Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hurá na Výlet! Do Chrasti dorazí i Eva a Vašek

1.

Hurá na Výlet! Do Chrasti dorazí i Eva a Vašek

21. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Čelisti - Večerníček pro Satana. Film Yes, God, Yes o objevování masturbace na katolické střední je rebelský jen naoko

2.

Čelisti - Večerníček pro Satana. Film Yes, God, Yes o objevování masturbace na katolické střední je rebelský jen naoko

13. 11. 2020

40 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Ondřej Ruml: Výšky zpívám rád, ale připadám si jako Trabant, který jede Formuli 1

3.

Blízká setkání: Zpěvák Ondřej Ruml: Výšky zpívám rád, ale připadám si jako Trabant, který jede Formuli 1

21. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Toaletní průšvih - Věčné duše 1s35

4.

Toaletní průšvih - Věčné duše 1s35

3. 10. 2021

2 hod 27 min

Obrázek epizody Padesátá léta – nová výstava v Historické budově Národního muzea. Podrobnosti o výstavě připravila Zuzana Filípková

5.

Padesátá léta – nová výstava v Historické budově Národního muzea. Podrobnosti o výstavě připravila Zuzana Filípková

21. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody hPod #624

6.

hPod #624

2. 2. 2018

1 hod 52 min

Obrázek epizody Pomoc potřebným prostřednictvím charitativních second handů

7.

Pomoc potřebným prostřednictvím charitativních second handů

21. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Pochlap se: Zpěvák Štěpán Urban: Svému starému já jsem nikdy sbohem nedal. Člověk by se měl učit hlavně od dětí

8.

Pochlap se: Zpěvák Štěpán Urban: Svému starému já jsem nikdy sbohem nedal. Člověk by se měl učit hlavně od dětí

3. 10. 2021

48 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Platíme na dovolené v zahraničí

9.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Platíme na dovolené v zahraničí

21. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Tribuna - Sportovec domácím násilníkem? Proč se ohledně případu tenisty Zvereva mlčí

10.

Tribuna - Sportovec domácím násilníkem? Proč se ohledně případu tenisty Zvereva mlčí

13. 11. 2020

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Holčička se nečekaně narodila s Downovým syndromem. Bála jsem se úplně všeho, říká její máma

11.

Houpačky: Holčička se nečekaně narodila s Downovým syndromem. Bála jsem se úplně všeho, říká její máma

21. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

12.

On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

9. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

13.

Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

14.

O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

9. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

15.

Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

9. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Android 10 - Q

16.

Android 10 - Q

8. 10. 2019

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

17.

Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

11. 6. 2020

11 min

Obrázek epizody Jedno řezaný prosím!

18.

Jedno řezaný prosím!

21. 1. 2021

38 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kde jsou hranice naší svobody projevu? Zamýšlí se advokát Štěpán Ciprýn

19.

Káva o čtvrté: Kde jsou hranice naší svobody projevu? Zamýšlí se advokát Štěpán Ciprýn

9. 2. 2022

33 min

Obrázek epizody Dakar v krabici: 2. místo | Milan Engel | Celiska #vApexu

20.

Dakar v krabici: 2. místo | Milan Engel | Celiska #vApexu

9. 2. 2022

1 hod 38 min

Obrázek epizody Sádlo - Hezké holčičky jsou ty hubené. Z „dobrých úmyslů“ rodičů se může stát psychický teror

21.

Sádlo - Hezké holčičky jsou ty hubené. Z „dobrých úmyslů“ rodičů se může stát psychický teror

21. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Houpačky: O smrti syna: Pomohlo mi slyšet, že nejsem blázen a že myslet na sebevraždu je úplně OK

22.

Houpačky: O smrti syna: Pomohlo mi slyšet, že nejsem blázen a že myslet na sebevraždu je úplně OK

9. 2. 2022

32 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Fjodor Michajlovič Dostojevskij. Spisovatel, který stál před popravčí četou

23.

Příběhy z kalendáře: Fjodor Michajlovič Dostojevskij. Spisovatel, který stál před popravčí četou

9. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

24.

Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

11. 6. 2020

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

25.

Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

21. 1. 2021

27 min