Pátečníci
Audiozáznamy přednášek z cyklu Pátečníci, Věda kontra Iracionalita, případně z dalších akcí pořádaných Českým klubem skeptiků - Sisyfos.
23 epizod
97 odběratelů

Partnerské vztahy | Elite Date
Podcast o partnerských vztazích vám přináší Elite Date.
1 epizoda
12 odběratelů

OVŠEM ŽE ONIČEM
Jsme dvě holky - Nikča a Léňa. Bavíme se o všem a o ničem. Naše podcasty jsou nahrávky našeho pořadu,,Ovšem že Oničem" na Radiu R. První série "Všechno a nic" je pokec na různá témata. Ve druhé sérii probíráme kontroverznější aktuální témata.
7 epizod
5 odběratelů

OTEVŘENĚ / OPEN UP (cz, en)
Podpatky, rtěnka, batoh a jeden otevřený podcast. / A podcast about relationships and self-improvement./ Než vyjde další díl, můžeme se potkat tady: IG: @jitkanovackova, TikTok: @itsJitka, nebo booking@novackova.cz
8 epizod
9 odběratelů

Osobní rozvoj trochu jinak
Ahoj! Vítej u rozšíření blogu ivush-life.blogpot.com. Tento podcast bych ráda věnovala tématům osobního rozvoje, motivace, inspirace a uvědomění především pro osoby pohybující se v kreativních oborech.
10 epizod
95 odběratelů

Osobní rozvoj na druhou
Mirka a Vítek - dva kouči sdílí své postřehy z oblasti osobního rozvoje a skvěle se přitom baví. Podcast je zaměřený na témata osobního růstu, změny myšlení, vztahů, sexuality a realizace změny v životě.
4 epizod
26 odběratelů

Oooh! Podcast
Regular dose of hiphop, wonky grooves and soul music provided by DTonate & Pauser. Always check for new episodes on www.oooh.cz!
14 epizod
2 odběratelé

OnlineBllrs CZ/SK
Vítejte u mého podcastu. Je to druhý podcast, který začínam. Tento stejný můžete najít již jako OnlineBllrs v anglickém jazyce. Budu zde sdílet své zkušenosti a vědomosti v marketingu a rozvoje byznysu, ať už mé vlastní zkušenosti, načtené, nakoukané, či odposlechnuté. …
4 epizod
4 odběratelé

Podnikání s úsměvem
Jsme tým webmasterů a online markeťáků s úsměvem. Zaměřujeme se na tvorbu osobních, podnikatelských a firemních webových stránek s jednoduchou editací. Klientům i spravujeme weby, poskytujeme jim technickou podporu a staráme se o zabezpečení webu a jeho hladký chod. M…
43 epizod
15 odběratelů

OKTAGON MAJK
OKTAGON MAJK - Show o zápasnicích a lidech, kteří se pohybují na scéně MMA. Vážně i nevážně o všem, co prožívají a jak se na svět dívají hvězdy československé scény.
27 epizod
21 odběratelů

Off Topic Talk Show
Talk show dvou kamarádů, kteří si mají pořád co říct a často mají na věci různý pohled. Najdete tady rozhovory na témata všedního života, technologií, videoher a čehokoli s čím se můžeme v tomto vesmíru setkat. Příležitostně si zveme zajímavé hosty. Poslouchat nás můžet…
43 epizod
13 odběratelů

OFFSEASON Podcast
Totální fotbal v podání Labella s Bulharem. Videa a další bonusy najdeš na Patreonu (patreon.com/offseason). Podcast o rapu, fotbalu a bulvárních novinkách vychází jednou týdně, nebo jak se jim bude chtít.
158 epizod
47 odběratelů

Odpolední interview
Rozhovory s osobnostmi známými i neznámými, které ale stojí za to poznat. Všechny díly podcastu Odpolední interview můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1407 epizod
10 odběratelů

Od Pradědu na Hanou
Rozhlasová pohlednice s osobitým pohledem na přírodu, zajímavosti i historii našeho kraje. Všechny díly podcastu Od Pradědu na Hanou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
468 epizod
51 odběratelů

O rozvoji
Podcast „O ROZVOJI“ Vám přináší zajímavé a inspirativní rozhovory s úspěšnými osobnostmi z oboru firemního vzdělávání a osobního rozvoje. Pravidelně si majitel společnosti Centrum zkušenostního učení s.r.o. Pavel Janoušek zve zkušené lektory, kouče, ale také HR a L&D ma…
47 epizod
125 odběratelů

O rodičovství
V podcastu O rodičovství si povídám se svými hosty o různých tématech, které se týkají rodičovství, výchovy dětí, přivádění dětí na svět a vůbec toho, jak si udržet všech pět pohromadě, když už se člověk stane rodičem. Z vlastní zkušenosti vím, že je to naplňující, ale …
31 epizod
50 odběratelů

O dokumentech a nejen o nich
Zajímá vás, jak si Elizabeth Holmes vystřelila z celé Silicon Valley? Chcete vědět, jak to celé bylo s přetvařující se maminkou Dee Dee a její údajně nemocnou dcerou Gypsy? A co takhle všemi známé, médii proklamované zmizení Madeleine McCainové? Na to (a mnohé další) se…
5 epizod
29 odběratelů

No a co, že jsem mladej...
Zdravím. Jsem Pavel Paradýs a mám rád nekonvenční věci. Pracuji v marketingu, je mi dvacet dva a nesnáším předsudky.
2 epizod
2 odběratelé

NikyNamasté
Tento podcast se věnuje józe, pohybu, cvičení, ženství a zdravému životnímu stylu. Také v nich můžete najít mé příběhy ze života, rady a tipy. Občas se objeví host, který mě inspiruje svým životem a mohl by i vám něco předat. Naleznete mě na Instagramu, YouTube, Faceboo…
27 epizod
25 odběratelů

Nikuž & Horses
Ahojky, vítám vás na mém podcastovém účtu. Já se jmenuji Nikuž a ráda bych vám ukázala svět koní tak trochu jinak. Doufám, že pro vás budu motivací, inspirací a zdrojem radosti. Přeji příjemný poslech.
4 epizod
6 odběratelů