Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak se píská na nejvyšší úrovni? - Pavel Královec

Jak se píská na nejvyšší úrovni? - Pavel Královec

14. 2. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody TADEJ POGAČAR se VRACÍ! Co chystá UAE TOUR?"

TADEJ POGAČAR se VRACÍ! Co chystá UAE TOUR?"

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Football Club #81 Nejlíp posílili, ale na poháry to nebude! Kdo má největší šance urvat Evropu?

Football Club #81 Nejlíp posílili, ale na poháry to nebude! Kdo má největší šance urvat Evropu?

14. 2. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Tahouni Plzně na paškálu. Byli vyplí, komentáře o Šulcovi jsou až úsměvné

Tahouni Plzně na paškálu. Byli vyplí, komentáře o Šulcovi jsou až úsměvné

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Tahouni Plzně na paškálu. Byli vyplí, komentáře o Šulcovi jsou až úsměvné

Tahouni Plzně na paškálu. Byli vyplí, komentáře o Šulcovi jsou až úsměvné

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

14. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

14. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

Hyman: V našem sportu mě vždy fascinovala rychlost. Teď mě baví práce u sáňkařské dráhy ve Smržovce

14. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody MALÝ F*CKER PRE BRINDAMOURA

MALÝ F*CKER PRE BRINDAMOURA

14. 2. 2025

59 min

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #60: Vzestupy Chodova a SKV, Liberec v top pětce

Florbal.cz podcast #60: Vzestupy Chodova a SKV, Liberec v top pětce

14. 2. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Co bude největším tahákem na příštích zimních olympijských hrách pro české fanoušky?

Seriál Radiožurnálu Sport: Co bude největším tahákem na příštích zimních olympijských hrách pro české fanoušky?

14. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody ROMAN MÁLEK: Brankářský speciál s extraligovým rekordmanem | BKT ROZHOVOR

ROMAN MÁLEK: Brankářský speciál s extraligovým rekordmanem | BKT ROZHOVOR

14. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Liga naruby | Slončík: Chci být playmaker a bavit lidi. Jak vidí budoucnost v Hradci?

Liga naruby | Slončík: Chci být playmaker a bavit lidi. Jak vidí budoucnost v Hradci?

14. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Rozhovor | Slončík: Chci být playmaker a bavit lidi. Jak vidí budoucnost v Hradci?

Rozhovor | Slončík: Chci být playmaker a bavit lidi. Jak vidí budoucnost v Hradci?

14. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody #455: Proč gólmanům v NHL padá úspěšnost zákroků? >>> Pavel Francouz

#455: Proč gólmanům v NHL padá úspěšnost zákroků? >>> Pavel Francouz

14. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Hyka UNLIMITED.

Hyka UNLIMITED.

14. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody 113. díl - Historie a současnost Slam Dunk Contestu a kategorie vítězů podle Jirky Kalemby

113. díl - Historie a současnost Slam Dunk Contestu a kategorie vítězů podle Jirky Kalemby

14. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #326 | OKTAGON 67: Kozma vs Pukač. Brichta v KSW na hraně! Strickland vs du Plessis

MMA LETEM SVĚTEM #326 | OKTAGON 67: Kozma vs Pukač. Brichta v KSW na hraně! Strickland vs du Plessis

13. 2. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody První dojem | Poučení pro Koubka, hratelná odveta a skvělý výjezd fans. Co Plzeň musí změnit?

První dojem | Poučení pro Koubka, hratelná odveta a skvělý výjezd fans. Co Plzeň musí změnit?

13. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody První dojem | Poučení pro Koubka, hratelná odveta a skvělý výjezd fans. Co Plzeň musí změnit?

První dojem | Poučení pro Koubka, hratelná odveta a skvělý výjezd fans. Co Plzeň musí změnit?

13. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody #47 Přestup století? Dončić do Lakers a další velké výměny.

#47 Přestup století? Dončić do Lakers a další velké výměny.

13. 2. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody BANÍK BAVÍ - PŘÍMO Z LIGY - 22.KOLO

BANÍK BAVÍ - PŘÍMO Z LIGY - 22.KOLO

13. 2. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Mistři fantasy | Náročný los Slavie, Kuchta do každé sestavy. Venku je nová aplikace!

Mistři fantasy | Náročný los Slavie, Kuchta do každé sestavy. Venku je nová aplikace!

13. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody #39: Jak ovlivní červené karty z derby jízdu Liverpoolu za titulem? Svitková & Poborský

#39: Jak ovlivní červené karty z derby jízdu Liverpoolu za titulem? Svitková & Poborský

13. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody O Kinském v Tottenhamu nebo nejrychleji načepovaném pivě na stadionu - Vašek Plášil | Away Days #24

O Kinském v Tottenhamu nebo nejrychleji načepovaném pivě na stadionu - Vašek Plášil | Away Days #24

13. 2. 2025

33 min