum Body World

Expanze začíná naším designem. Podcast o budování multimilionového podnikání v integritě, autenticky i strategicky. Témata: Human Design, vědomí, transformace, high-ticket produkty, cenotvorba, archetypy.

11 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu M.R. RECORDS

M.R. RECORDS

Jsem Rom. Mám rád RAP psal jsem texty od 10 let. Věnují se tomu už 5 let..

3 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Quick-Step Design Talks

Quick-Step Design Talks

Do you want to learn more about the 2022 trends in design? We are proud to present you our new podcast Quick-Step Design Talks, a series of inspiring podcasts with different guests from the world of design and art. Eva Sluneckova, editor-in-chief of Elle Decoration maga

3 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Do slov

Do slov

Tohle je Do slov. Čteme knihy, bavíme se o tom, jak jsou napsané, hledáme souvislosti a nekončíme jen u příběhu a prvních dojmů. Do slov připravují Bára Votavová a Ondřej Lipár. Najdete nás na Instagramu jako @xvxbbxvx a @lipar. Pokud nás chcete podpořit nejen poslechem

52 epizod

14 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Marcebila

Marcebila

Hledá se Marecebila. Potkal jste ji někdo? Znáte jí a její příběh? Pojďme zrekonstruovat její legendu. Epizody z audioverze knihy Petra Mikšíčka o Marcebile, bludné paní Krušných hor.

1 epizoda

2 odběratelé

17.

Obrázek podcastu ŠmaK

ŠmaK

Experimentální podcast

3 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Walker & Volf - nakladatelství audioknih

Walker & Volf - nakladatelství audioknih

Zdarma k poslechu naše audioknihy a ukázky z nich. Více o nás na www.walkeravolf.cz.

73 epizod

29 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Go GIRLS!

Go GIRLS!

Vítám vás u mého podcastu GO GIRLS!. Jsem holčina trpící obezitou, která je na cestě za lepším já a doufá i věří, že k tomu brzo dojde. Chci tady sdílet své pocity, zkušenosti, vzestupy ale i pády, které k té cestě patří. Bude to takový můj deníček. Doufám, že Vás to bu

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Podcast fanouška Sparty

Podcast fanouška Sparty

Podcast popisující dění kolem klubu, z pohledu fanouška.

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Kardiopodcast

Kardiopodcast

10 epizod

9 odběratelů

22.

Obrázek podcastu NFCtron Podcast

NFCtron Podcast

NFCtron Podcast Václava Jaroše nemá za cíl být dalším z řady podcastů. Nabízíme vhled do trhu, který je plný neuvěřitelných osobností, jež se nebojí riskovat a dělat věci jinak. Při přípravách nepřemýšlí nad plánem B, ale když se něco nepodaří, umí skvěle improvizovat.

9 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Kaleidoskop MMA

Kaleidoskop MMA

Kaleidoskop MMA je český podcast zaměřený na galavečery největší světové organizace smíšených bojových umění - UFC (Ultimate Fighting Championship) a okrajově i dalších. Představení zápasů, galavečerů, novinek, zápasníků a výsledkový servis.

200 epizod

12 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Skautský institut

Skautský institut

Stavíme mosty mezi tradicí a hodnotami skautingu a mezi životním stylem a potřebami společnosti. A to i v pořadech na tomto kanálu: skautská témata a inspirace, podněty pro celou společnost.

74 epizod

12 odběratelů

25.