Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mizející dělnické Holešovice a empatie k boomerům v nové knize Ivy Hadj Moussy

Mizející dělnické Holešovice a empatie k boomerům v nové knize Ivy Hadj Moussy

25. 3. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody 46. Véva Lapková - herečka a doktorka

46. Véva Lapková - herečka a doktorka

25. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody KAREL JAROMÍR ERBEN - Dlouhý, Široký a Bystrozraký

KAREL JAROMÍR ERBEN - Dlouhý, Široký a Bystrozraký

25. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody 39# Pokrok nezastavíš: Jaká je dnes role humanitních a historických věd?

39# Pokrok nezastavíš: Jaká je dnes role humanitních a historických věd?

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody ONDŘEJ FILÍPEK: VELKOU INSPIRACÍ JE PRO MĚ EGYPT

ONDŘEJ FILÍPEK: VELKOU INSPIRACÍ JE PRO MĚ EGYPT

25. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Zpackaná referenda stála irského premiéra křeslo. Nahradí ho tiktokový politik

Zpackaná referenda stála irského premiéra křeslo. Nahradí ho tiktokový politik

25. 3. 2024

14 min

Obrázek epizody Akcent: Zápal pro fotografii, vytrvalost a perfekcionismus, to je alchymie Josefa Koudelky, říká novinářka

Akcent: Zápal pro fotografii, vytrvalost a perfekcionismus, to je alchymie Josefa Koudelky, říká novinářka

25. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Najväčší nezmysel volieb: Prezident vojny. Nedajte sa vystrašiť

Najväčší nezmysel volieb: Prezident vojny. Nedajte sa vystrašiť

25. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Umění prodat (se). Umělec ve spárech trhu 19. století v Západočeské galerii v Plzni

Mozaika: Umění prodat (se). Umělec ve spárech trhu 19. století v Západočeské galerii v Plzni

25. 3. 2024

5 min

Obrázek epizody Sinking sideways: Limitation in creation is somehow inspiring

Sinking sideways: Limitation in creation is somehow inspiring

25. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Ako budú policajti zastavovať unikajúce auto na diaľku? Poznáme konkrétne detaily

Ako budú policajti zastavovať unikajúce auto na diaľku? Poznáme konkrétne detaily

25. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vejce na kyselo na Modré pondělí

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vejce na kyselo na Modré pondělí

25. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Mozaika: Nahlédněte pod pokličku příprav největšího sborového koncertu Roku české hudby

Mozaika: Nahlédněte pod pokličku příprav největšího sborového koncertu Roku české hudby

25. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Výstava Moje Šumava putuje do Švihova

Výstava Moje Šumava putuje do Švihova

25. 3. 2024

40 sec

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

Vizitka: Herečka Tereza Hof: Experiment je základ. Oslovuje mě umění, které riskuje a má osobní podtext

25. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Martina Paulíková (COO, MEDICOM Clinic): Trendy v plastické chirurgii a estetické medicíně

Martina Paulíková (COO, MEDICOM Clinic): Trendy v plastické chirurgii a estetické medicíně

25. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Zvrhlosti - čte Přemysl Drozd

Zvrhlosti - čte Přemysl Drozd

25. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody K jádru věci: NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

K jádru věci: NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

25. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Bonus: Uvěznění spisovatelé

Bonus: Uvěznění spisovatelé

25. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Svému rodišti s láskou. Velikonoční festival v Salcburku

Svému rodišti s láskou. Velikonoční festival v Salcburku

25. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Manželia Šickovci majú kompas na pomáhanie. Na narodeniny chceli studňu v Afrike

Manželia Šickovci majú kompas na pomáhanie. Na narodeniny chceli studňu v Afrike

25. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Bódhisattva ve školce

Ranní úvaha: Adam Borzič: Bódhisattva ve školce

25. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody 18. díl - Bridgertonovi - Vikomt, který mě miloval - 11-16. kapitola

18. díl - Bridgertonovi - Vikomt, který mě miloval - 11-16. kapitola

25. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Epizoda 135 - Ztracená věštba (Kapitola 37)

Epizoda 135 - Ztracená věštba (Kapitola 37)

25. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Angažmá Žofie Dařbujánová: Klipy za 400k děláme s MYDY hlavně pro sebe, o tvorbě pochybujeme všichni, Eurovize, burleska, koncerty v Soulu, Glastonbury a turné po USA

Angažmá Žofie Dařbujánová: Klipy za 400k děláme s MYDY hlavně pro sebe, o tvorbě pochybujeme všichni, Eurovize, burleska, koncerty v Soulu, Glastonbury a turné po USA

25. 3. 2024

24 min