Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody I got ghosted, now what?

I got ghosted, now what?

27. 10. 2021

51 min

Obrázek epizody 36: Rok Buvola Je O Nových Začátcích, O Ujasnění Si Svých Priorit... I U Mě!

36: Rok Buvola Je O Nových Začátcích, O Ujasnění Si Svých Priorit... I U Mě!

27. 10. 2021

40 min

Obrázek epizody #83 PŘEDSUDKY: Které jsou nejčastější a jak se jich zbavit?

#83 PŘEDSUDKY: Které jsou nejčastější a jak se jich zbavit?

26. 10. 2021

58 min

Obrázek epizody Vlastimil Válek: Nechci se nechat vtáhnout do nesmyslných politických debat čtyř ministrů, kteří se navzájem nejsou schopni se domluvit na jednotné strategii

Vlastimil Válek: Nechci se nechat vtáhnout do nesmyslných politických debat čtyř ministrů, kteří se navzájem nejsou schopni se domluvit na jednotné strategii

26. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Tomášova máma radí Zorce ohledně nepovedeného štrůdlu. Prý tam chybí rozvod

Tomášova máma radí Zorce ohledně nepovedeného štrůdlu. Prý tam chybí rozvod

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma radí Zorce ohledně nepovedeného štrůdlu. Prý tam chybí rozvod

Tomášova máma radí Zorce ohledně nepovedeného štrůdlu. Prý tam chybí rozvod

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Šortková: Kostým na Halloweena

Šortková: Kostým na Halloweena

26. 10. 2021

16 min

Obrázek epizody Zemlejna - ANO - Vidím pavouky, padají jim nohy.

Zemlejna - ANO - Vidím pavouky, padají jim nohy.

26. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Zemlejna - ANO - Vidím pavouky, padají jim nohy.

Zemlejna - ANO - Vidím pavouky, padají jim nohy.

26. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody StarDance ohrozil covid, Trávníčka potopil jive a dobrou zábavu kazila „legrace“ z váhy soutěžících

StarDance ohrozil covid, Trávníčka potopil jive a dobrou zábavu kazila „legrace“ z váhy soutěžících

26. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Jaroslav Němec: Lidé se diví, že mám rychlé spalování a že jsem hubený. Po hodině už nevím, co jsem jedl

Jaroslav Němec: Lidé se diví, že mám rychlé spalování a že jsem hubený. Po hodině už nevím, co jsem jedl

26. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Polední sirény: Poláci u nás chytili 30kg kapra a Slováci doma tři opilé Ukrajince, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Poláci u nás chytili 30kg kapra a Slováci doma tři opilé Ukrajince, hlásí Polední sirény

26. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody RANNÍ KISS - YesMan - Hra na oliheň

RANNÍ KISS - YesMan - Hra na oliheň

26. 10. 2021

10 min

Obrázek epizody Fight Club #551

Fight Club #551

26. 10. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody U diamantů je problém zjistit, zda je to opravdu diamant a jakou má hodnotu. Tak snad paní neblouznila

U diamantů je problém zjistit, zda je to opravdu diamant a jakou má hodnotu. Tak snad paní neblouznila

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody 3 - 1500 dollárért hirdet műkarokat a melbourne-i facebookosoknak a kötelező oltás ellenszereként

3 - 1500 dollárért hirdet műkarokat a melbourne-i facebookosoknak a kötelező oltás ellenszereként

26. 10. 2021

15 min

Obrázek epizody Ivanka mi někdy říká, že jsem Kraus převalský. Tím chce říct, že jsem předvývojový typ

Ivanka mi někdy říká, že jsem Kraus převalský. Tím chce říct, že jsem předvývojový typ

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Dneska je vědomost tohle. Kdo to dřív najde, ten to má

Dneska je vědomost tohle. Kdo to dřív najde, ten to má

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Pneuservis

Pneuservis

26. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Kukátko: Ostrava se pyšní novými tramvajemi Škoda 39T

Kukátko: Ostrava se pyšní novými tramvajemi Škoda 39T

26. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #51 – David Fořt

Maxim Pavla Vondráčka #51 – David Fořt

26. 10. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody Denisa Barešová přemýšlela o pauze, ve schránce »měla« Thálii

Denisa Barešová přemýšlela o pauze, ve schránce »měla« Thálii

26. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Kozorozi, váš partner by chtěl vědět, jak moc ho milujete. To samé byste měli pociťovat i vy

Kozorozi, váš partner by chtěl vědět, jak moc ho milujete. To samé byste měli pociťovat i vy

26. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Stanislav Trávníček: Lidé by měli rychle odejít od dodavatele poslední instance

Stanislav Trávníček: Lidé by měli rychle odejít od dodavatele poslední instance

25. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody PMKR - úvod

PMKR - úvod

25. 10. 2021

1 min