Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: Zlínský mrakodrap 21 byl svého času druhým nevyšším v Evropě. Měl i unikátní pojízdnou kancelář

Výlety: Zlínský mrakodrap 21 byl svého času druhým nevyšším v Evropě. Měl i unikátní pojízdnou kancelář

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Zlínský mrakodrap 21 byl svého času druhým nevyšším v Evropě. Měl i unikátní pojízdnou kancelář

Výlety: Zlínský mrakodrap 21 byl svého času druhým nevyšším v Evropě. Měl i unikátní pojízdnou kancelář

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Lit: Pocta své matce. Monique na útěku od Édouarda Louise ale postrádá hloubku

Lit: Pocta své matce. Monique na útěku od Édouarda Louise ale postrádá hloubku

26. 3. 2025

29 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

26. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Kolik spánku je třeba, abychom neměli cukrovku?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Kolik spánku je třeba, abychom neměli cukrovku?

26. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rád dávám průchod novým dobrým nápadům a posouvám věci dál, usmívá se starosta Žernova Libor Mojžíš

Host ve studiu: Rád dávám průchod novým dobrým nápadům a posouvám věci dál, usmívá se starosta Žernova Libor Mojžíš

26. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavla Horáková o své nové knize Okno na západ: Není to nostalgie, ale kritika mezi řádky

Blízká setkání: Pavla Horáková o své nové knize Okno na západ: Není to nostalgie, ale kritika mezi řádky

26. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Soutěž v tancování

Jardo, řekni fór: Soutěž v tancování

26. 3. 2025

24 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Rozdíl mezi slivovicí a ženou

Jardo, řekni fór: Rozdíl mezi slivovicí a ženou

26. 3. 2025

33 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Pacientka u doktora

Jardo, řekni fór: Pacientka u doktora

26. 3. 2025

30 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Školáci z Nezdenic pomáhali chráněným ropuchám při každoročním jarním putování z lesa do vody

Zprávy ze Zlínského kraje: Školáci z Nezdenic pomáhali chráněným ropuchám při každoročním jarním putování z lesa do vody

26. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Fyzioterapeutka radí, jak na léčbu kloubních blokád a jak se jim vyhnout

Fyzioterapeutka radí, jak na léčbu kloubních blokád a jak se jim vyhnout

26. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Kriminalisté řeší výbuch v Poličce pro nedbalost, pyrotechnici halu prozkoumají

Zprávy pro Pardubický kraj: Kriminalisté řeší výbuch v Poličce pro nedbalost, pyrotechnici halu prozkoumají

26. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

Na pohovce Jožky Kubáníka: Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

26. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

Na pohovce Jožky Kubáníka: Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

26. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

Stanislav Motl: Důvěru Lídy Baarové jsem si získal tím, že jsem se nezeptal na Goebbelse

26. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Kompletní rekonstrukce pražského Průmyslového paláce skončí příští rok v červnu. Co už je hotové

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Kompletní rekonstrukce pražského Průmyslového paláce skončí příští rok v červnu. Co už je hotové

26. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: V Jihlavě se během jednoho dne zaregistrovalo 600 nových dárců kostní dřeně

Zprávy z Vysočiny: V Jihlavě se během jednoho dne zaregistrovalo 600 nových dárců kostní dřeně

26. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlavní problém u Parkinsonovy choroby: Zanikají neurony produkující dopamin, palivo pro náš mozek

Radioporadna: Hlavní problém u Parkinsonovy choroby: Zanikají neurony produkující dopamin, palivo pro náš mozek

26. 3. 2025

21 min