Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kino Dukla slaví 110 let. V Jihlavě ho čeká týden oslav s filmy a diskuzemi

1.

Dobré dopoledne

Kino Dukla slaví 110 let. V Jihlavě ho čeká týden oslav s filmy a diskuzemi

20. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody 5 - Két magyar arany is akadt az európai "madárles-bajnokságon"

2.

Balázsék

5 - Két magyar arany is akadt az európai "madárles-bajnokságon"

7. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Jakubova reakce na vítěze Eurovize

3.

Svět podle Jakuba Koháka

Jakubova reakce na vítěze Eurovize

20. 5. 2025

6 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Blíženci, emoce jsou silnější než obvykle, bystrým osobám bude přáno

4.

Horoskopy

HOROSKOPY: Blíženci, emoce jsou silnější než obvykle, bystrým osobám bude přáno

19. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Dopravní 6 (64) → Světelná závora na Suchdole, přejezd v Liboci, fantom Dědiny

5.

Dopravní podcast

Dopravní 6 (64) → Světelná závora na Suchdole, přejezd v Liboci, fantom Dědiny

29. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody CSOTM - Volby 2025

6.

Co si o tom myslíš?

CSOTM - Volby 2025

3. 10. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody ROMAN Z VIVAT SLOVAKIA: FPU nám najprv neveril, že dokážeme spraviť GTA v Bratislave

7.

Piatoček

ROMAN Z VIVAT SLOVAKIA: FPU nám najprv neveril, že dokážeme spraviť GTA v Bratislave

19. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody 3 - Nevek amik elronthatják az életünket

8.

Balázsék

3 - Nevek amik elronthatják az életünket

26. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Tomášova máma se snaží provést generální úklid – co to znamená?

9.

Odpolední show

Tomášova máma se snaží provést generální úklid – co to znamená?

18. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody JAROSLAV OLAH - AŽ PO 20 LETECH SI MĚ VŠIMLI

10.

GunPoint

JAROSLAV OLAH - AŽ PO 20 LETECH SI MĚ VŠIMLI

18. 8. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Dočetl jsem se, že za měsíc sním kreditku. Udělalo se mi pak špatně, když jsem s ní platil

11.

Kraus a blondýna

Dočetl jsem se, že za měsíc sním kreditku. Udělalo se mi pak špatně, když jsem s ní platil

20. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Markéta Prášková: Než jsem se svojí knihou opravdu spokojená, tak si ji přečtu třeba šestkrát

12.

Host Frekvence 1

Markéta Prášková: Než jsem se svojí knihou opravdu spokojená, tak si ji přečtu třeba šestkrát

7. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Lvi, hladina lásky se může nečekaně rozbouřit. Hlídejte si dech i tep, zklidněte emoce

13.

Horoskopy

HOROSKOPY: Lvi, hladina lásky se může nečekaně rozbouřit. Hlídejte si dech i tep, zklidněte emoce

20. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody 2 - Változás az RTL Reggeliben: három új műsorvezető érkezik, hárman pedig otthagyják a műsort

14.

Balázsék

2 - Változás az RTL Reggeliben: három új műsorvezető érkezik, hárman pedig otthagyják a műsort

26. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody ŠIMPANZ, AKO SVEDOK NA SVADBE feat. Magdaléna Hadová pt.2  #EP67

15.

ZVEROMACHRI

ŠIMPANZ, AKO SVEDOK NA SVADBE feat. Magdaléna Hadová pt.2 #EP67

18. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Když se nedaří, tak se nedaří. Startuje nová série Chudáčci s Petrem Uhlíkem a Adamem Ernestem

16.

Chudáčci

Když se nedaří, tak se nedaří. Startuje nová série Chudáčci s Petrem Uhlíkem a Adamem Ernestem

14. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Legenda Slovana: Dotiahnuť na každý zápas 40-tisíc ľudí bol vrchol, dnes chýbajú vzory

17.

Podcasty Aktuality.sk

Legenda Slovana: Dotiahnuť na každý zápas 40-tisíc ľudí bol vrchol, dnes chýbajú vzory

3. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody UŽIL KETAMÍN CEZ ANÁLNY OTVOR s2e40

18.

Doktor má Filipa

UŽIL KETAMÍN CEZ ANÁLNY OTVOR s2e40

18. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Nehnuteľnosti meníme až 7-krát za život. Kedy riskujete u banky a prečo sa oplatí nekúpiť pekný byt?

19.

Podcasty Aktuality.sk

Nehnuteľnosti meníme až 7-krát za život. Kedy riskujete u banky a prečo sa oplatí nekúpiť pekný byt?

3. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Rusko sa snaží získať čas. Ak prezident Zelenskyj pristúpi na požiadavky týkajúce sa Krymu a NATO, môže sa to skončiť katastrofou

20.

Podcasty Aktuality.sk

Rusko sa snaží získať čas. Ak prezident Zelenskyj pristúpi na požiadavky týkajúce sa Krymu a NATO, môže sa to skončiť katastrofou

18. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Houslistka Kateřina Říhová: O lásce k folklóru, Nároďáku i setkání s Morriconem

21.

Český rozhlas - Zábava

Na pohovce Jožky Kubáníka: Houslistka Kateřina Říhová: O lásce k folklóru, Nároďáku i setkání s Morriconem

3. 10. 2025

41 min

Obrázek epizody Takto žil Bond. Exkluzívne z akcie Range Roveru pre vyvolených a o tom, či sa už oplatí kúpiť elektrickú motorku (163. podcast Autobazar.EU)

22.

Podcasty Aktuality.sk

Takto žil Bond. Exkluzívne z akcie Range Roveru pre vyvolených a o tom, či sa už oplatí kúpiť elektrickú motorku (163. podcast Autobazar.EU)

18. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Pravda o Kotkovi, vítězný diss i Justin Bieber. Slejvák oslavil první narozeniny!

23.

Slejvák

Pravda o Kotkovi, vítězný diss i Justin Bieber. Slejvák oslavil první narozeniny!

18. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Ryby, jste nervózní. Pozor dnes na hádky, které chcete vyvolávat

24.

Horoskopy

HOROSKOPY: Ryby, jste nervózní. Pozor dnes na hádky, které chcete vyvolávat

29. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Podzimní knižní veletrh v Havlíčkově Brodě slaví 35 let. Dorazí autoři, knihovníci i hudebníci

25.

Dobré dopoledne

Podzimní knižní veletrh v Havlíčkově Brodě slaví 35 let. Dorazí autoři, knihovníci i hudebníci

3. 10. 2025

21 min