Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Část vedení Íránu je po smrti. Podle expertů režim může padnout

Část vedení Íránu je po smrti. Podle expertů režim může padnout

28. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Teplotní rekordy dnes padly na 26 místech, v Jeseníku bylo 19,7 stupně

Teplotní rekordy dnes padly na 26 místech, v Jeseníku bylo 19,7 stupně

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody #26: Josef Kokta: Exkluzivně o rozvodu s Ornellou a životních chybách

#26: Josef Kokta: Exkluzivně o rozvodu s Ornellou a životních chybách

28. 2. 2026

49 min

Obrázek epizody Desetiminutovka #146: „Chtěla jsem být doktorkou.“ Studentka architektury a učitelství na ČVUT Kateřina Drapáková o romském sebevědomí a komunitě romských studentů

Desetiminutovka #146: „Chtěla jsem být doktorkou.“ Studentka architektury a učitelství na ČVUT Kateřina Drapáková o romském sebevědomí a komunitě romských studentů

28. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Když se neshodneme… a stejně se máme rády

Když se neshodneme… a stejně se máme rády

28. 2. 2026

37 min

Obrázek epizody Akademie: Nebezpeční lidé kolem nás a v nás

Akademie: Nebezpeční lidé kolem nás a v nás

28. 2. 2026

Obrázek epizody Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

28. 2. 2026

25 min

28. 2. 2026

25 min

28. 2. 2026

25 min

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Komentář: Trump i Netanjahu pomáhají útokem na Írán hlavně sami sobě

Komentář: Trump i Netanjahu pomáhají útokem na Írán hlavně sami sobě

28. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Všechny Trumpovy kroky v Íránu mají jediný cíl, říká exporadkyně Pentagonu

Všechny Trumpovy kroky v Íránu mají jediný cíl, říká exporadkyně Pentagonu

28. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody 28. února 2026: den ledních medvědů & mládě hrošíka & festival vlny v Ostravě & snowboardistka Maděrová druhá v SP

28. února 2026: den ledních medvědů & mládě hrošíka & festival vlny v Ostravě & snowboardistka Maděrová druhá v SP

28. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Hranolka #1 - Vávra, Warhorse a adaptace videoher

Hranolka #1 - Vávra, Warhorse a adaptace videoher

28. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Glosa: Olympiáda v Česku? Po Liberci ne, díky

Glosa: Olympiáda v Česku? Po Liberci ne, díky

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Autonehody v Česku zabily za únor 25 lidí, meziročně o jednoho méně

Autonehody v Česku zabily za únor 25 lidí, meziročně o jednoho méně

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Pošarová (SPD) vs. Bendl (ODS): Ceny potravin, marže obchodníků, potravinový ombudsman | 28. 2. 2026

Pošarová (SPD) vs. Bendl (ODS): Ceny potravin, marže obchodníků, potravinový ombudsman | 28. 2. 2026

28. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Turek (za AUTO) vs. Hladík (KDU-ČSL): Macinkův projev v OSN, boj o větrné elektrárny, Green Deal | 28. 2. 2026

Turek (za AUTO) vs. Hladík (KDU-ČSL): Macinkův projev v OSN, boj o větrné elektrárny, Green Deal | 28. 2. 2026

28. 2. 2026

38 min

Obrázek epizody Kompletní příběhy postav z Diablo II - Co se s nimi stalo?

Kompletní příběhy postav z Diablo II - Co se s nimi stalo?

28. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody O všem, co se právě děje

O všem, co se právě děje

28. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje

28. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje