Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #435: Jak se žije s cejchem podvodníka? >>> Michal Hladík

#435: Jak se žije s cejchem podvodníka? >>> Michal Hladík

17. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody 164: Karel Knap

164: Karel Knap

17. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody První dojem | Vyladěná Plzeň, Memič vypadá dobře, jediný Koubkův otazník. Co řekl Šádek?

První dojem | Vyladěná Plzeň, Memič vypadá dobře, jediný Koubkův otazník. Co řekl Šádek?

16. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Martin Michek: Tovární tým je sen, ale mezi adepty na vítězství v Dakaru nepatřím | Na trati

Martin Michek: Tovární tým je sen, ale mezi adepty na vítězství v Dakaru nepatřím | Na trati

16. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody BELASÝ … POSLECHNĚTE SI, PROČ NEJSEM POTKAN ( Dominik Greif)

BELASÝ … POSLECHNĚTE SI, PROČ NEJSEM POTKAN ( Dominik Greif)

16. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody PETR MRÁZEK: Bedard se v NHL pořád učí. Prezident Pavel chtěl se mnou v Chicagu běhat | BKT ROZHOVOR

PETR MRÁZEK: Bedard se v NHL pořád učí. Prezident Pavel chtěl se mnou v Chicagu běhat | BKT ROZHOVOR

16. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Rozhovor | Trenéři Hradce u zpovědi. Vácha promluvil poprvé o konci ve Spartě: Byl jsem neprofesionální

Rozhovor | Trenéři Hradce u zpovědi. Vácha promluvil poprvé o konci ve Spartě: Byl jsem neprofesionální

16. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody #32: Arsenal králem severního Londýna! Je kritika Kinského oprávněná? Hájek & Podmol

#32: Arsenal králem severního Londýna! Je kritika Kinského oprávněná? Hájek & Podmol

16. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Nezažil jsem, aby nás fanoušci vyvolávali na tréninku, říká útočník Jiří Smejkal

Nezažil jsem, aby nás fanoušci vyvolávali na tréninku, říká útočník Jiří Smejkal

16. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Obchod s koly beru jako cukrárnu pro chlapy, směje se trojnásobný mistr České republiky Benčík

Kilometry Jiřího Ježka: Obchod s koly beru jako cukrárnu pro chlapy, směje se trojnásobný mistr České republiky Benčík

16. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Obchod s koly beru jako cukrárnu pro chlapy, směje se trojnásobný mistr České republiky Benčík

Obchod s koly beru jako cukrárnu pro chlapy, směje se trojnásobný mistr České republiky Benčík

16. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Football Club #79 Jaké jsou šance Slavie, Plzně a Sparty na postup v Evropě? A kolik si už v pohárech vydělaly

Football Club #79 Jaké jsou šance Slavie, Plzně a Sparty na postup v Evropě? A kolik si už v pohárech vydělaly

16. 1. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #12 | Miroslav Forman: Inspirace van Dammem i Schwarzeneggerem

EXTRALIFE PODCAST #12 | Miroslav Forman: Inspirace van Dammem i Schwarzeneggerem

16. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody iSkaut | Tvrdší Sparta: neústupný Ševínský alternativou za Panáka. Co Achillova pata?

iSkaut | Tvrdší Sparta: neústupný Ševínský alternativou za Panáka. Co Achillova pata?

16. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

Desítka Pavla Horvátha: Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

16. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

16. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Tvrdší Sparta: neústupný Ševínský alternativou za Panáka. Co Achillova pata?

Tvrdší Sparta: neústupný Ševínský alternativou za Panáka. Co Achillova pata?

16. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Barbora Havlíčková o boji s poruchou příjmu potravy a návratu k vrcholovému sportu

Barbora Havlíčková o boji s poruchou příjmu potravy a návratu k vrcholovému sportu

16. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #7: Očima rozhodčího a první zápas v rámci Tipsport ligy ⚽

DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #7: Očima rozhodčího a první zápas v rámci Tipsport ligy ⚽

16. 1. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Barbora Havlíčková o boji s poruchou příjmu potravy a návratu k vrcholovému sportu

Barbora Havlíčková o boji s poruchou příjmu potravy a návratu k vrcholovému sportu

16. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Londýnská Bohemka“ alá Queens Park Rangers, kde se prosadili Jan Stejskal a Radek Černý

Seriál Radiožurnálu Sport: „Londýnská Bohemka“ alá Queens Park Rangers, kde se prosadili Jan Stejskal a Radek Černý

16. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Gunners Talk #53 | Rozbory zápasů s Newcastlem & Man Utd, HeroHero éra začíná, Týden hrůzy, Kai Havertz bez formy, Dominance bez kreativity, Tvrdohlavý Arteta, Zajíc Raya & Rosa do Arsenalu

Gunners Talk #53 | Rozbory zápasů s Newcastlem & Man Utd, HeroHero éra začíná, Týden hrůzy, Kai Havertz bez formy, Dominance bez kreativity, Tvrdohlavý Arteta, Zajíc Raya & Rosa do Arsenalu

16. 1. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody #7 – Richard Bálint o sezoně ve Španělsku

#7 – Richard Bálint o sezoně ve Španělsku

16. 1. 2025

58 min

Obrázek epizody 62. Ondřej a Veronika Rybínovi: od Rafkarny k Road Stage aneb jak se dělá cyklistika na Královéhradecku

62. Ondřej a Veronika Rybínovi: od Rafkarny k Road Stage aneb jak se dělá cyklistika na Královéhradecku

16. 1. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Procházka Hilla ukončí KO. Japonsko mu prospělo. Škrcení jako nejlepší sázka

Procházka Hilla ukončí KO. Japonsko mu prospělo. Škrcení jako nejlepší sázka

16. 1. 2025

36 min