Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozumbrada vol.2 POVOLEBNÍ SPECIÁL

Rozumbrada vol.2 POVOLEBNÍ SPECIÁL

10. 10. 2021

43 min

Obrázek epizody O domácím násilí, velké bídě, plastikách i zhrouceném americkém snu, otevřeně vypráví Adél Sadovskiy

O domácím násilí, velké bídě, plastikách i zhrouceném americkém snu, otevřeně vypráví Adél Sadovskiy

10. 10. 2021

32 min

Obrázek epizody Návštěva chovatelské výstavy v Přerově

Návštěva chovatelské výstavy v Přerově

10. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Trafika s Přepište dějiny: V Rakousku je to skandál, u nás jen příjemný kolorit

Trafika s Přepište dějiny: V Rakousku je to skandál, u nás jen příjemný kolorit

10. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody NELA SLOVÁKOVÁ - Roušky mi nedaly spát, ale já jsem neudělala nic špatného |ROZHOVOR|

NELA SLOVÁKOVÁ - Roušky mi nedaly spát, ale já jsem neudělala nic špatného |ROZHOVOR|

10. 10. 2021

38 min

Obrázek epizody Jak by asi probíhala komunikace mezi Homo Erectus s kanceláří prezidenta republiky? Hrozí nám od AI vyhlazení? Je komunikace návyková? Uslintanej pes #16

Jak by asi probíhala komunikace mezi Homo Erectus s kanceláří prezidenta republiky? Hrozí nám od AI vyhlazení? Je komunikace návyková? Uslintanej pes #16

9. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

9. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Jano&Jano #34 Nové začiatky

Jano&Jano #34 Nové začiatky

9. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody Modelky už fotografy nepotřebují, říká Jan Hodač. Proč se nezrodí žádné legendy v jeho oboru?

Modelky už fotografy nepotřebují, říká Jan Hodač. Proč se nezrodí žádné legendy v jeho oboru?

9. 10. 2021

56 min

Obrázek epizody 3. díl - Sever | Backstage | Krotitelé draků

3. díl - Sever | Backstage | Krotitelé draků

8. 10. 2021

1 hod 12 min

Obrázek epizody Je starší žokej Váňa nebo plavecký bazén v Praze Podolí?

Je starší žokej Váňa nebo plavecký bazén v Praze Podolí?

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Co by si Tomášova máma přála kdyby chytla zlatou rybku?

Co by si Tomášova máma přála kdyby chytla zlatou rybku?

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody RANNÍ KISS - YesMan - Romanova politická strana

RANNÍ KISS - YesMan - Romanova politická strana

8. 10. 2021

8 min

Obrázek epizody DISKOPŘÍBĚH - Heidi Janků

DISKOPŘÍBĚH - Heidi Janků

8. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Pekárna zavírá?

Pekárna zavírá?

8. 10. 2021

38 min

Obrázek epizody Proč Zorka nechodí na třídní strazy?

Proč Zorka nechodí na třídní strazy?

8. 10. 2021

45 sec

Obrázek epizody Jaké používají šimpanzi sexuální hračky

Jaké používají šimpanzi sexuální hračky

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Když spletete vyznačení preferenčních hlasů, lístek pro stranu nepropadne, řekl v Press klubu Petr Vokáč

Když spletete vyznačení preferenčních hlasů, lístek pro stranu nepropadne, řekl v Press klubu Petr Vokáč

8. 10. 2021

8 min

Obrázek epizody Jak vzniklo pořekadlo "Lež má krátké  nohy"?

Jak vzniklo pořekadlo "Lež má krátké nohy"?

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Zpátky do minulosti – Proč nejsou čipy do aut

Zpátky do minulosti – Proč nejsou čipy do aut

8. 10. 2021

50 sec

Obrázek epizody Kristiina Mäki: Vždycky je lepší udělat hrubou přípravu na závody delší, aby měl člověk z čeho brát v té finální

Kristiina Mäki: Vždycky je lepší udělat hrubou přípravu na závody delší, aby měl člověk z čeho brát v té finální

8. 10. 2021

14 min

Obrázek epizody Polední sirény: V Nizozemsku mají pokladny, kde se můžete vykecat, a v Singapuru robocopy, hlásí Polední sirény

Polední sirény: V Nizozemsku mají pokladny, kde se můžete vykecat, a v Singapuru robocopy, hlásí Polední sirény

8. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE KOHÁKA – Koho bude Jakub volit?

SVĚT PODLE KOHÁKA – Koho bude Jakub volit?

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Pošťačky víc než 15 kilo nosit nesmějí. Jedna mi řekla, to je více než patnáct, tak to vám nepodám

Pošťačky víc než 15 kilo nosit nesmějí. Jedna mi řekla, to je více než patnáct, tak to vám nepodám

8. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody To máte ekology a archeology. Dneska, když někam kopnete, tak pak máte pět let pauzu

To máte ekology a archeology. Dneska, když někam kopnete, tak pak máte pět let pauzu

8. 10. 2021

1 min