Obrázek epizody Architekt Jiří Boudník: Po zvolení prezidenta jsem z legrace řekl, že budu hradním architektem.

Architekt Jiří Boudník: Po zvolení prezidenta jsem z legrace řekl, že budu hradním architektem.

29. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody 🌱 Výsevy rychlených rostlin, klíčivost semen a padání klíčních rostlin

🌱 Výsevy rychlených rostlin, klíčivost semen a padání klíčních rostlin

29. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Kompot: Velký módní almanach generace Z. Proč nosí černou, široké kapsáče a milují rukodělné práce?

Kompot: Velký módní almanach generace Z. Proč nosí černou, široké kapsáče a milují rukodělné práce?

29. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Z nadšenců vlažní příznivci. Jak nechuť k byrokracii změnila vnímání Evropské unie?

Z nadšenců vlažní příznivci. Jak nechuť k byrokracii změnila vnímání Evropské unie?

29. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody 43. Tým

43. Tým

29. 2. 2024

1 hod

Obrázek epizody Vejce ve výživě

Vejce ve výživě

29. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

29. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody #17 Jaromír Mindl: Čínské elektromobily

#17 Jaromír Mindl: Čínské elektromobily

29. 2. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Ředitelka festivalu Smetanovské dny 2024 Lenka Kavalová zve na letošní ročník přehlídky

Ředitelka festivalu Smetanovské dny 2024 Lenka Kavalová zve na letošní ročník přehlídky

29. 2. 2024

8 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene českého velikána Bedřicha Smetanu

Další Hudba podle kalendáře připomene českého velikána Bedřicha Smetanu

29. 2. 2024

6 min

Obrázek epizody Buchty: Když chce žena melír barvy morčete, tak do toho nejdu, říká kadeřník

Buchty: Když chce žena melír barvy morčete, tak do toho nejdu, říká kadeřník

28. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Annie Girardot. S krátkým účesem mi hlava a tělo poprvé ladily s povahou

Příběhy z kalendáře: Annie Girardot. S krátkým účesem mi hlava a tělo poprvé ladily s povahou

28. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Citrusy v předjaří

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Citrusy v předjaří

28. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Lit: Děti z devadesátek spojuje problém s otcem a anorexie z Top dívky, říká komiksová autorka Jislová

Lit: Děti z devadesátek spojuje problém s otcem a anorexie z Top dívky, říká komiksová autorka Jislová

28. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Seniorky ze Straníku pletou ponožky pro dobrou věc

Seniorky ze Straníku pletou ponožky pro dobrou věc

28. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody GS Talks #26 - Martin Vymětal: Marketing je boj o pozornost. Podepsal jsem smlouvu s ďáblem.

GS Talks #26 - Martin Vymětal: Marketing je boj o pozornost. Podepsal jsem smlouvu s ďáblem.

28. 2. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Rychlý režíroval tátu. „Bylo to nádherné a strašně nám to prohloubilo vztah“

Blízká setkání: Ondřej Rychlý režíroval tátu. „Bylo to nádherné a strašně nám to prohloubilo vztah“

28. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

28. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Online rozchod i ghosting se stávají normou, má s nimi zkušenost třetina mladých

Balanc: Moderní láska: Online rozchod i ghosting se stávají normou, má s nimi zkušenost třetina mladých

28. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Špenátový koláč s vejci. Ocení ho Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně

Špenátový koláč s vejci. Ocení ho Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně

28. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Laďka Kozderková ve vzpomínkách sestry Blanky

Laďka Kozderková ve vzpomínkách sestry Blanky

28. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody #235: Mr. Madfinger

#235: Mr. Madfinger

28. 2. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Houpačky: Unavená máma je škodlivější informační médium než obrazovka, říká autor projektu Digiděti

Houpačky: Unavená máma je škodlivější informační médium než obrazovka, říká autor projektu Digiděti

28. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

28. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Evropská unie vznikla na ideálech, ale dnes je to diktatura, myslí si živnostník

Evropská unie vznikla na ideálech, ale dnes je to diktatura, myslí si živnostník

28. 2. 2024

4 min