Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdybych já dal stejná čísla, tak by nikdo nevyhrál

Kdybych já dal stejná čísla, tak by nikdo nevyhrál

20. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody MICHAL KAVALČÍK - Nepříjemná kombinace

MICHAL KAVALČÍK - Nepříjemná kombinace

20. 8. 2021

40 sec

Obrázek epizody ODPOLEDNÍ JUMP - To nejlepší z úterý 10. 8. 2021

ODPOLEDNÍ JUMP - To nejlepší z úterý 10. 8. 2021

20. 8. 2021

11 min

Obrázek epizody 3. díl Sever - Střet s realitou | Kampaň: Za srdcem Azary | Krotitelé draků

3. díl Sever - Střet s realitou | Kampaň: Za srdcem Azary | Krotitelé draků

20. 8. 2021

3 hod 45 min

Obrázek epizody 2# Jakub Ludvík: „Za Petrem Hapkou jsem musel vždy jet na Okoř a to nejdříve po půlnoci. Focení Eltona Johna byla nejvíc zásluha Michala Davida.“ Otevřeně o focení, vztazích, rituálech i pravidlech, která dobrý fotograf nikdy nepřekročí.

2# Jakub Ludvík: „Za Petrem Hapkou jsem musel vždy jet na Okoř a to nejdříve po půlnoci. Focení Eltona Johna byla nejvíc zásluha Michala Davida.“ Otevřeně o focení, vztazích, rituálech i pravidlech, která dobrý fotograf nikdy nepřekročí.

20. 8. 2021

20 min

Obrázek epizody Panny, vyhovuje vám zaběhnutý stereotyp. To platí i o lásce

Panny, vyhovuje vám zaběhnutý stereotyp. To platí i o lásce

20. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody „Tradice jsou z nás vytlučené,“ tvrdí formíř olympijské kolekce Bartoš

„Tradice jsou z nás vytlučené,“ tvrdí formíř olympijské kolekce Bartoš

20. 8. 2021

32 min

Obrázek epizody Pluli byste s Lukašenkem a antivaxs na olympiádu, nebo byste raději vyskočili z lodi a odjeli na žralokovi? - Uslintanej pes #7

Pluli byste s Lukašenkem a antivaxs na olympiádu, nebo byste raději vyskočili z lodi a odjeli na žralokovi? - Uslintanej pes #7

20. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody -=Speciál=-Murphyho zákony vol.1 - Uslintanej pes #6

-=Speciál=-Murphyho zákony vol.1 - Uslintanej pes #6

20. 8. 2021

50 min

Obrázek epizody Začal Petr Kolář močit do vody? Jestli ANO, tak to sdílejte než to smažou!!! - Uslintanej pes #5

Začal Petr Kolář močit do vody? Jestli ANO, tak to sdílejte než to smažou!!! - Uslintanej pes #5

20. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody Surfoval John McAfee na tornádu, nebo si říkal hurikán? - Uslintanej pes #4

Surfoval John McAfee na tornádu, nebo si říkal hurikán? - Uslintanej pes #4

20. 8. 2021

49 min

Obrázek epizody Pili vývojáři Windows 11 mateřské mléko vyrobené v laboratoři? - Uslintanej pes #3

Pili vývojáři Windows 11 mateřské mléko vyrobené v laboratoři? - Uslintanej pes #3

20. 8. 2021

54 min

Obrázek epizody Daj sebe Horalku, CI JEHO!

Daj sebe Horalku, CI JEHO!

20. 8. 2021

13 min

Obrázek epizody VYSAVAČ 021 - Marek Slobodník a Marek Duranský

VYSAVAČ 021 - Marek Slobodník a Marek Duranský

19. 8. 2021

1 hod 9 min

Obrázek epizody Václav Klaus: Politika proti Covidu je směšná!

Václav Klaus: Politika proti Covidu je směšná!

19. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Ghosting (ft. Tomáš Reitz)

Ghosting (ft. Tomáš Reitz)

19. 8. 2021

1 hod 21 min

Obrázek epizody Polední sirény: Květiny zdraží. „A to opravdu hodně,“ varují Polední sirény

Polední sirény: Květiny zdraží. „A to opravdu hodně,“ varují Polední sirény

19. 8. 2021

16 min

Obrázek epizody MICHAL KAVALČÍK - Pro Soniu Edde

MICHAL KAVALČÍK - Pro Soniu Edde

19. 8. 2021

58 sec

Obrázek epizody Valentino Rossi vyhrával od dvou let. Má zkažený život, vůbec neví, co je to prohra

Valentino Rossi vyhrával od dvou let. Má zkažený život, vůbec neví, co je to prohra

19. 8. 2021

52 sec

Obrázek epizody Fight Club #542

Fight Club #542

19. 8. 2021

1 hod 14 min

Obrázek epizody Jednu dobu jsem sudoku taky propadl. Nechal jsem si to vysvětlit a hrál jsem to, je to velmi zábavné

Jednu dobu jsem sudoku taky propadl. Nechal jsem si to vysvětlit a hrál jsem to, je to velmi zábavné

19. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Jezděte po Česku, je to nádherná země. Všechno funguje výborně a já nestačím žasnout

Jezděte po Česku, je to nádherná země. Všechno funguje výborně a já nestačím žasnout

19. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Raci, doma budete muset dělat ústupky, jinak nastane zemětřesení

Raci, doma budete muset dělat ústupky, jinak nastane zemětřesení

19. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Therizinosaurus O'Brien

Therizinosaurus O'Brien

19. 8. 2021

21 min

Obrázek epizody 79: Toho krásného českého pána, mého muže, jsem potkávala 3 měsíce denně před kanceláří | Lidija Kovarik

79: Toho krásného českého pána, mého muže, jsem potkávala 3 měsíce denně před kanceláří | Lidija Kovarik

19. 8. 2021

29 min