Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Shopper marketing – jak přesvědčit zákazníka přímo v obchodě

Shopper marketing – jak přesvědčit zákazníka přímo v obchodě

26. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody MUDr. Pavel Hradílek, Ph.D.: Mít dítě a roztroušenou sklerózu je otázka plánování

MUDr. Pavel Hradílek, Ph.D.: Mít dítě a roztroušenou sklerózu je otázka plánování

26. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Ivan Hoffman: Mlčení lhářů

Ivan Hoffman: Mlčení lhářů

26. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Report k podcastům – jak lidé poslouchají nebo kdy hledají nové pořady?

Report k podcastům – jak lidé poslouchají nebo kdy hledají nové pořady?

26. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody The Muscle Growth Doctor: "The Anti-Ageing Cure No One Is Talking About!", "Exercising At Night Is A Terrible Idea!", "Your Grip Strength Predicts Chronic Diseases!" - Andy Galpin

The Muscle Growth Doctor: "The Anti-Ageing Cure No One Is Talking About!", "Exercising At Night Is A Terrible Idea!", "Your Grip Strength Predicts Chronic Diseases!" - Andy Galpin

26. 2. 2024

2 hod 25 min

Obrázek epizody Klíč k sebehodnotě: Proč je vytváření vlastních hranic tak důležité?

Klíč k sebehodnotě: Proč je vytváření vlastních hranic tak důležité?

26. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody 5. Speciál (návštěva předsedkyně EP)

5. Speciál (návštěva předsedkyně EP)

26. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody AEE 2154: Never Arrive Empty-handed! American Party Etiquette

AEE 2154: Never Arrive Empty-handed! American Party Etiquette

26. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody 72: Byznys Nářez | Petr Nejedlý: Jak se z kluka z vesnice stal majitel malého impéria

72: Byznys Nářez | Petr Nejedlý: Jak se z kluka z vesnice stal majitel malého impéria

26. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Lenka Nováková (ZŠ Doksy, matematika, informatika): Pomocí on-line kvízů děti hlasují o výsledcích příkladů

Lenka Nováková (ZŠ Doksy, matematika, informatika): Pomocí on-line kvízů děti hlasují o výsledcích příkladů

26. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Telefonní hovory a skrytá čísla – jak se bránit podvodům | S2:E30

Telefonní hovory a skrytá čísla – jak se bránit podvodům | S2:E30

26. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody 7. Jak kultivovat intuici?

7. Jak kultivovat intuici?

26. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Příběh a budoucnost podcastu. Jak podpořit jeho rozvoj? | POD POKLIČKOU #2

Příběh a budoucnost podcastu. Jak podpořit jeho rozvoj? | POD POKLIČKOU #2

26. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Mateřství versus kariéra aneb Jak jsem se rozhodla to (ne)urvat

Mateřství versus kariéra aneb Jak jsem se rozhodla to (ne)urvat

26. 2. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #1 poslední co není posledním

#1 poslední co není posledním

26. 2. 2024

8 min

Obrázek epizody Nejde váš školní rok podle plánu? TOHLE si poslechněte♥️.

Nejde váš školní rok podle plánu? TOHLE si poslechněte♥️.

26. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody 49. Co stojí za úspěchem největšího studentského spolku MUNIE? - Barbora Fučíková, markeťačka spolku

49. Co stojí za úspěchem největšího studentského spolku MUNIE? - Barbora Fučíková, markeťačka spolku

26. 2. 2024

15 min

Obrázek epizody 716 - Jako ve výloze

716 - Jako ve výloze

26. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody 52_Porcelánka Thun 1794

52_Porcelánka Thun 1794

25. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody 6. #Rozhovor Alchymie ženy: Cítila jsem se špatně jako žena, ještě než jsem otěhotněla

6. #Rozhovor Alchymie ženy: Cítila jsem se špatně jako žena, ještě než jsem otěhotněla

25. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody #1 SEBEterapie: Rakovina jako příležitost

#1 SEBEterapie: Rakovina jako příležitost

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Chcel som vedieť robiť srdénko na kapučíne (ADAM PAVLOVČIN epizóda stosedemdesiatadeviata)

Chcel som vedieť robiť srdénko na kapučíne (ADAM PAVLOVČIN epizóda stosedemdesiatadeviata)

25. 2. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody 10+ CHUJOVIN, za které jsme jako matky vyhodily peníze

10+ CHUJOVIN, za které jsme jako matky vyhodily peníze

25. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Jan Černý rozhovor - Žijeme mnohem déle, než bychom měli, imunitu máme ve svých rukou...

Jan Černý rozhovor - Žijeme mnohem déle, než bychom měli, imunitu máme ve svých rukou...

25. 2. 2024

57 min

Obrázek epizody Proč se jako společnost bojíme veřejně mluvit o svých problémech? Lucie Sedláčková

Proč se jako společnost bojíme veřejně mluvit o svých problémech? Lucie Sedláčková

25. 2. 2024

29 min