Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Krajčo a Rošková: Tušil jsem to od rána. Když pak řekli naše jména, zůstal jsem v klidu a smířený

1.

Host Frekvence 1

Krajčo a Rošková: Tušil jsem to od rána. Když pak řekli naše jména, zůstal jsem v klidu a smířený

7. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Gustav Husák je s prezidentem Pavlem spokojený

2.

Nedělní lajf Petra Jablonského

Gustav Husák je s prezidentem Pavlem spokojený

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody #6 KONEC JINDRUSE?! VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE, SLAVONICE FEST, VÁLKA NA UKRAJINĚ, JAKE PAUL, HASIČSKÝ PLES

3.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

#6 KONEC JINDRUSE?! VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE, SLAVONICE FEST, VÁLKA NA UKRAJINĚ, JAKE PAUL, HASIČSKÝ PLES

7. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MILAN BALÍK #7 THE BARAKOS, CHTĚL JSEM ZŮSTAT V ANGLII, POŘÁDÁNÍ MEJDANŮ

4.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MILAN BALÍK #7 THE BARAKOS, CHTĚL JSEM ZŮSTAT V ANGLII, POŘÁDÁNÍ MEJDANŮ

12. 3. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská by si Vlastu v Dívčí válce klidně zahrála

5.

Halina Pawlowská by si Vlastu v Dívčí válce klidně zahrála

3. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - FARÁŘ KAREL JANŮ #8 CHTĚL JSEM BÝT VOJÁKEM, CELIBÁT, GENDER, SLUŽBA

6.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - FARÁŘ KAREL JANŮ #8 CHTĚL JSEM BÝT VOJÁKEM, CELIBÁT, GENDER, SLUŽBA

20. 3. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

7.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

26. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody Zorka má následky po sledování hororů

8.

Odpolední show

Zorka má následky po sledování hororů

7. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Jiří Krampol by rád řekl, co si myslí o současné politice. Do rádia by se to ale nehodilo

9.

Jiří Krampol by rád řekl, co si myslí o současné politice. Do rádia by se to ale nehodilo

3. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MARTIN HOLOUBEK #11 PROFI TATÉR, GRAFFITY, MÁM SEMAFOR NA PINDÍKU, HUSL

10.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MARTIN HOLOUBEK #11 PROFI TATÉR, GRAFFITY, MÁM SEMAFOR NA PINDÍKU, HUSL

20. 4. 2023

48 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - "MAXIJEDLÍK" JAROSLAV NĚMEC #10 SOUTĚZÍM 18 LET, SURSTROMMING, SOUTĚŽ

11.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - "MAXIJEDLÍK" JAROSLAV NĚMEC #10 SOUTĚZÍM 18 LET, SURSTROMMING, SOUTĚŽ

12. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Rakovina tlustého střeva ve 26 letech: Lucie Levá čekala na diagnózu skoro tři roky

12.

Na kafeečko

Rakovina tlustého střeva ve 26 letech: Lucie Levá čekala na diagnózu skoro tři roky

25. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody První podcast o autoškolství v ČR, automobilový trenažér a zábavné historky - NOBE Podcast #1

13.

NOBE Podcast

První podcast o autoškolství v ČR, automobilový trenažér a zábavné historky - NOBE Podcast #1

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Studentovi spadly kalhoty, drsná studentka a jak se stát lektorem v autoškole - NOBE Podcast #2

14.

NOBE Podcast

Studentovi spadly kalhoty, drsná studentka a jak se stát lektorem v autoškole - NOBE Podcast #2

21. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Tomášova máma měla sen, že je housenka

15.

Odpolední show

Tomášova máma měla sen, že je housenka

6. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Jestli to byl nějaký hamburger na plastovém tácku, tak ten je spíše na házení než na jídlo

16.

Kraus a blondýna

Jestli to byl nějaký hamburger na plastovém tácku, tak ten je spíše na házení než na jídlo

13. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Pouštní had

17.

Svět podle Jakuba Koháka

Pouštní had

7. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Porotci mě znervózněli, říká první vypadnutý z MasterChef Česko. O jeho konci prý rozhodla exploze

18.

Extra Host

Porotci mě znervózněli, říká první vypadnutý z MasterChef Česko. O jeho konci prý rozhodla exploze

31. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Domácí úkoly v autoškole, příběh o jednosměrkách, aplikace eTesty - NOBE Podcast #3

19.

NOBE Podcast

Domácí úkoly v autoškole, příběh o jednosměrkách, aplikace eTesty - NOBE Podcast #3

16. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Začátky Samuela Samakeho, Like House 2, přijímání nových lektorů a jejich platy - NOBE Podcast #5

20.

NOBE Podcast

Začátky Samuela Samakeho, Like House 2, přijímání nových lektorů a jejich platy - NOBE Podcast #5

29. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody AKTA I – Dvojníci, vol. 3

21.

Akta I

AKTA I – Dvojníci, vol. 3

3. 9. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Jaké to je budovat autoškolu, nešvary učitelů, jak naučit učitele učit - NOBE Podcast #4

22.

NOBE Podcast

Jaké to je budovat autoškolu, nešvary učitelů, jak naučit učitele učit - NOBE Podcast #4

22. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Turbozprávy 2022-06-10

23.

Radio ZEITUNG

Turbozprávy 2022-06-10

10. 6. 2022

7 min

Obrázek epizody Na co se české děti netěší do školy?

24.

Česká volba

Na co se české děti netěší do školy?

4. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Turbozprávy 2022-06-15

25.

Radio ZEITUNG

Turbozprávy 2022-06-15

15. 6. 2022

6 min