Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ROGLIČ proti EVENEPOELOVI? Nebo Maglia Rosa získá někdo třetí? | Favorité GIRO D'ITALIA 2023

ROGLIČ proti EVENEPOELOVI? Nebo Maglia Rosa získá někdo třetí? | Favorité GIRO D'ITALIA 2023

4. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody #46|Posily pro Bruslaře, marnost proti Zlínu

#46|Posily pro Bruslaře, marnost proti Zlínu

4. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody Jak na maraton? Elitní česká vytrvalkyně Moira Stewartová o nástrahách této trati

Jak na maraton? Elitní česká vytrvalkyně Moira Stewartová o nástrahách této trati

4. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #99 | Oktagon 42, UFC 288, IAF 5… (Krajl, Novák, Homolka)

BREAKDOWN #99 | Oktagon 42, UFC 288, IAF 5… (Krajl, Novák, Homolka)

4. 5. 2023

2 hod 7 min

Obrázek epizody FOOTCAST #48 | Kudy dál, fotbale feat. Ondřej Kúdela part II

FOOTCAST #48 | Kudy dál, fotbale feat. Ondřej Kúdela part II

4. 5. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody „Výsledky jsou reklamou pro moje hodnoty. Červený brýle a lifehacky mají smysl“ – Filip Langer

„Výsledky jsou reklamou pro moje hodnoty. Červený brýle a lifehacky mají smysl“ – Filip Langer

4. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody Dvojitý Pitstop: Nuda v Baku, souboj Red Bullů a virtuos Leclerc

Dvojitý Pitstop: Nuda v Baku, souboj Red Bullů a virtuos Leclerc

4. 5. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Ismar Begič: Edina Džeka bych zvolil za prezidenta!

Ismar Begič: Edina Džeka bych zvolil za prezidenta!

3. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody #35 – Rangers padli, přichází Hurikán

#35 – Rangers padli, přichází Hurikán

3. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody Ep. 9 | Extraliga vrcholí. Jak bude vypadat finálová série?

Ep. 9 | Extraliga vrcholí. Jak bude vypadat finálová série?

3. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Varaďa do Pardubic? Pastrňák nepřijede. Nominace zatím není žádný granát

Varaďa do Pardubic? Pastrňák nepřijede. Nominace zatím není žádný granát

3. 5. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody #43 Lucie Šlégr - Největší překážkou dětí ve sportu jsou rodiče.

#43 Lucie Šlégr - Největší překážkou dětí ve sportu jsou rodiče.

3. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Kristýna Uhlířová: Ne každý pes musí být nadšený z kontaktu se psama. Kavalety krademe od koní. Je třeba vylít stresový kyblík. Znám konejšivé signály svého psa? Řeč těla každého psa je jiná.

Kristýna Uhlířová: Ne každý pes musí být nadšený z kontaktu se psama. Kavalety krademe od koní. Je třeba vylít stresový kyblík. Znám konejšivé signály svého psa? Řeč těla každého psa je jiná.

3. 5. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Zimák | Varaďa do Pardubic? Pastrňák nepřijede. Nominace zatím není žádný granát

Zimák | Varaďa do Pardubic? Pastrňák nepřijede. Nominace zatím není žádný granát

3. 5. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody #20 Penalty vládnou lize!

#20 Penalty vládnou lize!

3. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody Floor Talk #23: Rytířka Denisa Ferenčíková

Floor Talk #23: Rytířka Denisa Ferenčíková

3. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody #167 Bláznivé zápasy nahoře i dole. Co tu sakra dělá Big Sam?!

#167 Bláznivé zápasy nahoře i dole. Co tu sakra dělá Big Sam?!

3. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody #6 Tanzánie - Stone town, Arusha, Kilimandžáro

#6 Tanzánie - Stone town, Arusha, Kilimandžáro

3. 5. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Zdeněk Kolář odstartoval šňůru českých turnajů | Tenisová stopa #57

Zdeněk Kolář odstartoval šňůru českých turnajů | Tenisová stopa #57

3. 5. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody B2TS podcast #1 feat. Dominik Zdržálek

B2TS podcast #1 feat. Dominik Zdržálek

3. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Na place: Fotbalista Marek Kincl: Karel Poborský byl nejlepším hráčem, s kterým jsem během kariéry hrál

Na place: Fotbalista Marek Kincl: Karel Poborský byl nejlepším hráčem, s kterým jsem během kariéry hrál

3. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody #10 - Je o titulu rozhodnuto? Aston Villa narazila v Manchesteru. Infarktový závěr na Anfieldu.

#10 - Je o titulu rozhodnuto? Aston Villa narazila v Manchesteru. Infarktový závěr na Anfieldu.

3. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Predikce sérií 2. kola play-off NHL a budoucnost Calgary s Winnipegem

Hokej fokus podcast: Predikce sérií 2. kola play-off NHL a budoucnost Calgary s Winnipegem

2. 5. 2023

1 hod 48 min

Obrázek epizody Martin Leskovjan: Při pohovoru do firmy mi oznámili, že jsem nezaměstnatelnej.

Martin Leskovjan: Při pohovoru do firmy mi oznámili, že jsem nezaměstnatelnej.

2. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Epizoda 40: Transky, Čína, kuželky a A.I.

Epizoda 40: Transky, Čína, kuželky a A.I.

2. 5. 2023

1 hod 41 min