Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ne-nakupování

Ne-nakupování

4. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Proč se všeho bojím?

Proč se všeho bojím?

4. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Komunisté měli plán

Komunisté měli plán

4. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Most Replayed Moment: The Truth Behind "Healthy" Food Labels - Dr. Chris Van Tulleken

Most Replayed Moment: The Truth Behind "Healthy" Food Labels - Dr. Chris Van Tulleken

4. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Daily Routine Unveiled: CZECH Perfective & Imperfective Verbs in Action - VSTÁVÁM X VSTANU (STORY)

Daily Routine Unveiled: CZECH Perfective & Imperfective Verbs in Action - VSTÁVÁM X VSTANU (STORY)

4. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Polyamorie a otevřené vztahy

Polyamorie a otevřené vztahy

4. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jak jsem začala podnikat v Egyptě: příběh české ženy v arabském světě - Petra Machálková

Jak jsem začala podnikat v Egyptě: příběh české ženy v arabském světě - Petra Machálková

4. 7. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody PíáROVINY #23 Lucie Hrdličková

PíáROVINY #23 Lucie Hrdličková

4. 7. 2025

55 min

Obrázek epizody KS+VS+NS: Záloha za přezkum pohledávek. Jaká je aktuální praxe? #35

KS+VS+NS: Záloha za přezkum pohledávek. Jaká je aktuální praxe? #35

4. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Pražské SPD šířilo lži o nehodách ukrajinských aut. Zanedbatelný podíl, reaguje ČKP

Pražské SPD šířilo lži o nehodách ukrajinských aut. Zanedbatelný podíl, reaguje ČKP

4. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody 853 - Síla konverzace

853 - Síla konverzace

4. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Moje investiční akciové portfolio. Do čeho investuji a proč? (ÚRYVEK)

Moje investiční akciové portfolio. Do čeho investuji a proč? (ÚRYVEK)

4. 7. 2025

56 sec

Obrázek epizody Tomáš Fürst 2. díl: Důsledkem covidových událostí je také ztráta respektu k vědecké a lékařské obci

Tomáš Fürst 2. díl: Důsledkem covidových událostí je také ztráta respektu k vědecké a lékařské obci

4. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody Životní priority

Životní priority

4. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Proč v létě kašleme na režim? Tohle děláš i ty! Jak přežít léto bez břicha? Stačí 20 minut cvičení?

Proč v létě kašleme na režim? Tohle děláš i ty! Jak přežít léto bez břicha? Stačí 20 minut cvičení?

3. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Máme nedostatek učitelů matematiky, informatiky a fyziky, vysvětluje Jakub Nešetřil z Matiky Česku

Máme nedostatek učitelů matematiky, informatiky a fyziky, vysvětluje Jakub Nešetřil z Matiky Česku

3. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody CHRISTELLE LINDA NATABOU: 🔥 Proč silné ženy děsí muže?

CHRISTELLE LINDA NATABOU: 🔥 Proč silné ženy děsí muže?

3. 7. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody PODVIEDOL MA PARTNER, AK MÁM HPV? s2e35 w/ Dann Daood gynekológ/onkológ

PODVIEDOL MA PARTNER, AK MÁM HPV? s2e35 w/ Dann Daood gynekológ/onkológ

3. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Sociolog a youtuber PETR HORKÝ - Naše digitální existence

Sociolog a youtuber PETR HORKÝ - Naše digitální existence

3. 7. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody 095 Bhagavadgíta

095 Bhagavadgíta

3. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Sue Ryderová. Humanistka z britské tajné služby

Sue Ryderová. Humanistka z britské tajné služby

3. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Díl 09 Klíč k bydlení: Zákulisí stavění v Česku

Díl 09 Klíč k bydlení: Zákulisí stavění v Česku

3. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody PPL10 – Řecko-perské války / Sókratés

PPL10 – Řecko-perské války / Sókratés

3. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody „A k čemu to jako potřebujete vědět?“ – Komunikační výkony diecézí a podezřelé dění na Centru Aletti

„A k čemu to jako potřebujete vědět?“ – Komunikační výkony diecézí a podezřelé dění na Centru Aletti

3. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Leadership bez vyhoření aneb jak nastavit hranice a nepřebírat zodpovědnost

Leadership bez vyhoření aneb jak nastavit hranice a nepřebírat zodpovědnost

3. 7. 2025

38 min