Obrázek epizody Blízká setkání: Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“

Blízká setkání: Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“

6. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Carmen Mayerová o práci i manželství

Carmen Mayerová o práci i manželství

6. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody První souprava metra jela na Florenc a byla plná vládních činitelů,“ říká jeden z prvních strojvedoucích Jiří Beneš

První souprava metra jela na Florenc a byla plná vládních činitelů,“ říká jeden z prvních strojvedoucích Jiří Beneš

6. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody #237: Šílený fyzik

#237: Šílený fyzik

6. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Zdravý životní styl není dieta, která brzy skončí. Měl by vás bavit napořád

Zdravý životní styl není dieta, která brzy skončí. Měl by vás bavit napořád

6. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody 015: Jiří Maděřič a Petr Marcinčák o hrozbách spotřební daně na tichá vína

015: Jiří Maděřič a Petr Marcinčák o hrozbách spotřební daně na tichá vína

6. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Šatníky: Jsem introvertka, ale obdivuju odvahu v oblékání, říká hudebnice a designérka Simona Poustková

Šatníky: Jsem introvertka, ale obdivuju odvahu v oblékání, říká hudebnice a designérka Simona Poustková

6. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Proč zrovna badminton? Ptáme se mistryně republiky Sharleen Van Coppenolle

Proč zrovna badminton? Ptáme se mistryně republiky Sharleen Van Coppenolle

6. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Lit: Stárnoucí bílí muži v sobě hromadí nezpracované emoce, říká spisovatelka Iva Hadj Moussa

Lit: Stárnoucí bílí muži v sobě hromadí nezpracované emoce, říká spisovatelka Iva Hadj Moussa

6. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Návštěva u Bavorovské hospodyňky a tipy na knihy pro děti

Návštěva u Bavorovské hospodyňky a tipy na knihy pro děti

6. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Když potřebujeme, aby byli herci zadýchaní, necháme je udělat pár kliků, říká zvukař filmu Bratři

Když potřebujeme, aby byli herci zadýchaní, necháme je udělat pár kliků, říká zvukař filmu Bratři

6. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Na deep fake nejsme připraveni. Manipulovat s ostatními dnes může každý

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Na deep fake nejsme připraveni. Manipulovat s ostatními dnes může každý

6. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E16 - "Od buňky do vesmíru" 4. část - High Frontier (host Vojta)

Polední Pauza S02E16 - "Od buňky do vesmíru" 4. část - High Frontier (host Vojta)

6. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody The Big Three #1: Unpacking Tesla's Empty Promises

The Big Three #1: Unpacking Tesla's Empty Promises

6. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Co je angína pectoris

Co je angína pectoris

6. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody 80 - Unmatched Dobrodružství: Úžasné příběhy

80 - Unmatched Dobrodružství: Úžasné příběhy

6. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Ztráta Linky

Ztráta Linky

6. 3. 2024

59 min

Obrázek epizody Epizoda 3.5 - Jak šít (s)tylově s tylem

Epizoda 3.5 - Jak šít (s)tylově s tylem

6. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

5. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

5. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

5. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

5. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

5. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

5. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min