Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Minuty 18: Eskalace na Blízkém východě: proč může válka trvat dlouhou dobu

Minuty 18: Eskalace na Blízkém východě: proč může válka trvat dlouhou dobu

7. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Střet s extraligovými borci, černý humor a ohromná láska ke sportu. Jaký byl Olympijský rok Vápenky?

Seriál Radiožurnálu Sport: Střet s extraligovými borci, černý humor a ohromná láska ke sportu. Jaký byl Olympijský rok Vápenky?

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Tomáš Bárta | Z vrcholu na naprosté dno | O miliardovém krachu, dluzích a spiritualitě | #150

Tomáš Bárta | Z vrcholu na naprosté dno | O miliardovém krachu, dluzích a spiritualitě | #150

7. 3. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

7. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

7. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Gender, Blízký východ a role osobností: dnešní témata české podcastové scény

Gender, Blízký východ a role osobností: dnešní témata české podcastové scény

7. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

7. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Planetárium: Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

Planetárium: Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

7. 3. 2026

3 min

7. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Akademie: Duchovní profil Karla Kryla

Akademie: Duchovní profil Karla Kryla

7. 3. 2026

7. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

7. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

7. 3. 2026

28 min

7. 3. 2026

28 min

7. 3. 2026

28 min

7. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody 7. března 2026: potterovská výstava Svět čar a kouzel & biatlonistka Carina Edlingerová stříbrná na olympiádě

7. března 2026: potterovská výstava Svět čar a kouzel & biatlonistka Carina Edlingerová stříbrná na olympiádě

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Nová zelená úsporám nebo škrty v resortu. V pořadu hlavně o bezpečnosti nebo schůzích obou parlamentních komor, HOST: Igor Červený /Motoristé/

Nová zelená úsporám nebo škrty v resortu. V pořadu hlavně o bezpečnosti nebo schůzích obou parlamentních komor, HOST: Igor Červený /Motoristé/

7. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Neviditelné příběhy: Kdo ti řekl, že nejsi dost? | Pavel Eder

Neviditelné příběhy: Kdo ti řekl, že nejsi dost? | Pavel Eder

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Kázání Charlotte Jurečkové ze 7. března 2026

Kázání Charlotte Jurečkové ze 7. března 2026

7. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Týden Plus: Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Václava Marešová

Týden Plus: Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Václava Marešová

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Václava Marešová

Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Václava Marešová

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

7. 3. 2026

23 min