Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: Mluvíte si sami pro sebe? „Nejste blázen, naopak to pomáhá,“ zjistily Polední sirény

Polední sirény: Mluvíte si sami pro sebe? „Nejste blázen, naopak to pomáhá,“ zjistily Polední sirény

17. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Bokovky, všudypřítomné mašle nebo účes „na Rachel“. Jak ovlivnily americké seriály módní trendy?

Bokovky, všudypřítomné mašle nebo účes „na Rachel“. Jak ovlivnily americké seriály módní trendy?

17. 8. 2021

43 min

Obrázek epizody Pavel Novotný | Hlas Lydu

Pavel Novotný | Hlas Lydu

17. 8. 2021

29 min

Obrázek epizody Vítkův Cestopiss | Hlas Lydu

Vítkův Cestopiss | Hlas Lydu

17. 8. 2021

40 min

Obrázek epizody Filip Grznár | Hlad Lydu

Filip Grznár | Hlad Lydu

17. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody Když zjistí, že to lidem chutná, tak to zastaví. Zvláštní počínání, jak všem vyhovět

Když zjistí, že to lidem chutná, tak to zastaví. Zvláštní počínání, jak všem vyhovět

17. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdysi jsem sázení zkoumal, abych si neříkal, že jsem to nezkusil. Udělal jsem to a nevyhrál jsem

Kdysi jsem sázení zkoumal, abych si neříkal, že jsem to nezkusil. Udělal jsem to a nevyhrál jsem

17. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody ODPOLEDNÍ JUMP - Báseň pro Vavřince

ODPOLEDNÍ JUMP - Báseň pro Vavřince

17. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #42 – Jiří Skall

Maxim Pavla Vondráčka #42 – Jiří Skall

17. 8. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody Kozorozi, hledáte-li partnera, neschovávejte se doma. Seznámíte se s někým sympatickým

Kozorozi, hledáte-li partnera, neschovávejte se doma. Seznámíte se s někým sympatickým

17. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Tetuje štičími zuby a věší lidi na háky. Znojemský indián Šrámek promluvil o porážce epilepsie

Tetuje štičími zuby a věší lidi na háky. Znojemský indián Šrámek promluvil o porážce epilepsie

17. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody LETNÍ LÁSKY

LETNÍ LÁSKY

16. 8. 2021

20 min

Obrázek epizody Filip Neusser: Přišel jsem, abych ve sportovním prostředí něco napravil

Filip Neusser: Přišel jsem, abych ve sportovním prostředí něco napravil

16. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody VANDAS, JEDINÝ FORMÁT

VANDAS, JEDINÝ FORMÁT

16. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Ep. 189 - Listener Fan Theories w/ Super Carlin Brothers

Ep. 189 - Listener Fan Theories w/ Super Carlin Brothers

16. 8. 2021

59 min

Obrázek epizody Vyvíjí se to, jak jsme čekali: Blbě. Afghánistán bude humanitární katastrofa

Vyvíjí se to, jak jsme čekali: Blbě. Afghánistán bude humanitární katastrofa

16. 8. 2021

39 min

Obrázek epizody Polední sirény: Seznamka. Mnoho lidí v ní hledá protějšek. Máte s ní zkušenost? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Seznamka. Mnoho lidí v ní hledá protějšek. Máte s ní zkušenost? Ptaly se Polední sirény

16. 8. 2021

17 min

Obrázek epizody MAJKL A TOM - Fran Ti-Shek prodává na D11

MAJKL A TOM - Fran Ti-Shek prodává na D11

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Medúzy v močovom mechúre #55

Medúzy v močovom mechúre #55

16. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody To je teď celosvětový trend. Mít vysokou školu dnes neznamená nic

To je teď celosvětový trend. Mít vysokou školu dnes neznamená nic

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Pátrání po UFO má všude velké zázemí, ale v Česku bych řekl, že je až horečnatý

Pátrání po UFO má všude velké zázemí, ale v Česku bych řekl, že je až horečnatý

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Šejkové milují velké objednávky. Pomalu ale tuší, že tahle doba končí

Šejkové milují velké objednávky. Pomalu ale tuší, že tahle doba končí

16. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Šortková: Co týden dal

Šortková: Co týden dal

16. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody S1 Ep93: Smokey Yunick: The CHEATING Mechanic Who Became A BILLIONAIRE (REPLAY)

S1 Ep93: Smokey Yunick: The CHEATING Mechanic Who Became A BILLIONAIRE (REPLAY)

16. 8. 2021

1 hod 3 min

Obrázek epizody NO OVŠEM #06 - JIŘÍ TKADLČÍK

NO OVŠEM #06 - JIŘÍ TKADLČÍK

16. 8. 2021

47 min