Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

12. 11. 2025

19 min

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vrací se skupinová sleva, ohlásily České dráhy

Vrací se skupinová sleva, ohlásily České dráhy

12. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min

12. 11. 2025

3 min

12. 11. 2025

3 min

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Rada ČT: Nezvaní Okamury do OVM může být narušením demokratické soutěže stran

Rada ČT: Nezvaní Okamury do OVM může být narušením demokratické soutěže stran

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Panika z „genderové ideologie“ ohrožuje bezpečí žen

Panika z „genderové ideologie“ ohrožuje bezpečí žen

12. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Trump v dopise izraelskému prezidentovi žádá milost pro premiéra Netanjahua

Trump v dopise izraelskému prezidentovi žádá milost pro premiéra Netanjahua

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vojáci na ni umírali v první světové, teď se sněť objevuje na Ukrajině

Vojáci na ni umírali v první světové, teď se sněť objevuje na Ukrajině

12. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Panika z „genderové ideologie“ ohrožuje bezpečí žen

Panika z „genderové ideologie“ ohrožuje bezpečí žen

12. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Ben Cristovao: Jsem strašně omlácenej a znám svoje místo. Musel jsem být rád, že mám aspoň nějaké kamarády

Ben Cristovao: Jsem strašně omlácenej a znám svoje místo. Musel jsem být rád, že mám aspoň nějaké kamarády

12. 11. 2025

25 min