Páteční finiš Kateřiny Neumannové
Svého hosta zpovídá bývalá běžkyně na lyžích, olympijská vítězka ze ZOH v Turíně 2006, šestinásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Kateřina Neumannová. Všechny díly podcastu Páteční finiš Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní apli…
88 epizod
6 odběratelů

Na Vlně Kultury
Pořad Na vlně kultury vás bude každý týden zásobovat podcasty, ve kterých se dozvíte nespočet zajímavostí a novinek ze světa kultury.
1 epizoda
0 odběratelů

Podvlíkačky nesvlíkneš
Ambasadoři hejtu Pepuna a Dejv se pravidelně scházejí v odhlučněném kumbále, aby na sebe vyprskali nashromážděnou zlost, která v nich ustavičně zraje. Podcast bez ambic a bez předsudků pro milovníky zapšklosti. Humor bude.
42 epizod
1 odběratel

Online psí škola s Martinem Zounarem
Každé PONDĚLÍ vychází nový díl Online psí školy s Martinem Zounarem, tak si zapněte odběr, ať vám nic neuteče. 😊 Díly jsou krátké kolem 5 minut, aby je stíhal opravdu každý a my se v nich pokusíme vypíchnout ty nejdůležitější věci ohledně výchovy pejsků. Zásady pozitiv…
42 epizod
1 odběratel

Z archivu osobností
Co poslouchají slavní. Zajímaví hosté z kulturního i společenského života přinášejí do studia své oblíbené nahrávky. O svůj výběr se podělí s moderátorem pořadu Ivanem Dlaskem i posluchači rádia Classic Praha.
188 epizod
0 odběratelů

Podcast od Kooperativy
Podcast pro život, jaký je. Pro ty, kteří chtějí mít přehled o novinkách a zajímavostech ze zeleného světa pojištění od Kooperativy. V rozhovorech otevíráme témata ze všech oblastí životního i neživotního pojištění a odhalujeme střípky ze zákulisí. Nalaďte se s námi na …
39 epizod
1 odběratel

Garáž
O autech, motorkách a dalších moto záležitostech nejen z garáže. Představení novinek z automoto průmyslu, informace ze silnic a další vychytávky od Honzy Koubka.
172 epizod
7 odběratelů

V ODZBROJENÍ
Rozhovory s hosty z kultury, byznysu, architektury, ekologie nebo i politiky o nich samotných, o jejich kariérních začátcích, o aktuálním působení a i o tom jak zasahují do příprav projektu Nové Zbrojovky. Kontaktovat nás můžete na novazbrojovka@cpipg.com
52 epizod
2 odběratelé

Expres Ráno
Babu Hacsi a její team vysílá na Expres FM každý všední den 7:00–10:00. Poslechnout si můžete výběr toho nejlepšího z vysílání: rozhovory, komentáře nejen aktuálního dění, či informace z e-sportu.
713 epizod
4 odběratelé

Sdílejte, než to zakážou!
Sdílejte, než to zakážou! A hlavně poslouchejte. Poslouchejte, protože v téhle knížce je všechno. Návštěva Bílého domu. Migrace. Nové a doteď tajné projekty naší armády. Je tam hodně věcí, co jsem ještě nikomu neřekl. Je tam všechno, co jsme udělali pro lidi. Jsou tam s…
23 epizod
1 odběratel

V českém znění
Podcast o známých hlasech, neznámých tváří. To je pořad V českém znění doprovázený moderátorem Richardem Wágnerem.
60 epizod
9 odběratelů

Absolutně o něčem
Absolutně o něčem, to je název našeho podcastu, kde si budeme vždy povídat o sběratelství. Převážně se budeme soustředit na hokejové karty, ale dostane se i na jiná odvětví. Podcast vede Matěj Dubský, zakladatel našeho webu Absolute Card Collector.
5 epizod
0 odběratelů

Co Ty a Reality?
Inspirativní osobnosti a jejich vztah a zkušenosti se světem realit? To je seriál podcastů, v nichž Václav Duben zpovídá sportovce, zpěváky, umělce i podnikatele. Ptá se jich na jejich zážitky s nemovitostmi, bydlením i na to, čemu se aktuálně věnují a na co se v nejbli…
13 epizod
0 odběratelů

Vědárna
Název Vědárna není odvozen přímo od vědy, jak by se mohlo zdát, ale od slova VĚDĚT. Do skupiny výrazů se stejným původem patří kromě vědy a vědce i vědění, vědomí, vědomost, zvědavost nebo dozvědět se. A o tom všem bude Vědárna.
54 epizod
2 odběratelé

Co čtu (Robert Vlach)
Jsem to, co čtu, a tohle je můj čtenářský deník. Jmenuju se Robert Vlach a knihy mají v mém životě důležité místo. Přes čtenářský blog je můžete objevovat spolu se mnou. Jednu knihu (Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové) jsem také napsal. Anglicky vyšla jako Th…
89 epizod
0 odběratelů

kuCAST
Jmenuji se Daniel, moje alterego na internetu je Kuky a už přes osm let vytvářím obsah na sociální sítě. Tento projekt vznikl za účelem seberozvoje a chutí někoho obohatit novými informacemi. Vzhledem k tomu, že rád mluvím a rozebírám různorodá témata, tak jsem se rozho…
3 epizod
0 odběratelů

Já a Torka
Často filosofujeme na lavičkách, takže pokud nemáš co dělat a chceš si poslechnout thoughts of young ppl, tohle je pro tebe.
1 epizoda
0 odběratelů

S Kůží na trh.
Další ženou, která šla s kůží na trh je Verča. Žena, která ví a sdílí, jaká je cesta sebepoznání skrze vlastní děti. Jaké je žít se strašákem jménem panická ataka a zvládat roli matky a podnikatelky zároveň. Jak obrovsky důležitá je opora v manželovi. Jaké je nemít dost…
1 epizoda
0 odběratelů

Politici mezi paragrafy
I politici rozumí právu! Podcastový speciál Jaroslava Kramera a advokáta Petra Tomana přináší debaty s právními experty z řad politické reprezentace. Jaká je jejich stopa v našich zákonech? Jak přistupují k justici a jak vnímají právní stát v Česku?
13 epizod
1 odběratel

de facto o vás
Nový pořad pod hlavičkou De Facto Eco o všem nebo o všech, kteří mají co říct k eko. Pravidelně v nepravidelných intervalech vám přinášíme informace o firmách, projektech nebo i individualitách formou jejich vlastní zpovědi tak, abyste se o nich dozvěděli co nejvíce a c…
2 epizod
0 odběratelů

Svět podle Veru
O všem. O životě, o poznání, zážitcích, podnikání, vztazích... O všem, o čem sám život píše příběhy.
9 epizod
1 odběratel

Gympl (ne)formálně
Zajímají tě myšlenky profesorů břeclavského gymnázia? Vynahradil by sis rád čas, který s nimi nemůžeš trávit v prezenční výuce, alespoň dálkovým posloucháním jejich zajímavých postřehů? Chtěl by ses o naší škole dozvědět podpultové informace? V tom případě si gymplcast …
9 epizod
0 odběratelů

Nejen o porodu bez obalu
Zdravím všechny ženy a zvědavé muže =D. Moje jméno je Simona a jsem porodní asistentka. Mluvím, "jak mi zobák narostl", takže se nemusíte bát přehnané odbornosti ;) Tento podcast je tu proto, aby vyplnil informační díru ohledně těhotenství, porodu, šestinedělí, koje…
1 epizoda
0 odběratelů