Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Intuice je taková naše GPSka, tichá, rychlá a nelogická

Na slovíčko s Petrou

Intuice je taková naše GPSka, tichá, rychlá a nelogická

12. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Olomouc

Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Větrník - Host ve studiu

Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Český rozhlas - Rozhovory

Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Vizitka

Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Vltava

Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Český rozhlas - Rozhovory

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Ovlivňují změny počasí vaši náladu? | 11. 11. 2025

Dobré ráno, Moravo!

Dobré ráno, Moravo! | Ovlivňují změny počasí vaši náladu? | 11. 11. 2025

12. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody #ExploreŠkoda News: Střední odborné učiliště Škoda Auto se stává Fakultní školou Fakulty elektrotechnické ČVUT

#ExploreŠkoda News CZ

#ExploreŠkoda News: Střední odborné učiliště Škoda Auto se stává Fakultní školou Fakulty elektrotechnické ČVUT

12. 11. 2025

57 sec

Obrázek epizody 15 Komunikace a její různé odstíny

Moudrost v těle ukrytá

15 Komunikace a její různé odstíny

12. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody Daňová křišťálová koule

EY Daňové a právní novinky

Daňová křišťálová koule

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Řeka života: Libor Mathauser

Pořady TWR a Rádia 7

Řeka života: Libor Mathauser

12. 11. 2025

55 min

Obrázek epizody Řeka života: Libor Mathauser

Řeka života

Řeka života: Libor Mathauser

12. 11. 2025

55 min

Obrázek epizody #09 Jak využít aromaterapii v péči o sebe i děti

Anahita Talks

#09 Jak využít aromaterapii v péči o sebe i děti

12. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Svedla vás někdy navigace z cesty? | 10. 11. 2025

Dobré ráno, Moravo!

Dobré ráno, Moravo! | Svedla vás někdy navigace z cesty? | 10. 11. 2025

12. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody Poledni Pauza S05E23 - Rozhovor s Philem Eklundem (AJ)

Polední Pauza

Poledni Pauza S05E23 - Rozhovor s Philem Eklundem (AJ)

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Anton: Dva životy billboardového krále: Příběh ze světa mafiánských gangů. Startuje nová podcastová série

Radiožurnál

Anton: Dva životy billboardového krále: Příběh ze světa mafiánských gangů. Startuje nová podcastová série

12. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Nejvyšší soud USA umožnil Trumpovi dále nevyplácet potravinovou pomoc

Čteme vám Seznam Zprávy

Nejvyšší soud USA umožnil Trumpovi dále nevyplácet potravinovou pomoc

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Organizace Roska představila nový rehabilitační přístroj. Pomáhá pacientům s roztroušenou sklerózou

České Budějovice

Zprávy z jižních Čech: Organizace Roska představila nový rehabilitační přístroj. Pomáhá pacientům s roztroušenou sklerózou

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Anna Štičková: Všude pak viděla husy (trailer)

Artefakt

Anna Štičková: Všude pak viděla husy (trailer)

12. 11. 2025

57 sec

Obrázek epizody Trump řekl, že kvůli sestříhanému projevu má povinnost BBC žalovat

Čteme vám Seznam Zprávy

Trump řekl, že kvůli sestříhanému projevu má povinnost BBC žalovat

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Life+: Sleep / Spánek

Life+

Life+: Sleep / Spánek

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Life+: Sleep / Spánek

Pořady TWR a Rádia 7

Life+: Sleep / Spánek

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody „Jízdní řád je na prd, tak jezdíme za prd.“ Jančura popisuje start v Polsku

Čteme vám Seznam Zprávy

„Jízdní řád je na prd, tak jezdíme za prd.“ Jančura popisuje start v Polsku

12. 11. 2025

1 min