Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

1.

Dvojka

Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

5. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Nový sběrný dvůr v trutnovské části Poříčí za první dva měsíce fungování už využily stovky lidí

2.

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Nový sběrný dvůr v trutnovské části Poříčí za první dva měsíce fungování už využily stovky lidí

28. 4. 2024

9 sec

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Šťavnatá sekaná v bláně od Jána Murčeka je plná masové chuti a navíc bez strouhanky

3.

Dvojka

Pochoutkový rok: Šťavnatá sekaná v bláně od Jána Murčeka je plná masové chuti a navíc bez strouhanky

25. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

4.

Dvojka

O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

22. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Finančák: Pokud nejste schopni vytvořit si finanční rezervu, na investování zapomeňte, tvrdí poradce Paldus

5.

Radio Wave

Finančák: Pokud nejste schopni vytvořit si finanční rezervu, na investování zapomeňte, tvrdí poradce Paldus

27. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Výtvarník Jiří Franta: Chtěl bych se mazlit s nohou Karla Veselého

6.

Radio Wave

Brambora s vejcem: Výtvarník Jiří Franta: Chtěl bych se mazlit s nohou Karla Veselého

1. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody #9 400 milionů za 5 let? Návod, jak získat investory pro svůj start-up // CEO Whalebone Richard Malovič podruhé

7.

4D Pavla Šímy

#9 400 milionů za 5 let? Návod, jak získat investory pro svůj start-up // CEO Whalebone Richard Malovič podruhé

3. 11. 2021

36 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Belgický obr je plemeno králíka. Největšího na světě

8.

Dvojka

Hobby magazín: Belgický obr je plemeno králíka. Největšího na světě

4. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Začátky vyjednávání. Kiszczak a Walęsa a vzájemná nedůvěra (1. díl)

9.

Seriál Radiožurnálu

Začátky vyjednávání. Kiszczak a Walęsa a vzájemná nedůvěra (1. díl)

3. 6. 2019

4 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Místo rekreace sport. Mladé volejbalistky TJ Slavia Hradec Králové nabírají fyzičku na Podzvičinsku

10.

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Místo rekreace sport. Mladé volejbalistky TJ Slavia Hradec Králové nabírají fyzičku na Podzvičinsku

16. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

11.

Radio Wave

Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

24. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Quest - Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 potěší skateboardové veterány i nováčky

12.

Radio Wave

Quest - Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 potěší skateboardové veterány i nováčky

18. 9. 2020

43 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak mít doma klidného rodinného psa? Mistrovský kurz psího psychologa a trenéra Marka Beneše

13.

Dvojka

Mistrovský kurz: Jak mít doma klidného rodinného psa? Mistrovský kurz psího psychologa a trenéra Marka Beneše

28. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Sezení 54 - Měnit, nebo neměnit gender svých postav?

14.

Tipy, Pravidla, Kostky

Sezení 54 - Měnit, nebo neměnit gender svých postav?

28. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Dva roky v Africe. Martin Ondráčka z Frýdku-Místku vypráví o mírové policejní misi v Libérii

15.

Odpolední interview

Dva roky v Africe. Martin Ondráčka z Frýdku-Místku vypráví o mírové policejní misi v Libérii

10. 3. 2021

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Vítězství. Přerod. Svoboda. Putování po Česku a Slovensku popisuje fyzioterapeutka Zuzana Polanecká

16.

Radio Wave

Casablanca: Vítězství. Přerod. Svoboda. Putování po Česku a Slovensku popisuje fyzioterapeutka Zuzana Polanecká

21. 8. 2022

40 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o humoru, zkamenělinách v metru a sportovní antilopě

17.

Dvojka

Meteor - Meteor o humoru, zkamenělinách v metru a sportovní antilopě

5. 9. 2020

54 min

Obrázek epizody Osobnosti Libereckého kraje: Plavkyně Markéta Pechová

18.

Seriál týdne pod Ještědem

Osobnosti Libereckého kraje: Plavkyně Markéta Pechová

19. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

19.

Radioporadna

Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

6. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

20.

Host Expres FM

Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

13. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

21.

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

26. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Výlety: Muzeum v přírodě Vysočina není klasický skanzen. Vzniklo v místě historické osady Veselý Kopec

22.

Hradec Králové

Výlety: Muzeum v přírodě Vysočina není klasický skanzen. Vzniklo v místě historické osady Veselý Kopec

28. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Pandemie jako boží vůle nebo trest? Lidé, kteří to říkají, nedělají církvi dobře, myslí si farářka Silná

23.

Dvojka

Jak to vidí... - Pandemie jako boží vůle nebo trest? Lidé, kteří to říkají, nedělají církvi dobře, myslí si farářka Silná

16. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Pokud vím, odpovím ... 2 - MP3

24.

Agape Brno - MVDr. Josef Staněk on Odysee

Pokud vím, odpovím ... 2 - MP3

8. 4. 2022

1 hod 38 min

Obrázek epizody Wolfcast 58: Hry, vzdělávání a válka 1

25.

Podcasty Retro Nation

Wolfcast 58: Hry, vzdělávání a válka 1