Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Knedlíky: Základní kámen české kuchyně

Knedlíky: Základní kámen české kuchyně

6. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody #tema - Konspirace, úzkost, řád

#tema - Konspirace, úzkost, řád

6. 1. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody Mozaika: Když svět končí za vaší vesnicí. Román Lukáše Palána slibuje poutavé čtení pro silné povahy

Mozaika: Když svět končí za vaší vesnicí. Román Lukáše Palána slibuje poutavé čtení pro silné povahy

6. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Spontánnost je dobrá, když je plánovaná. Postřehy českých Apropos Architects ze Švýcarska

Spontánnost je dobrá, když je plánovaná. Postřehy českých Apropos Architects ze Švýcarska

6. 1. 2022

40 min

Obrázek epizody Rašeliniště jsou tu od doby ledové. Ideální pro studium historie, říká geobotanik Vladimír Melichar

Rašeliniště jsou tu od doby ledové. Ideální pro studium historie, říká geobotanik Vladimír Melichar

6. 1. 2022

17 min

Obrázek epizody Vizitka: Archeolog Ladislav Stančo: Památky před běsněním války neochráníme. Řešením je pečlivá dokumentace

Vizitka: Archeolog Ladislav Stančo: Památky před běsněním války neochráníme. Řešením je pečlivá dokumentace

6. 1. 2022

38 min

Obrázek epizody Strážci Stealenor (celá audiokniha) fantasy pohádka česky

Strážci Stealenor (celá audiokniha) fantasy pohádka česky

6. 1. 2022

6 hod 12 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Kreslící komentátor Miroslav Kemel

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Kreslící komentátor Miroslav Kemel

6. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Martin Poch - V koutě klečí krásný + Běhařovská lhářka

Martin Poch - V koutě klečí krásný + Běhařovská lhářka

6. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody telefony - MBBN

telefony - MBBN

6. 1. 2022

1 min

Obrázek epizody Autorské právo ve fotografii

Autorské právo ve fotografii

6. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Dějiny výroby terakoty

Dějiny výroby terakoty

5. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody O TuscanyLux - kto sme

O TuscanyLux - kto sme

5. 1. 2022

9 min

Obrázek epizody 1. Mary Oliverová – Letní den

1. Mary Oliverová – Letní den

5. 1. 2022

16 min

Obrázek epizody Věty, které herci nechtějí slyšet

Věty, které herci nechtějí slyšet

5. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Dům Antonia Peintner navrhl jeden z hlavních představitelů severoitalského racionalismu

Mozaika: Dům Antonia Peintner navrhl jeden z hlavních představitelů severoitalského racionalismu

5. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody Odjela jsem do Palestiny a zapomněla to říct rodičům, vzpomíná herečka Martina Babišová

Odjela jsem do Palestiny a zapomněla to říct rodičům, vzpomíná herečka Martina Babišová

5. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody Nalijme si čistého čtení #9: Přelom roku 2021 a 2022

Nalijme si čistého čtení #9: Přelom roku 2021 a 2022

5. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru

Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru

5. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru

Na vidličce Romana Pauluse: Kořenová zelenina: Nepatří jen do svíčkové nebo vývaru

5. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody KetoFit 2022 - rozhovor s Gabrielou

KetoFit 2022 - rozhovor s Gabrielou

5. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody Pokrok nezastavíš

Pokrok nezastavíš

5. 1. 2022

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Richard Drury: Umělecká díla mi sama našeptala, kde chtějí být v expozici umístěná

Vizitka: Kurátor Richard Drury: Umělecká díla mi sama našeptala, kde chtějí být v expozici umístěná

5. 1. 2022

47 min

Obrázek epizody Kartoons: Přihlásil jsem se do soutěže, kde bylo úkolem „splnit si sen“...vyhrál jsem

Kartoons: Přihlásil jsem se do soutěže, kde bylo úkolem „splnit si sen“...vyhrál jsem

5. 1. 2022

14 min

Obrázek epizody TRADESHOW podcast 046: Nejlepší tenisky roku 2021 feat. Daniel Klíma

TRADESHOW podcast 046: Nejlepší tenisky roku 2021 feat. Daniel Klíma

5. 1. 2022

46 min