Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Nina Rutová: Moje Řecko v horách

Ranní úvaha: Nina Rutová: Moje Řecko v horách

10. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody #16 - Foodies | Adam Rundus

#16 - Foodies | Adam Rundus

10. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody 25.Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu ( 47-48 kapitola)

25.Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu ( 47-48 kapitola)

10. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Knihy, které si musíte přečíst

Knihy, které si musíte přečíst

10. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Čas vos (s obalem)

Čas vos (s obalem)

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Volný čas je mýtus. Filozofka Hester a ekonom Srnicek o domácnosti, péči a budoucnosti práce a volného času

Volný čas je mýtus. Filozofka Hester a ekonom Srnicek o domácnosti, péči a budoucnosti práce a volného času

9. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody HONEYTALK s Nikol Švantnerovou - O mateřství, disciplíně a zásadních změnách

HONEYTALK s Nikol Švantnerovou - O mateřství, disciplíně a zásadních změnách

9. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Akcent: Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

Akcent: Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

Akcent: Do Atlasu ve Veletržáku se po vlně kritiky může chodit stále zdarma

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Stanislava Jachnická: o herectví a dabingu

Stanislava Jachnická: o herectví a dabingu

9. 7. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Správu Bruselu nemožno brať na ľahkú váhu, môže nás stáť eurofondy, tvrdí šéfka Via Iuris Katarína Batková

Správu Bruselu nemožno brať na ľahkú váhu, môže nás stáť eurofondy, tvrdí šéfka Via Iuris Katarína Batková

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody #14 - Martin Čičmanec | Vždy se snažím ostatním pomoct

#14 - Martin Čičmanec | Vždy se snažím ostatním pomoct

9. 7. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody #7 STÁT NEDŮVĚŘUJE OBCÍM

#7 STÁT NEDŮVĚŘUJE OBCÍM

9. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet

Vaříme s Habadějem: Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet

9. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet

Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet

9. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Duchoň, techno, klid

Duchoň, techno, klid

9. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody About rewriting narratives with OFF-Biennale Budapest

About rewriting narratives with OFF-Biennale Budapest

9. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Je život hraný nebo hravý? Nehrát, ale být: O vnitřním dialogu (nejen) na jevištních prknech

Je život hraný nebo hravý? Nehrát, ale být: O vnitřním dialogu (nejen) na jevištních prknech

9. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

9. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Týden s Otokarem Březinou – Siesta

Týden s Otokarem Březinou – Siesta

9. 7. 2025

1 min