Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody voice of Hana mandeliková

voice of Hana mandeliková

26. 3. 2025

15 sec

Obrázek epizody Skauti v médiích září v době krizí | Roverský kmen

Skauti v médiích září v době krizí | Roverský kmen

26. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Mnichov 1972: svižně střižené a strhující procedurální drama, hodnotí film Kristina Roháčková

Mozaika: Mnichov 1972: svižně střižené a strhující procedurální drama, hodnotí film Kristina Roháčková

26. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Mnichov 1972: svižně střižené a strhující procedurální drama, hodnotí film Kristina Roháčková

Mozaika: Mnichov 1972: svižně střižené a strhující procedurální drama, hodnotí film Kristina Roháčková

26. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Empatie není slabost, soucit je síla

Ranní úvaha: Adam Borzič: Empatie není slabost, soucit je síla

26. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody ghejej

ghejej

26. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Po čuni! Jak architekt Kamil Mrva mění krajinu a vnímání urbanismu?

Po čuni! Jak architekt Kamil Mrva mění krajinu a vnímání urbanismu?

26. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Epizoda 90 - Křest ohněm, kapitola druhá (část čtvrtá)

Epizoda 90 - Křest ohněm, kapitola druhá (část čtvrtá)

26. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Kolodiový proces: mokré desky, suchý humor

Kolodiový proces: mokré desky, suchý humor

26. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody #profil - LÝDIE PROKOPOVÁ

#profil - LÝDIE PROKOPOVÁ

26. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Megafon  - s Helenou Březinovou o Helle Helle, seriálu Most a pohádkáři Andersenovi

Megafon - s Helenou Březinovou o Helle Helle, seriálu Most a pohádkáři Andersenovi

26. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Slzy nad ztracenou příležitostí

Slzy nad ztracenou příležitostí

26. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Definíciu znásilnenia treba sprísniť. V sexualizovanom násilí nemáme na Slovensku jasno.

Definíciu znásilnenia treba sprísniť. V sexualizovanom násilí nemáme na Slovensku jasno.

25. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody 109. Moje čtenářská cesta

109. Moje čtenářská cesta

25. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

25. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

25. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

ArtCafé: Čáry života: Hlavní zoufalec ve svých písničkách jsem já

25. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá

Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá

25. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Ex libris: Fareed Zakaria: Věk revolucí. Proměny světa od 17. století

Ex libris: Fareed Zakaria: Věk revolucí. Proměny světa od 17. století

25. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Fareed Zakaria: Věk revolucí. Proměny světa od 17. století

Fareed Zakaria: Věk revolucí. Proměny světa od 17. století

25. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

Akcent: Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

Mucha má v centru Prahy dvě muzea. Propagujme umělce jednotně, je to značka, říká publicistka

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Pilotní díl - Co vám chceme sdělit? Kdo jsme?

Pilotní díl - Co vám chceme sdělit? Kdo jsme?

25. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Fík p

Fík p

25. 3. 2025

52 sec