Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ladislav Hampl: My herci ze seriálu Polabí jsme nevěděli, kdo je vrahem. Myslím, že je to dobře

Ladislav Hampl: My herci ze seriálu Polabí jsme nevěděli, kdo je vrahem. Myslím, že je to dobře

29. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody #140 - Úterý - 29.4.2026 - Premiéra písně Charlotte Gott, útok kobry v Egyptě a bezpečnost na pouťových atrakcích

#140 - Úterý - 29.4.2026 - Premiéra písně Charlotte Gott, útok kobry v Egyptě a bezpečnost na pouťových atrakcích

29. 4. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody V Česku je podezření na dvanáct otrav dětí kojeneckým mlékem

V Česku je podezření na dvanáct otrav dětí kojeneckým mlékem

29. 4. 2026

5 min

Obrázek epizody 58. Rozhovor: Markéta Foldyna Hellová - AI ve zdravotnictví. Co nás čeká a co už funguje?

58. Rozhovor: Markéta Foldyna Hellová - AI ve zdravotnictví. Co nás čeká a co už funguje?

29. 4. 2026

46 min

Obrázek epizody Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

29. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

Příběhy z Vysočiny: Češtinu na pařížské škole orientálních jazyků studoval i francouzský znalec T. G. Masaryka

29. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Jihočeské odpoledne: Lom u Tábora obsadily čarodějnice. Obyvatelé je vyrábí a umisťují před své domy už několik let

Jihočeské odpoledne: Lom u Tábora obsadily čarodějnice. Obyvatelé je vyrábí a umisťují před své domy už několik let

29. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Lom u Tábora obsadily čarodějnice. Obyvatelé je vyrábí a umisťují před své domy už několik let

Lom u Tábora obsadily čarodějnice. Obyvatelé je vyrábí a umisťují před své domy už několik let

29. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

29. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

29. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Padel bych rád viděl už na olympiádě v Brisbane. Jde o velmi akční sport, říká hráč a trenér Vaněk

29. 4. 2026

29 min

29. 4. 2026

29 min

29. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

29. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

29. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

Větrník - Host ve studiu: Hory mi pomáhají rozšiřovat si obzor. Za to jsem jim vděčný, říká badatel a spisovatel Lukáš Abt

29. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody Jak nás Bůh vede | 2. část | 26. dubna 2026

Jak nás Bůh vede | 2. část | 26. dubna 2026

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo!  | 27. 4. 2026

Dobré ráno, Moravo! | 27. 4. 2026

29. 4. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Vizitka: Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

Schulmeister: Jako dítě jsem trávil hodně času pod klavírem, sklon k hudbě mám v genech

29. 4. 2026

37 min

29. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody ON STAGE: 20 LET. 0 INVESTORŮ. 1 EXIT - Phonexia: Story světového produktu Brna

ON STAGE: 20 LET. 0 INVESTORŮ. 1 EXIT - Phonexia: Story světového produktu Brna

29. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody podcast - 29.4.2026

podcast - 29.4.2026

29. 4. 2026

15 min