Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #45 PRACHY, LOVE, MONEY: Kdy je čas na společnou peněženku?

#45 PRACHY, LOVE, MONEY: Kdy je čas na společnou peněženku?

26. 1. 2021

51 min

Obrázek epizody 8. díl 1. část - Odvaha legend | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru | Krotitelé draků

8. díl 1. část - Odvaha legend | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru | Krotitelé draků

26. 1. 2021

1 hod 49 min

Obrázek epizody 6 Díl - Levelování postav | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

6 Díl - Levelování postav | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

26. 1. 2021

1 hod 44 min

Obrázek epizody Je vaše kosmetika bez krutosti? -Testování na zvířatech/Kikachilltime; S#1 E#3

Je vaše kosmetika bez krutosti? -Testování na zvířatech/Kikachilltime; S#1 E#3

26. 1. 2021

17 min

Obrázek epizody Jak vzniklo slovní spojení "jádro pudla"?

Jak vzniklo slovní spojení "jádro pudla"?

26. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Botox až v patě a hluboké lidské příběhy. Reality show Bling Empire se snaží polidštit superboháče

Botox až v patě a hluboké lidské příběhy. Reality show Bling Empire se snaží polidštit superboháče

26. 1. 2021

39 min

Obrázek epizody 41: Pavel Eichler: Pracuji jen s klienty, kteří vidí svět stejnýma očima

41: Pavel Eichler: Pracuji jen s klienty, kteří vidí svět stejnýma očima

26. 1. 2021

1 hod 5 min

Obrázek epizody Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno....

Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno....

26. 1. 2021

54 min

Obrázek epizody Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno....

Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno Fajn Ráno....

26. 1. 2021

54 min

Obrázek epizody Keira Knightley nechce točit sexuální scény - co na to Tomáš?

Keira Knightley nechce točit sexuální scény - co na to Tomáš?

26. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Aňa Geislerová: Božena Němcová je pro většinu lidi prázdný symbol. Víme, kdo to je, že napsala Babičku a tím to končí

Aňa Geislerová: Božena Němcová je pro většinu lidi prázdný symbol. Víme, kdo to je, že napsala Babičku a tím to končí

26. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #14 – Jakub Rejlek

Maxim Pavla Vondráčka #14 – Jakub Rejlek

26. 1. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Schválně jsem nechal Google, aby mě při dovolené sledoval a on mi udělal fantastický deník! Měl jsem tak pocit, že je mým dobrým bratrem

Schválně jsem nechal Google, aby mě při dovolené sledoval a on mi udělal fantastický deník! Měl jsem tak pocit, že je mým dobrým bratrem

26. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody V tom byli komunisté hodně zasnění a mysleli si, že ten systém nádherný systém implantují všude. Naštěstí se to nepovedlo

V tom byli komunisté hodně zasnění a mysleli si, že ten systém nádherný systém implantují všude. Naštěstí se to nepovedlo

26. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Už by to nikdy neměl zkoušet. Ale třeba přijde den, kdy si na heslo vzpomene

Už by to nikdy neměl zkoušet. Ale třeba přijde den, kdy si na heslo vzpomene

26. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Které celebrity museli zhubnout či přibrat pro nějakou roli? (3v1 - Pondělí 25. 1. 2021)

Které celebrity museli zhubnout či přibrat pro nějakou roli? (3v1 - Pondělí 25. 1. 2021)

26. 1. 2021

16 min

Obrázek epizody Ranní show - Úterý 26. 1. 2021

Ranní show - Úterý 26. 1. 2021

26. 1. 2021

47 min

Obrázek epizody Podpora

Podpora

26. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Kalousek neodchází, pouze poodstoupil. Aby byl prezidentem přeji spíše nám než jemu, říká Topolánek

Kalousek neodchází, pouze poodstoupil. Aby byl prezidentem přeji spíše nám než jemu, říká Topolánek

26. 1. 2021

35 min

Obrázek epizody Můžou za teroristické útoky moderní technologie? Giganti je omezují, říká odborník

Můžou za teroristické útoky moderní technologie? Giganti je omezují, říká odborník

26. 1. 2021

15 min

Obrázek epizody Radek Vondráček: Hniličkovo pochybení je závažné. Důležité je, že z něj vyvodil zodpovědnost

Radek Vondráček: Hniličkovo pochybení je závažné. Důležité je, že z něj vyvodil zodpovědnost

25. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody #14 | Funguje To Takhle? 😳 | Tři Princezny

#14 | Funguje To Takhle? 😳 | Tři Princezny

25. 1. 2021

17 min

Obrázek epizody TOMÁŠOVA MÁMA potřebuje poradit recept Mojito

TOMÁŠOVA MÁMA potřebuje poradit recept Mojito

25. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody TOMÁŠOVA MÁMA potřebuje poradit recept Mojito

TOMÁŠOVA MÁMA potřebuje poradit recept Mojito