Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blíženci, máte nejlepší předpoklady k tomu, abyste uzavřeli výhodné nabídky a smlouvy

Blíženci, máte nejlepší předpoklady k tomu, abyste uzavřeli výhodné nabídky a smlouvy

11. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

11. 10. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody Kukátko: České dráhy zařadí od prosince nové moderní vozy

Kukátko: České dráhy zařadí od prosince nové moderní vozy

11. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody 62: Marek Pavala: Jo, ochutnal bych člověka.

62: Marek Pavala: Jo, ochutnal bych člověka.

11. 10. 2021

1 hod 39 min

Obrázek epizody a vieš prečo? pre krakow #31

a vieš prečo? pre krakow #31

10. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Láslov Týždeň 59 - I Love Bratislava

Láslov Týždeň 59 - I Love Bratislava

10. 10. 2021

10 min

Obrázek epizody S:1 E8: AFTER VOLBY2021

S:1 E8: AFTER VOLBY2021

10. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Miloš Vystrčil: Vyzývám Kancelář prezidenta republiky, ať konečně řekne, jestli je prezident způsobilý vykonávat funkci. Vyhneme se tak věcem, kterým jsme v posledních dnech svědky

Miloš Vystrčil: Vyzývám Kancelář prezidenta republiky, ať konečně řekne, jestli je prezident způsobilý vykonávat funkci. Vyhneme se tak věcem, kterým jsme v posledních dnech svědky

10. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody No26 - TY SI TAM DOLE POTETOVANÁÁÁ? (ft. bisexuálna amazonka Tonya)

No26 - TY SI TAM DOLE POTETOVANÁÁÁ? (ft. bisexuálna amazonka Tonya)

10. 10. 2021

42 min

Obrázek epizody Otvoríš chladničku a vypadne na teba duševné zdravie (ŠARKAN - epizóda šesťdesiatatretia)

Otvoríš chladničku a vypadne na teba duševné zdravie (ŠARKAN - epizóda šesťdesiatatretia)

10. 10. 2021

53 min

Obrázek epizody František Filipovský by všechny piráty pochytal a do Sněmovny je nejraději nevzal

František Filipovský by všechny piráty pochytal a do Sněmovny je nejraději nevzal

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Petr Fiala si myslí, že ANO už nemá co nabídnout. Babiš nesouhlasí

Petr Fiala si myslí, že ANO už nemá co nabídnout. Babiš nesouhlasí

10. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Jiří Paroubek přiznává, že ČSSD volby projela na celé čáře

Jiří Paroubek přiznává, že ČSSD volby projela na celé čáře

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Luděk Sobota shání do party pana Nedělu, protože víkend je příjemnější než pracovní den

Luděk Sobota shání do party pana Nedělu, protože víkend je příjemnější než pracovní den

10. 10. 2021

5 min

Obrázek epizody Andrej Babiš ve volbách podle sebe vyhrál a věří, že bude pokračovat v politice dále

Andrej Babiš ve volbách podle sebe vyhrál a věří, že bude pokračovat v politice dále

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Tomio Okamura nesnáší pomluvy a na "černý" rozhodně není

Tomio Okamura nesnáší pomluvy a na "černý" rozhodně není

10. 10. 2021

7 min

Obrázek epizody Stop Cyberbullying and Start Masturbating

Stop Cyberbullying and Start Masturbating

10. 10. 2021

30 min

Obrázek epizody Denně uděláme dva až šest tisíc rozhodnutí. Omeletky Haliny Pawlowské

Denně uděláme dva až šest tisíc rozhodnutí. Omeletky Haliny Pawlowské

10. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Rozumbrada vol.2 POVOLEBNÍ SPECIÁL

Rozumbrada vol.2 POVOLEBNÍ SPECIÁL

10. 10. 2021

43 min

Obrázek epizody O domácím násilí, velké bídě, plastikách i zhrouceném americkém snu, otevřeně vypráví Adél Sadovskiy

O domácím násilí, velké bídě, plastikách i zhrouceném americkém snu, otevřeně vypráví Adél Sadovskiy

10. 10. 2021

32 min

Obrázek epizody Návštěva chovatelské výstavy v Přerově

Návštěva chovatelské výstavy v Přerově

10. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Trafika s Přepište dějiny: V Rakousku je to skandál, u nás jen příjemný kolorit

Trafika s Přepište dějiny: V Rakousku je to skandál, u nás jen příjemný kolorit

10. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody NELA SLOVÁKOVÁ - Roušky mi nedaly spát, ale já jsem neudělala nic špatného |ROZHOVOR|

NELA SLOVÁKOVÁ - Roušky mi nedaly spát, ale já jsem neudělala nic špatného |ROZHOVOR|

10. 10. 2021

38 min

Obrázek epizody Jak by asi probíhala komunikace mezi Homo Erectus s kanceláří prezidenta republiky? Hrozí nám od AI vyhlazení? Je komunikace návyková? Uslintanej pes #16

Jak by asi probíhala komunikace mezi Homo Erectus s kanceláří prezidenta republiky? Hrozí nám od AI vyhlazení? Je komunikace návyková? Uslintanej pes #16

9. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

9. 10. 2021

24 min