Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dva a půl běžce #26: Týmovka speciál

Dva a půl běžce #26: Týmovka speciál

26. 6. 2024

1 hod 48 min

Obrázek epizody BREAKDOWN SPECIÁL | proběhlé CLASH of the STARS s HOMER821

BREAKDOWN SPECIÁL | proběhlé CLASH of the STARS s HOMER821

26. 6. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Šampioni z Floridy, budoucnost Edmontonu a preview draftu NHL

Hokej fokus podcast: Šampioni z Floridy, budoucnost Edmontonu a preview draftu NHL

26. 6. 2024

56 min

Obrázek epizody Bářin deníček aneb běžecké ohlednutí za minulými závody a výhled na druhou půlku roku

Bářin deníček aneb běžecké ohlednutí za minulými závody a výhled na druhou půlku roku

26. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody „Pojďte se podívat, běhá tam hrozně šikovná holčička,“ vzpomínají na Štvanici na sedmiletou Markétu

„Pojďte se podívat, běhá tam hrozně šikovná holčička,“ vzpomínají na Štvanici na sedmiletou Markétu

26. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Už jsem ve fázi, že si nedovedu představit život bez kolektivního sportu, říká softbalistka Furková

Už jsem ve fázi, že si nedovedu představit život bez kolektivního sportu, říká softbalistka Furková

26. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Na place: Už jsem ve fázi, že si nedovedu představit život bez kolektivního sportu, říká softbalistka Furková

Na place: Už jsem ve fázi, že si nedovedu představit život bez kolektivního sportu, říká softbalistka Furková

26. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody FB #8: Super-agent Müller. Fotbal? Emoce, radost a dneska i velká show. V Česku se posuneme jenom tehdy, když přestaneme sedět doma na zadku

FB #8: Super-agent Müller. Fotbal? Emoce, radost a dneska i velká show. V Česku se posuneme jenom tehdy, když přestaneme sedět doma na zadku

26. 6. 2024

1 hod 45 min

Obrázek epizody Dozvuky FIA WEC – 24 hodin Le Mans

Dozvuky FIA WEC – 24 hodin Le Mans

26. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #156 | UFC, TATAMY, PFL | HH: UFC 303

BREAKDOWN #156 | UFC, TATAMY, PFL | HH: UFC 303

26. 6. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody #288: Proč vyhrála Florida poprvé Stanley Cup? >>> Matěj Hejda

#288: Proč vyhrála Florida poprvé Stanley Cup? >>> Matěj Hejda

26. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody HISTORICKÉ SEMIFINÁLE (letný špeciál s Gorazdom Lazoríkom z Nitra Knights)

HISTORICKÉ SEMIFINÁLE (letný špeciál s Gorazdom Lazoríkom z Nitra Knights)

26. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody #19 David Vencl - Vizualizace je velká zbraň nejen pro freediving. Vlastním tempem.

#19 David Vencl - Vizualizace je velká zbraň nejen pro freediving. Vlastním tempem.

26. 6. 2024

2 hod 1 min

Obrázek epizody PREVIEW Turecka: Nečitelní jako Češi. Slabinou jsou stopeři i psychika

PREVIEW Turecka: Nečitelní jako Češi. Slabinou jsou stopeři i psychika

25. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody Liga naruby | PREVIEW Turecka: Nečitelní jako Češi. Slabinou jsou stopeři i psychika

Liga naruby | PREVIEW Turecka: Nečitelní jako Češi. Slabinou jsou stopeři i psychika

25. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody #221 Česká mizérie proti Gruzii. Postoupíme? A proč jsou Angličané v krizi?

#221 Česká mizérie proti Gruzii. Postoupíme? A proč jsou Angličané v krizi?

25. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Q&A: Finále Stanley Cupu, MVP play off McDavid a čeští volní hráči

Q&A: Finále Stanley Cupu, MVP play off McDavid a čeští volní hráči

25. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Profesionální skaut Floridy André Niec: Za hvězdné hráče bonusy nemáme | 25. 6. 2024

Profesionální skaut Floridy André Niec: Za hvězdné hráče bonusy nemáme | 25. 6. 2024

25. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody #45 Petr Meindlschmid - Finalista Mistrovství Evropy ,,Podle mě všem spadla čelist, i mně samotnému"

#45 Petr Meindlschmid - Finalista Mistrovství Evropy ,,Podle mě všem spadla čelist, i mně samotnému"

25. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #183 | Nervozita stoupá! ZÁPAS O VŠECHNO S TURKY 🇹🇷 a ohlédnutí za prvními koly EURA

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #183 | Nervozita stoupá! ZÁPAS O VŠECHNO S TURKY 🇹🇷 a ohlédnutí za prvními koly EURA

25. 6. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Zimák | Q&A: Finále Stanley Cupu, MVP play off McDavid a čeští volní hráči

Zimák | Q&A: Finále Stanley Cupu, MVP play off McDavid a čeští volní hráči

25. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Nejčastější chyby (nejen) ve sportovní výživě

Nejčastější chyby (nejen) ve sportovní výživě

25. 6. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Postup rozsekne až bitva s Turky. Sestřelí je Kuchta, nebo už udeří Chorý?

Postup rozsekne až bitva s Turky. Sestřelí je Kuchta, nebo už udeří Chorý?

25. 6. 2024

1 hod

Obrázek epizody Soutěživá je Markéta odmala. S kolegy i trenéry hrají rádi i karetní hry

Soutěživá je Markéta odmala. S kolegy i trenéry hrají rádi i karetní hry

25. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Koukal: Špaček zahrál v Praze skvěle. Další titul mistrů světa může být díky úspěšným mladíkům brzy

Čistá hra Martina Procházky: Koukal: Špaček zahrál v Praze skvěle. Další titul mistrů světa může být díky úspěšným mladíkům brzy

25. 6. 2024

7 min