Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaký je Herkules na točně v Českém Krumlově?

Kultura Plus

Jaký je Herkules na točně v Českém Krumlově?

19. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Jaký je Herkules na točně v Českém Krumlově?

Český rozhlas - Umění a kultura

Kultura Plus: Jaký je Herkules na točně v Českém Krumlově?

19. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Petra Kandová: Našeptávači

Knihovnička

Petra Kandová: Našeptávači

19. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody #BONUS - Chaos po netflixovsku S1E4+5

Bělovlasý podcast

#BONUS - Chaos po netflixovsku S1E4+5

19. 7. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Kmotrík avizoval rekordné prestupy: Na 70 % som spokojný. Chceme to robiť ako Slavia

Podcasty Aktuality.sk

Kmotrík avizoval rekordné prestupy: Na 70 % som spokojný. Chceme to robiť ako Slavia

19. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Když někdo nemá ani na vložku nebo tampon aneb O menstruační chudobě (Kateřina Večerková – Atlantida) | Skauting

Po uši ve skautu

Když někdo nemá ani na vložku nebo tampon aneb O menstruační chudobě (Kateřina Večerková – Atlantida) | Skauting

19. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody Botník zkoumá, proč přestal fungovat resell a co to znamená pro svět sneakers

Botník (Footshop x E15)

Botník zkoumá, proč přestal fungovat resell a co to znamená pro svět sneakers

19. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Historické povídky: Štěpán Kučera: Kratičký výlet pana Broučka tentokrát do 21. století. Hravý apokryf slavné broučkiády

Vltava

Historické povídky: Štěpán Kučera: Kratičký výlet pana Broučka tentokrát do 21. století. Hravý apokryf slavné broučkiády

18. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Proč mají knihy přebaly? A potřebujeme je vůbec?

S Adamem o knihách

Proč mají knihy přebaly? A potřebujeme je vůbec?

18. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Bořek Šípek podle Jany Zielinski

Úžasné životy: Bořek Šípek podle Jany Zielinski

18. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Knižní servis 18/7/2025 Hrajeme, kniha 1, Kostky 1 a 2

Knižní servis na Radiu 1

Knižní servis 18/7/2025 Hrajeme, kniha 1, Kostky 1 a 2

18. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Zvečnil Demitrov nájazd či Vlhovej zlato: Keď naši vyhrajú a máš aj fotku, tá radosť sa nedá opísať

Podcasty Aktuality.sk

Zvečnil Demitrov nájazd či Vlhovej zlato: Keď naši vyhrajú a máš aj fotku, tá radosť sa nedá opísať

18. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody O strhnutej dúhovej vlajke počuli aj v centrále VW. Keby nešlo o Ľuboša Blahu, reakcia by bola iná

Podcasty Aktuality.sk

O strhnutej dúhovej vlajke počuli aj v centrále VW. Keby nešlo o Ľuboša Blahu, reakcia by bola iná

18. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody CzechTek: Příběh českého raveu: Od brutálního policejního zásahu uplynulo 20 let. Poslechněte si dokumentární sérii

Vltava

CzechTek: Příběh českého raveu: Od brutálního policejního zásahu uplynulo 20 let. Poslechněte si dokumentární sérii

18. 7. 2025

53 sec

Obrázek epizody Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

Vltava

Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

18. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

18. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

Akcent

Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

18. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Čelisti: Jak se kalil muž z oceli. Nový Superman je místy skoro parodie, ale v dobrém

Čelisti: Jak se kalil muž z oceli. Nový Superman je místy skoro parodie, ale v dobrém

18. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Na co se zaměřit, když chce člověk hmotnost nabrat? Odpovídá nutriční terapeutka Veronika Pourová

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Jezte, ať vám to sluší: Na co se zaměřit, když chce člověk hmotnost nabrat? Odpovídá nutriční terapeutka Veronika Pourová

18. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Vychytal Fínov a upútal skautov. Najvyššie draftovanému Slovákovi v NHL dávali rady Yzerman i Lidström

Podcasty Aktuality.sk

Vychytal Fínov a upútal skautov. Najvyššie draftovanému Slovákovi v NHL dávali rady Yzerman i Lidström

18. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové

18. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové

18. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Jubilejní 10. ročník Mezinárodního dixielandového festivalu proběhne v Plzni 26. a 27. července

Náš host

Jubilejní 10. ročník Mezinárodního dixielandového festivalu proběhne v Plzni 26. a 27. července

18. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Otázky a odpovědi

Tam a zase zpátky

Otázky a odpovědi

18. 7. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Jan Hnízdil: Byl jsem zklamaný, chtěl jsem s medicínou skončit. Naše tělo je moudré.

Z druhé stránky

Jan Hnízdil: Byl jsem zklamaný, chtěl jsem s medicínou skončit. Naše tělo je moudré.

18. 7. 2025

34 min