Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mierové rokovania: Ukrajina je tlačená do nevýhodnej situácie, tvrdí obranný expert Matej Kandrík

Mierové rokovania: Ukrajina je tlačená do nevýhodnej situácie, tvrdí obranný expert Matej Kandrík

11. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Kytarový virtuos Štěpán Rak kdysi zkoušel hrát i s Petrem Jandou a skupinou Olympic

Kytarový virtuos Štěpán Rak kdysi zkoušel hrát i s Petrem Jandou a skupinou Olympic

10. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody ArtCafé: Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

ArtCafé: Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

10. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody ArtCafé: Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

ArtCafé: Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

10. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

Dušan Havrilla: Rád se dělím o to, co mám v sobě

10. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody GUY DE MAUPASSANT: Měsíční svit 🌕

GUY DE MAUPASSANT: Měsíční svit 🌕

10. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Souhvězdí Gulag Karla Pecky - ukázka z audioknihy

Souhvězdí Gulag Karla Pecky - ukázka z audioknihy

10. 3. 2025

30 sec

Obrázek epizody Temné mračná nad tradičnou futbalovou baštou a čo prinesie Martin Škrtel do Trnavy?

Temné mračná nad tradičnou futbalovou baštou a čo prinesie Martin Škrtel do Trnavy?

10. 3. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

Akcent: Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

Vlny na Českých lvech nepřeválcovaly další filmy. Za to jsem rád, říká publicista

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody BLANKA ČERMÁKOVÁ: SILNÝ VELETRH ZAHRANIČNÍHO UMĚNÍ BYCH SI PŘÁLA I V ČECHÁCH

BLANKA ČERMÁKOVÁ: SILNÝ VELETRH ZAHRANIČNÍHO UMĚNÍ BYCH SI PŘÁLA I V ČECHÁCH

10. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody #07: Denisa Melvald: Jak ji reality show změnily a proč se rozhodla pro MMA?

#07: Denisa Melvald: Jak ji reality show změnily a proč se rozhodla pro MMA?

10. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Oraculum

Oraculum

10. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Spojka umřela, jdeme dál.

Spojka umřela, jdeme dál.

10. 3. 2025

51 sec

Obrázek epizody Koalícia nepadne na poslancovi Radačovskom. Aj keby zložil sľub nesprávne, Roberta Fica to trápiť nemusí

Koalícia nepadne na poslancovi Radačovskom. Aj keby zložil sľub nesprávne, Roberta Fica to trápiť nemusí

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

Momenty: Nikdy jsem příliš nerozlišoval mezi prací pro film nebo televizi, říká Karel Smyczek

10. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Števo Eisele: Pripravte si pukance, táto sezóna F1 bude skvelé kino (147. podcast Autobazar.EU)

Števo Eisele: Pripravte si pukance, táto sezóna F1 bude skvelé kino (147. podcast Autobazar.EU)

10. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Michal „Amák" Šťastný ON AIR: „Studio jsem si pořídil hlavně proto, že jsem se potřeboval usadit."

Michal „Amák" Šťastný ON AIR: „Studio jsem si pořídil hlavně proto, že jsem se potřeboval usadit."

10. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody #7: Edmund Čučka: Od práva ke galerijní revoluci

#7: Edmund Čučka: Od práva ke galerijní revoluci

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Amolety s pudingem

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Amolety s pudingem

10. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody #1 Čtvrté křídlo (Rebecca Yarros) - 1. kapitola

#1 Čtvrté křídlo (Rebecca Yarros) - 1. kapitola

10. 3. 2025

2 hod 19 min

Obrázek epizody Kdo, co, proč, jak?

Kdo, co, proč, jak?

10. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Petr Stach: Kriminalistou bych být nechtěl. Setkávají se s nejhorším, co se v lidství může odehrávat

Petr Stach: Kriminalistou bych být nechtěl. Setkávají se s nejhorším, co se v lidství může odehrávat

10. 3. 2025

13 min