Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Miloš Zeman pozve po večeři německého prezidenta na doutník, řekl v Press klubu Vladimír Kruliš

Miloš Zeman pozve po večeři německého prezidenta na doutník, řekl v Press klubu Vladimír Kruliš

25. 8. 2021

8 min

Obrázek epizody Muž se přestěhoval do Jesnyně. S kým tam žije?

Muž se přestěhoval do Jesnyně. S kým tam žije?

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Hračky devadesátek

Hračky devadesátek

25. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Lužifčák #110 Karin Andrášiková

Lužifčák #110 Karin Andrášiková

25. 8. 2021

2 hod 21 min

Obrázek epizody Ondřej Hejma: CD je dnes již archaický nosič a pouhý upomínkový předmět

Ondřej Hejma: CD je dnes již archaický nosič a pouhý upomínkový předmět

25. 8. 2021

14 min

Obrázek epizody FILMOVÉ TIPY RÁDIA KISS - 34. týden

FILMOVÉ TIPY RÁDIA KISS - 34. týden

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Je dobré si připomenout, že samotným Číňanům to zas tolik nevadí, protože to je jiná mentalita

Je dobré si připomenout, že samotným Číňanům to zas tolik nevadí, protože to je jiná mentalita

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Rybička je velmi specifický nůž, je to tradice a nejde, aby ho někdo kopíroval

Rybička je velmi specifický nůž, je to tradice a nejde, aby ho někdo kopíroval

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody #6: Proč se lidé opaluji? w/ Janča

#6: Proč se lidé opaluji? w/ Janča

25. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Když jde o takové památky, tak to zdržení za to stojí

Když jde o takové památky, tak to zdržení za to stojí

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Pompézní Čvančarová, boomer Eben a kontroverzní, ale hvězdý Depp. Karlovarský festival je zpět

Pompézní Čvančarová, boomer Eben a kontroverzní, ale hvězdý Depp. Karlovarský festival je zpět

25. 8. 2021

39 min

Obrázek epizody #2 - Adam Hanka

#2 - Adam Hanka

25. 8. 2021

2 hod 0 min

Obrázek epizody What Happens in Vegas - Goes on Call Her Daddy. (Ft. Mr. Sexy Zoom Man, Marshmello, Kygo, Logan Paul, Richard, Laren & Country Club Man)

What Happens in Vegas - Goes on Call Her Daddy. (Ft. Mr. Sexy Zoom Man, Marshmello, Kygo, Logan Paul, Richard, Laren & Country Club Man)

25. 8. 2021

49 min

Obrázek epizody Lvi, jste jedno velké ucho a registrujete každou informace. Snažíte se být IN

Lvi, jste jedno velké ucho a registrujete každou informace. Snažíte se být IN

25. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody A Look Back on Conflict Resolution

A Look Back on Conflict Resolution

25. 8. 2021

1 hod 3 min

Obrázek epizody Posílal jsem během pandemie finance do domovů důchodců a dětských domovů, svěřil v Press klubu Miroslav Donutil

Posílal jsem během pandemie finance do domovů důchodců a dětských domovů, svěřil v Press klubu Miroslav Donutil

24. 8. 2021

14 min

Obrázek epizody Šortková: Japonská onomatopoia

Šortková: Japonská onomatopoia

24. 8. 2021

13 min

Obrázek epizody S1E13 Misionáři bez cíle

S1E13 Misionáři bez cíle

24. 8. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody Polední sirény: Vylétly vám už děti z hnízda? Jak jste se cítili? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Vylétly vám už děti z hnízda? Jak jste se cítili? Ptaly se Polední sirény

24. 8. 2021

17 min

Obrázek epizody Moraváci prodávají Pražákům špatné víno. Ale to můžou jenom některým, protože my tu pijeme francouzské

Moraváci prodávají Pražákům špatné víno. Ale to můžou jenom některým, protože my tu pijeme francouzské

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Vždy jsem miloval odchod ze školy. Bylo to pro mě ohromné vysvobození

Vždy jsem miloval odchod ze školy. Bylo to pro mě ohromné vysvobození

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Všechny živelné pohromy a hladomor počkají. Hlavně ať jsme genderově v pořádku

Všechny živelné pohromy a hladomor počkají. Hlavně ať jsme genderově v pořádku

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #43 – Martin Jiskra

Maxim Pavla Vondráčka #43 – Martin Jiskra

24. 8. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Střelci, nejdřív povinnosti a pak zábava. To je váš cíl

Střelci, nejdřív povinnosti a pak zábava. To je váš cíl

24. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Potupná smrt Zikmunda Lucemburského nebo hrob sv. Anežky. Historik Kacetl mluví o znojemských mýtech

Potupná smrt Zikmunda Lucemburského nebo hrob sv. Anežky. Historik Kacetl mluví o znojemských mýtech

24. 8. 2021

36 min