Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Bukáček, Macháček, Kaňok, Londin

1.

O původu příjmení: Bukáček, Macháček, Kaňok, Londin

5. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Omeletky: „Můj dům, můj hrad!“ Omeletky Haliny Pawlowské o domově a soukromí

2.

Omeletky: „Můj dům, můj hrad!“ Omeletky Haliny Pawlowské o domově a soukromí

24. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody On Air - Učebnice v rozšířené realitě? Vividbooks překládáme i do cizích jazyků, říká autor projektu Vít Škop

3.

On Air - Učebnice v rozšířené realitě? Vividbooks překládáme i do cizích jazyků, říká autor projektu Vít Škop

4. 5. 2020

16 min

Obrázek epizody Tma jako v pytli v Riegrových sadech. Jak Cimrmani oslavili sto let Českého rozhlasu?

4.

Tma jako v pytli v Riegrových sadech. Jak Cimrmani oslavili sto let Českého rozhlasu?

24. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody BoardGame Club #27

5.

BoardGame Club #27

5. 10. 2021

4 hod 27 min

Obrázek epizody Chuť zpívat je mezi dětmi opravdu velká, říká folklorista Jan Rokyta

6.

Chuť zpívat je mezi dětmi opravdu velká, říká folklorista Jan Rokyta

24. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody #57 Studium na ČZU

7.

#57 Studium na ČZU

14. 11. 2020

59 min

Obrázek epizody Šarm: V našem hrudníku čeká na správnou aktivaci celkem 90 kloubů, říká pohybová lektorka Jolana Novotná

8.

Šarm: V našem hrudníku čeká na správnou aktivaci celkem 90 kloubů, říká pohybová lektorka Jolana Novotná

24. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody On Air: Havel by oslavil 85 narozeniny. Na reflexi jeho příběhu po pádu režimu ještě čekáme, říká historik

9.

On Air: Havel by oslavil 85 narozeniny. Na reflexi jeho příběhu po pádu režimu ještě čekáme, říká historik

5. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Dobré je vždycky nové. Televizní manažer Stefan Felstenthal

10.

Dobré je vždycky nové. Televizní manažer Stefan Felstenthal

25. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Jste unavená žena ve středním věku? Nakopne vás železo!

11.

Jste unavená žena ve středním věku? Nakopne vás železo!

10. 6. 2019

15 min

Obrázek epizody Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

12.

Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

9. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 30 - Marko Jelič of Winegeek

13.

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 30 - Marko Jelič of Winegeek

21. 1. 2021

59 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

14.

Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

9. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

15.

Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Imunoložka Zuzana Bílková: Očkování proti koronaviru NE, dovolená v cizině NE

16.

Imunoložka Zuzana Bílková: Očkování proti koronaviru NE, dovolená v cizině NE

11. 6. 2020

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jiří Pondělíček: Amerika začala psát novou kapitolu. Trucujícího Donalda Trumpa vystřídal Joe Biden

17.

Jak to vidí... - Jiří Pondělíček: Amerika začala psát novou kapitolu. Trucujícího Donalda Trumpa vystřídal Joe Biden

21. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

18.

Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

19.

On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

9. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

20.

Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

21.

O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

9. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

22.

Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

9. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Android 10 - Q

23.

Android 10 - Q

8. 10. 2019

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

24.

Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

11. 6. 2020

11 min

Obrázek epizody Jedno řezaný prosím!

25.

Jedno řezaný prosím!

21. 1. 2021

38 min