Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 567a – Naty Moskvitinová o tom, jak vystudovat vysokou školu v plném tanečním zápřahu, v čem se liší tanec v USA i jejím názoru na tuzemské soutěže

567a – Naty Moskvitinová o tom, jak vystudovat vysokou školu v plném tanečním zápřahu, v čem se liší tanec v USA i jejím názoru na tuzemské soutěže

24. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody SHARE_talks 140: Naleteli sme na phishing e-mail. Vážne

SHARE_talks 140: Naleteli sme na phishing e-mail. Vážne

24. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody ŠPORT: V Montreale zažíva Slafkovský neskutočný tlak, ale tréner s ním výborne pracuje a to je hlavné

ŠPORT: V Montreale zažíva Slafkovský neskutočný tlak, ale tréner s ním výborne pracuje a to je hlavné

24. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Veterinární poradna: šedý zákal, přidávání masa do granulí, blechy

Veterinární poradna: šedý zákal, přidávání masa do granulí, blechy

24. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Čuba: V roli spisovatele se cítím dobře. Trošku jsem zneužil popularity. Ostrava je pro mě taková Popelka.

Čuba: V roli spisovatele se cítím dobře. Trošku jsem zneužil popularity. Ostrava je pro mě taková Popelka.

24. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Knihy mi jsou osudem. S každou další mám pocit, že ze sebe trhám kus masa, říká Radka Denemarková

Mozaika: Knihy mi jsou osudem. S každou další mám pocit, že ze sebe trhám kus masa, říká Radka Denemarková

24. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Daniel Krejčík

Daniel Krejčík

24. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody #profil - MARTIN ZAHÁLKA ml.

#profil - MARTIN ZAHÁLKA ml.

24. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Ženy v politike

Ťažký týždeň: Ženy v politike

24. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Snil jsem o cukrárně na Manhattanu říká Jakub Gondek z Ollies

Snil jsem o cukrárně na Manhattanu říká Jakub Gondek z Ollies

24. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Loď a Dvůr

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Loď a Dvůr

24. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody #7 | Catelyn a sex ve středověku

#7 | Catelyn a sex ve středověku

24. 11. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Angažmá Marie Tomanová: Na billboardech od Brooklynu po L. A., zakázky pro Gucci i Instagram byly sen, vnímám velkou propast mezi komercí a uměním

Angažmá Marie Tomanová: Na billboardech od Brooklynu po L. A., zakázky pro Gucci i Instagram byly sen, vnímám velkou propast mezi komercí a uměním

24. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Mozaika: Frustrace, sex a vražda. Státní opera představuje Šostakovičovu Lady Macbeth Mcenského újezdu

Mozaika: Frustrace, sex a vražda. Státní opera představuje Šostakovičovu Lady Macbeth Mcenského újezdu

24. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Eva Gažová Vranková: Sexuálnu výchovu u detí s intelektuálnym znevýhodnením treba začať už vo veku šiestich rokov (Ráno Nahlas)

Eva Gažová Vranková: Sexuálnu výchovu u detí s intelektuálnym znevýhodnením treba začať už vo veku šiestich rokov (Ráno Nahlas)

24. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Dějiny násilí. První divadelní přepis Édouarda Louise přiváží do Prahy berlínská Schaubühne

Mozaika: Dějiny násilí. První divadelní přepis Édouarda Louise přiváží do Prahy berlínská Schaubühne

24. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Prácheňský TAM - TAM #9: Honza Trávníček - Jak se žije pod Himalájem?, MK Písek, 22. 11. 2023

Prácheňský TAM - TAM #9: Honza Trávníček - Jak se žije pod Himalájem?, MK Písek, 22. 11. 2023

23. 11. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Myšlenka s veršem III

Myšlenka s veršem III

23. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Pracanti: Vratislav Maňák

Pracanti: Vratislav Maňák

23. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Robert Fico školil opozíciu o pomste, policajtov a prokurátorov nazval zvermi (Aktuality Nahlas)

Robert Fico školil opozíciu o pomste, policajtov a prokurátorov nazval zvermi (Aktuality Nahlas)

23. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Akcent: O kritizované nástavbě Masaryčky není rozhodnuto, Praha 1 chce přezkum připomínek, říká starostka

Akcent: O kritizované nástavbě Masaryčky není rozhodnuto, Praha 1 chce přezkum připomínek, říká starostka

23. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Sovieti nechceli Ukrajinu stratiť, „prevychovávali" ju hladomorom (podcast Nahlas z Ukraїny)

Sovieti nechceli Ukrajinu stratiť, „prevychovávali" ju hladomorom (podcast Nahlas z Ukraїny)

23. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Hudba je přesný a upřímný druh komunikace, říká virtuos Kahánek

Hudba je přesný a upřímný druh komunikace, říká virtuos Kahánek

23. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Ondřej Sokol

Ondřej Sokol

23. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody VLÁKNINA - Zvyšte svou energii a vitalitu

VLÁKNINA - Zvyšte svou energii a vitalitu