Obrázek epizody Houpačky: Unavená máma je škodlivější informační médium než obrazovka, říká autor projektu Digiděti

Houpačky: Unavená máma je škodlivější informační médium než obrazovka, říká autor projektu Digiděti

28. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

28. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Evropská unie vznikla na ideálech, ale dnes je to diktatura, myslí si živnostník

Evropská unie vznikla na ideálech, ale dnes je to diktatura, myslí si živnostník

28. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Vědec, který se pustil do boje s váhou, vypráví, co vyřadil z jídelníčku

Vědec, který se pustil do boje s váhou, vypráví, co vyřadil z jídelníčku

28. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody S03E02 - Moc málo her, Asmodee i další vydavatelé a tvůrci videí

S03E02 - Moc málo her, Asmodee i další vydavatelé a tvůrci videí

28. 2. 2024

3 hod 51 min

Obrázek epizody Co je denzitometrie?

Co je denzitometrie?

28. 2. 2024

58 sec

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: O uspořádání Gazy mají rozhodovat Arabové, ne jen Izrael. Plán Netanjahua je mrtvý

Jak to vidí...: Analytik Tureček: O uspořádání Gazy mají rozhodovat Arabové, ne jen Izrael. Plán Netanjahua je mrtvý

28. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E15 - Top3 Příběhových her (host Jeník)

Polední Pauza S02E15 - Top3 Příběhových her (host Jeník)

28. 2. 2024

57 min

Obrázek epizody Čirá radost (Anthony de Mello)

Čirá radost (Anthony de Mello)

28. 2. 2024

6 min

Obrázek epizody 029 AUSTRÁLIE 2/2: Itinerář měsíčního roadtripu | feat. Monika Böhmová

029 AUSTRÁLIE 2/2: Itinerář měsíčního roadtripu | feat. Monika Böhmová

28. 2. 2024

57 min

Obrázek epizody Myslet si, že sedláci mohou udělat jakékoliv změny bez masové podpory veřejnosti, je nesmysl, říká Lukáš Rázl z farmy Naše Rajče

Myslet si, že sedláci mohou udělat jakékoliv změny bez masové podpory veřejnosti, je nesmysl, říká Lukáš Rázl z farmy Naše Rajče

28. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #139 | YT: KSW epic, UFC | HH: OKTAGON 54, UFC

BREAKDOWN #139 | YT: KSW epic, UFC | HH: OKTAGON 54, UFC

28. 2. 2024

1 hod 40 min

Obrázek epizody Blogg1s: "Wings Up mi dluží více než 100 000 Kč" - RANKUP 15

Blogg1s: "Wings Up mi dluží více než 100 000 Kč" - RANKUP 15

27. 2. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody Příliš mnoho rudých nosů - Mrtví netančí #02 | Cyberpunk Red

Příliš mnoho rudých nosů - Mrtví netančí #02 | Cyberpunk Red

27. 2. 2024

3 hod 10 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Sama sobě jsem byla otrokyní i otrokářkou. V byznysu mi chyběly emoce. Zrcadlo Lenky Papadakisové

Zrcadlo: Sama sobě jsem byla otrokyní i otrokářkou. V byznysu mi chyběly emoce. Zrcadlo Lenky Papadakisové

27. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Facka nenaučí dítě přecházet silnici, jen chvilkově uleví rodiči

Houpačky: Slušný vychování: Facka nenaučí dítě přecházet silnici, jen chvilkově uleví rodiči

27. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Podhoubí: Je fascinující, jak jsme my lidé hrubě nepoučitelní ve svých omylech. S Bohdanem Slámou o Suchu

Podhoubí: Je fascinující, jak jsme my lidé hrubě nepoučitelní ve svých omylech. S Bohdanem Slámou o Suchu

27. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody 🚘 Garážová vrata: sekční, posuvná, rolovací? Jak vybrat ty nejvhodnější? A co venkovní stínění?

🚘 Garážová vrata: sekční, posuvná, rolovací? Jak vybrat ty nejvhodnější? A co venkovní stínění?

27. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Šatníky: Hedvábí, víly a mořská pěna: V pohádkovém šatníku fotografky Michaely Karásek Čejkové

Šatníky: Hedvábí, víly a mořská pěna: V pohádkovém šatníku fotografky Michaely Karásek Čejkové

27. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Houfek, Svatopolský, Thál, Fryšonc

O původu příjmení: Houfek, Svatopolský, Thál, Fryšonc

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

27. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Za plotem - díl sedmý - rekonstrukce školy

Za plotem - díl sedmý - rekonstrukce školy

27. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Díky Evropské unii mohl otevřít silo veřejnosti. Ve větším celku jsme více chráněni, míní architekt

Díky Evropské unii mohl otevřít silo veřejnosti. Ve větším celku jsme více chráněni, míní architekt

27. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Při tvorbě rodokmenu pomůžou osobní vzpomínky, náhrobky i internet

Při tvorbě rodokmenu pomůžou osobní vzpomínky, náhrobky i internet

27. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Redakční podcast: MotoGP na spadnutí!

Redakční podcast: MotoGP na spadnutí!

27. 2. 2024

1 hod