Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Rozkryto #15: Šéf železnic s trezorem plným peněz a lobbista, co spojuje stát

Rozkryto #15: Šéf železnic s trezorem plným peněz a lobbista, co spojuje stát

15. 8. 2026

19 min

Obrázek epizody Meteor o sluchu ježků, Panamském průplavu a komunikaci stromů

Meteor o sluchu ježků, Panamském průplavu a komunikaci stromů

15. 8. 2026

37 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o sluchu ježků, Panamském průplavu a komunikaci stromů

Meteor: Meteor o sluchu ježků, Panamském průplavu a komunikaci stromů

15. 8. 2026

37 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o sluchu ježků, Panamském průplavu a komunikaci stromů

15. 8. 2026

37 min

15. 8. 2026

37 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Kino, tělocvična i poznámky u elektroměru. Zikmundova vila vypráví příběh slavného cestovatele

Seriál Radiožurnálu: Kino, tělocvična i poznámky u elektroměru. Zikmundova vila vypráví příběh slavného cestovatele

15. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody Kino, tělocvična i poznámky u elektroměru. Zikmundova vila vypráví příběh slavného cestovatele

Kino, tělocvična i poznámky u elektroměru. Zikmundova vila vypráví příběh slavného cestovatele

15. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody Za pár let se na pražském Albertově otevře největší vědecké centrum v historii Univerzity Karlovy

Za pár let se na pražském Albertově otevře největší vědecké centrum v historii Univerzity Karlovy

15. 8. 2026

10 min

Obrázek epizody Techno: Za pár let se na pražském Albertově otevře největší vědecké centrum v historii Univerzity Karlovy

Techno: Za pár let se na pražském Albertově otevře největší vědecké centrum v historii Univerzity Karlovy

15. 8. 2026

10 min

Obrázek epizody „Začaly mi chodit stovky milionů. Necítila jsem se dobře,“ vzpomíná vědkyně

„Začaly mi chodit stovky milionů. Necítila jsem se dobře,“ vzpomíná vědkyně

15. 8. 2026

41 min

Obrázek epizody Na ľad ho nevzali, tak sa stal majstrom sveta na žinenke. Jozef Lohyňa spomína na tvrdú kariéru

Na ľad ho nevzali, tak sa stal majstrom sveta na žinenke. Jozef Lohyňa spomína na tvrdú kariéru

15. 8. 2026

46 min

Obrázek epizody Lež (1. část)

Lež (1. část)

15. 8. 2026

20 min

Obrázek epizody 181: Volné firemní peníze. Co s nimi?

181: Volné firemní peníze. Co s nimi?

15. 8. 2026

10 min

Obrázek epizody Pod čarou: Chcete si udržet rozhled? Nepoužívejte AI vyhledávání

Pod čarou: Chcete si udržet rozhled? Nepoužívejte AI vyhledávání

15. 8. 2026

12 min

Obrázek epizody Jak zní, když se bourá Tesco? A dokáže Ricky Gervais natočit ještě něco tak dobrého jako Kancl?

Jak zní, když se bourá Tesco? A dokáže Ricky Gervais natočit ještě něco tak dobrého jako Kancl?

15. 8. 2026

54 min

Obrázek epizody 31. Otázky a odpovědi

31. Otázky a odpovědi

15. 8. 2026

12 min

Obrázek epizody Jak zní, když se bourá Tesco? A dokáže Ricky Gervais natočit ještě něco tak dobrého jako Kancl?

Jak zní, když se bourá Tesco? A dokáže Ricky Gervais natočit ještě něco tak dobrého jako Kancl?

15. 8. 2026

54 min

Obrázek epizody Kreml si hraje s odpůrci jako kočka s myší

Kreml si hraje s odpůrci jako kočka s myší

15. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody Jak pracovat s energií | rozhovor s Broňou Mesárošovou

Jak pracovat s energií | rozhovor s Broňou Mesárošovou

15. 8. 2026

50 min

Obrázek epizody Klíčové slovo: Slavné postavy Bible (7/9): Petr: Křehká skála

Klíčové slovo: Slavné postavy Bible (7/9): Petr: Křehká skála

15. 8. 2026

Obrázek epizody Klíčové slovo: Slavné postavy Bible (7/9): Petr: Křehká skála

Klíčové slovo: Slavné postavy Bible (7/9): Petr: Křehká skála

15. 8. 2026

Obrázek epizody Neodbytná Kanaánka - 20. neděle během roku - cyklus A

Neodbytná Kanaánka - 20. neděle během roku - cyklus A

15. 8. 2026

28 min

Obrázek epizody Apple staví AI jen pro Čínu s Alibabou, USA zvažují nová pravidla - AIskimIQ Denní přehled - 2026-08-15

Apple staví AI jen pro Čínu s Alibabou, USA zvažují nová pravidla - AIskimIQ Denní přehled - 2026-08-15

15. 8. 2026

3 min