Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak rychleji uvařit brambory nebo déle udržet čerstvý křen. To ví Iva Hüttnerová

1.

Domácí štěstí Ivy Hüttnerové

Jak rychleji uvařit brambory nebo déle udržet čerstvý křen. To ví Iva Hüttnerová

8. 3. 2021

55 sec

Obrázek epizody #11: Akropolis, Concordia, Dead by Daylight a deskoherní akce

2.

Problém prvního hráče - podcast o stolních hrách

#11: Akropolis, Concordia, Dead by Daylight a deskoherní akce

4. 5. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Konec mýtu o bílé krajce a babičkách u podušky. Jak dělá staré řemeslo Živnostnice roku?

3.

Radioporadna

Konec mýtu o bílé krajce a babičkách u podušky. Jak dělá staré řemeslo Živnostnice roku?

11. 10. 2021

10 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o padání žab z nebe, štěpení uranu a největším vědeckém podvrhu

4.

Dvojka

Meteor: Meteor o padání žab z nebe, štěpení uranu a největším vědeckém podvrhu

18. 12. 2021

54 min

Obrázek epizody hPod #818

5.

hPod

hPod #818

29. 10. 2021

2 hod 39 min

Obrázek epizody Balanc - Zanedbaný spánek a výživu nespasí doplňky stravy ani byliny. Mohou ale pomoci

6.

Radio Wave

Balanc - Zanedbaný spánek a výživu nespasí doplňky stravy ani byliny. Mohou ale pomoci

18. 8. 2020

25 min

Obrázek epizody #196: Znovu pelmel

7.

Modrák & Friends

#196: Znovu pelmel

20. 8. 2023

58 min

Obrázek epizody Hazardní hra je tanec na tenkém ledě. Jak se neutopit?

8.

Radioporadna

Hazardní hra je tanec na tenkém ledě. Jak se neutopit?

29. 3. 2022

13 min

Obrázek epizody RYBOMÁNIE podcast #25 - Jan Wittner Jr. - ,,Rybaření mi přišlo trapný"

9.

Rybománie

RYBOMÁNIE podcast #25 - Jan Wittner Jr. - ,,Rybaření mi přišlo trapný"

31. 5. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody #11 Miroslav Sobotka - Hayashi.cz

10.

Fair Play Thinker

#11 Miroslav Sobotka - Hayashi.cz

3. 7. 2020

1 hod 29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Potkan je něco jako malý pejsek, naučí se chodit za člověkem, hrát si a rád se nechá podrbat

11.

Dvojka

Hobby magazín: Potkan je něco jako malý pejsek, naučí se chodit za člověkem, hrát si a rád se nechá podrbat

29. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Kraj Vysočina: Kde vznikne úložiště jaderného odpadu? (8. díl)

12.

Seriál Radiožurnálu

Kraj Vysočina: Kde vznikne úložiště jaderného odpadu? (8. díl)

23. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Historie nejsou jenom strohá fakta, letopočty a události, ale také spletité lidské příběhy, říká historik Kamil Rodan

13.

Odpolední interview

Historie nejsou jenom strohá fakta, letopočty a události, ale také spletité lidské příběhy, říká historik Kamil Rodan

24. 1. 2021

13 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Bál jsem se, že si mě partnerka chce připravit k večeři, říká muž o své zkušenosti se schizofrenií

14.

Radio Wave

Diagnóza F: Bál jsem se, že si mě partnerka chce připravit k večeři, říká muž o své zkušenosti se schizofrenií

30. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Simona Slavíková, vedoucí knihovny a muzea, spisovatelka

15.

Odpolední interview

Simona Slavíková, vedoucí knihovny a muzea, spisovatelka

26. 7. 2020

12 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

16.

Dvojka

Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

5. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Hajnicích na Trutnovsku vybudují komunitní fotovoltaickou elektrárnu za zhruba 10 milionů korun

17.

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Hajnicích na Trutnovsku vybudují komunitní fotovoltaickou elektrárnu za zhruba 10 milionů korun

6. 8. 2024

16 sec

Obrázek epizody Zbyněk Stanjura: Uspořit chce na výdajích státu, daně zvyšovat neplánuje. Jaký bude ministr financí?

18.

Seriál Radiožurnálu

Zbyněk Stanjura: Uspořit chce na výdajích státu, daně zvyšovat neplánuje. Jaký bude ministr financí?

9. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Vlna: Byla to bouře emocí ve třech dnech, říká o olympijských slzách běžkyně Lurdes Gloria Manuel

19.

Radio Wave

Vlna: Byla to bouře emocí ve třech dnech, říká o olympijských slzách běžkyně Lurdes Gloria Manuel

19. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody hPod #10

20.

hPod

hPod #10

24. 3. 2006

40 min

Obrázek epizody Pochlap se: Hrát Hojera bylo náročné. Po natáčení jsem trpěl přejídáním a výčitkami, říká herec Petr Uhlík

21.

Radio Wave

Pochlap se: Hrát Hojera bylo náročné. Po natáčení jsem trpěl přejídáním a výčitkami, říká herec Petr Uhlík

10. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Je těžší diváka rozplakat, nebo rozesmát? Odpovídá herečka Martina Hudečková

22.

Dvojka

Stříbrný vítr: Je těžší diváka rozplakat, nebo rozesmát? Odpovídá herečka Martina Hudečková

14. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Vltavín: V lenorské sklárně vyráběli skleněné unikáty do celého světa

23.

Dvojka

Vltavín: V lenorské sklárně vyráběli skleněné unikáty do celého světa

16. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

24.

Dvojka

Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody 56] Matt Garland | Solo skydiving training and pushing your limits

25.

Legend Element Podcast

56] Matt Garland | Solo skydiving training and pushing your limits

21. 4. 2021

21 min