Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petrášek: Haterům bych zakroutil krkem, směje se. Chci zanechat odkaz pro rodinu | Rozhovor

Petrášek: Haterům bych zakroutil krkem, směje se. Chci zanechat odkaz pro rodinu | Rozhovor

9. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody „Z ringu do StarDance a k prezidentovi. Jsem napůl bojovník, napůl víla“ – Martina Ptáčková

„Z ringu do StarDance a k prezidentovi. Jsem napůl bojovník, napůl víla“ – Martina Ptáčková

9. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Fight! | Petrášek: Haterům bych zakroutil krkem, směje se. Chci zanechat odkaz pro rodinu

Fight! | Petrášek: Haterům bych zakroutil krkem, směje se. Chci zanechat odkaz pro rodinu

9. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody EDUARD ŠALÉ: Kapitánova show v nájezdech, oslavy bronzu a návrat do Kalifornie | BKT ROZHOVOR

EDUARD ŠALÉ: Kapitánova show v nájezdech, oslavy bronzu a návrat do Kalifornie | BKT ROZHOVOR

9. 1. 2025

18 min

Obrázek epizody Z Letné a Strahova: Rosova tiskovka, zimní příprava, FFP a přestupy + host Pavel Šťastný

Z Letné a Strahova: Rosova tiskovka, zimní příprava, FFP a přestupy + host Pavel Šťastný

9. 1. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Slavíme medaili a můžeme i další roky. Ale co by českému hokeji opravdu pomohlo? | Bago #18

Slavíme medaili a můžeme i další roky. Ale co by českému hokeji opravdu pomohlo? | Bago #18

9. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody #429: Jaké bylo zákulisí bronzového úspěchu dvacítek?>>> Ladislav Šmíd

#429: Jaké bylo zákulisí bronzového úspěchu dvacítek?>>> Ladislav Šmíd

9. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody S07E10: Hokejportal – Podcast: Pravdivé klišé, alebo kto tam mal byť. Návrat k MS 20

S07E10: Hokejportal – Podcast: Pravdivé klišé, alebo kto tam mal byť. Návrat k MS 20

9. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Bod VARu #64 | NOVÝ ROK JE TADY! UNITED VS LIVERPOOL, KINSKÝ DO TOTTENHAMU

Bod VARu #64 | NOVÝ ROK JE TADY! UNITED VS LIVERPOOL, KINSKÝ DO TOTTENHAMU

8. 1. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody 34. Díl - Adam Nahi

34. Díl - Adam Nahi

8. 1. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Brichta: Uživím se i bez MMA. Jak se skamarádil s Keitou? Proč si zve do podcastu politiky?

Brichta: Uživím se i bez MMA. Jak se skamarádil s Keitou? Proč si zve do podcastu politiky?

8. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #82 – Fitnesátor: Vše o chytrých prstenech a dalších technologických vychytávkách

Makej vole! Podcast #82 – Fitnesátor: Vše o chytrých prstenech a dalších technologických vychytávkách

8. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody PŘÍKLEP: Práce u dvacítky mě naplňuje, mám ale nabídky z extraligy, říká kouč bronzových hokejistů

PŘÍKLEP: Práce u dvacítky mě naplňuje, mám ale nabídky z extraligy, říká kouč bronzových hokejistů

8. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody 13. Slunce zapadá & Jimmy balí kufry – Chaos v NBA!

13. Slunce zapadá & Jimmy balí kufry – Chaos v NBA!

8. 1. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Bářin deníček: ohlédnutí za loňskými běhy, nejposlouchanější díly podcastu i výhled na běžecký rok 2025.

Bářin deníček: ohlédnutí za loňskými běhy, nejposlouchanější díly podcastu i výhled na běžecký rok 2025.

8. 1. 2025

38 min

Obrázek epizody PUK PAK PIVO Epizoda 172: MATĚJ STRÁNSKÝ

PUK PAK PIVO Epizoda 172: MATĚJ STRÁNSKÝ

8. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody PUK PAK PIVO Epizoda 171: ROMAN ČERVENKA

PUK PAK PIVO Epizoda 171: ROMAN ČERVENKA

8. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

8. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

8. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Výzva pro české volejbalistky. Světový šampionát v Thajsku je pro tým hnací motor

Seriál Radiožurnálu Sport: Výzva pro české volejbalistky. Světový šampionát v Thajsku je pro tým hnací motor

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

8. 1. 2025

46 min

8. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Kopačák #111: Kinský v Tottenhamu, liverpoolské trio, Olmo, Kušej a další, aneb lednové okénko v plném proudu

Kopačák #111: Kinský v Tottenhamu, liverpoolské trio, Olmo, Kušej a další, aneb lednové okénko v plném proudu

8. 1. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody #428: Proč se Magnus Carlsen neobejde bez kontroverzí?>>> Martin Petr

#428: Proč se Magnus Carlsen neobejde bez kontroverzí?>>> Martin Petr

8. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody KONEČNÁ, PRESTUPOVAŤ NA PLAYOFF!  (18. kolo)

KONEČNÁ, PRESTUPOVAŤ NA PLAYOFF! (18. kolo)

8. 1. 2025

1 hod 41 min