Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kapitola 16 - Krabice, krabice a zase krabice

Kapitola 16 - Krabice, krabice a zase krabice

25. 1. 2021

36 min

Obrázek epizody Psí zmrzlina

Psí zmrzlina

25. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Julie Gaia Poupětová: Štěstí celého vztahu stojí na tom, zda se lidé budou učit

Julie Gaia Poupětová: Štěstí celého vztahu stojí na tom, zda se lidé budou učit

25. 1. 2021

37 min

Obrázek epizody Teď je stejně přestávka, ale řada umělců z toho žije. Takže chápu, že je to problém

Teď je stejně přestávka, ale řada umělců z toho žije. Takže chápu, že je to problém

25. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Šunka nebo sýr. Vašek nebo Klárka?

Šunka nebo sýr. Vašek nebo Klárka?

25. 1. 2021

53 min

Obrázek epizody Šunka nebo sýr. Vašek nebo Klárka?

Šunka nebo sýr. Vašek nebo Klárka?

25. 1. 2021

53 min

Obrázek epizody To je půvab umění, že jeho hodnota je obrovská. Přesto je kultura brána jako nadhodnota

To je půvab umění, že jeho hodnota je obrovská. Přesto je kultura brána jako nadhodnota

25. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody I kdyby tady UFO bylo. Dokud u mě nezazvoní doma nebo se neobjeví v divadle, tak já se tím nehodlám zaobírat

I kdyby tady UFO bylo. Dokud u mě nezazvoní doma nebo se neobjeví v divadle, tak já se tím nehodlám zaobírat

25. 1. 2021

54 sec

Obrázek epizody SVĚT PODLE KOHÁKA – Dopis viru

SVĚT PODLE KOHÁKA – Dopis viru

25. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Ep. 161 - Antisemitism in Harry Potter, Lord of the Rings, and Fantasy w/ Eric Silver

Ep. 161 - Antisemitism in Harry Potter, Lord of the Rings, and Fantasy w/ Eric Silver

25. 1. 2021

1 hod 10 min

Obrázek epizody Ranní show - Pondělí 25. 1. 2021

Ranní show - Pondělí 25. 1. 2021

25. 1. 2021

57 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (92): ... s Ondřejem Mirovským o Praze 7

Dopravní podcast (92): ... s Ondřejem Mirovským o Praze 7

25. 1. 2021

48 min

Obrázek epizody S1 Ep64: How Hot Wheels Forged Drag Racing’s Greatest Rivalry

S1 Ep64: How Hot Wheels Forged Drag Racing’s Greatest Rivalry

25. 1. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Štíři, jistá názorová partnerská neshoda se rychle vysvětí. Šetřete si síly na večer

Štíři, jistá názorová partnerská neshoda se rychle vysvětí. Šetřete si síly na večer

25. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Mike Birbiglia

Mike Birbiglia

25. 1. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jak funguje ketonová dieta a na co si dát pozor?

Jak funguje ketonová dieta a na co si dát pozor?

25. 1. 2021

6 min

Obrázek epizody P*či je krajšie ako ty vole (IVO LADIŽINSKÝ - epizóda dvadsiatašiesta)

P*či je krajšie ako ty vole (IVO LADIŽINSKÝ - epizóda dvadsiatašiesta)

24. 1. 2021

53 min

Obrázek epizody #19 Přeplněná krematoria? Smrtka se brání: "Dělám jen svou práci!!" (Pytlíkov by ifilmcz comedy)

#19 Přeplněná krematoria? Smrtka se brání: "Dělám jen svou práci!!" (Pytlíkov by ifilmcz comedy)

24. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody #7 Trápí mě vzhled mého pohlaví

#7 Trápí mě vzhled mého pohlaví

24. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Latexový oblek jsem si nakonec v Amsterodamu nekoupila, přiznává Halina Pawlowská

Latexový oblek jsem si nakonec v Amsterodamu nekoupila, přiznává Halina Pawlowská

24. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody 5: The Bottom

5: The Bottom

24. 1. 2021

56 min

Obrázek epizody Mám ráda zimní sport, přiznává Halina Pawlowská v nových Omeletkách. Jsou to šachy, dodává s humorem

Mám ráda zimní sport, přiznává Halina Pawlowská v nových Omeletkách. Jsou to šachy, dodává s humorem

23. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody Češi propadli otužování. „Vyfotí se a na chvíli ponoří. Je to jen módní záležitost,“ říká odborník

Češi propadli otužování. „Vyfotí se a na chvíli ponoří. Je to jen módní záležitost,“ říká odborník

23. 1. 2021

29 min

Obrázek epizody Veronika Gajerová: To že Samantha v pokračování nehraje mě ani nemrzí. Spíše jsem zvědavá, jak se bez ní ta dějová linka vyvine

Veronika Gajerová: To že Samantha v pokračování nehraje mě ani nemrzí. Spíše jsem zvědavá, jak se bez ní ta dějová linka vyvine

22. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody že som nedržal hubu, ja degeš #4

že som nedržal hubu, ja degeš #4

22. 1. 2021

42 min