Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O Kinském v Tottenhamu nebo nejrychleji načepovaném pivě na stadionu - Vašek Plášil | Away Days #24

O Kinském v Tottenhamu nebo nejrychleji načepovaném pivě na stadionu - Vašek Plášil | Away Days #24

13. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Varaďa vrací Vítkovicím peníze, Olomouc do Jihlavy?

Varaďa vrací Vítkovicím peníze, Olomouc do Jihlavy?

13. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody Někdy jsme i vrba, které se hráči svěřují, říkají fyzioterapeuti Karel Mališ a Vojtěch Typl

Někdy jsme i vrba, které se hráči svěřují, říkají fyzioterapeuti Karel Mališ a Vojtěch Typl

13. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Martin Doubek: Čím víc peněz týmu v USA přinesete, tím lepší vůz dostanete | Na trati

Martin Doubek: Čím víc peněz týmu v USA přinesete, tím lepší vůz dostanete | Na trati

13. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

Kilometry Jiřího Ježka: Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

13. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

13. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Extraliga slibuje nejdramatičtější závěr v historii i divácký rekord

Extraliga slibuje nejdramatičtější závěr v historii i divácký rekord

13. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Teplice na Plzeň umí, obě „S“ vítězně a Liberec zabere | FOOTCAST PREVIEW 22.kolo

Teplice na Plzeň umí, obě „S“ vítězně a Liberec zabere | FOOTCAST PREVIEW 22.kolo

13. 2. 2025

58 min

Obrázek epizody Ep. 44 - Které hráče přivést na Double GW25?

Ep. 44 - Které hráče přivést na Double GW25?

13. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody #5 Bol som schovaný v skrini, keď na mesto padali bomby | Vlasto Čepo

#5 Bol som schovaný v skrini, keď na mesto padali bomby | Vlasto Čepo

13. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Biatlon fokus podcast: Stříbrná euforie a kulisy "rodinného" MS v Lenzerheide

Biatlon fokus podcast: Stříbrná euforie a kulisy "rodinného" MS v Lenzerheide

13. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Začátky v Rusku jsem psychicky nezvládal. Nebýt správných parťáků, tak bych to nedal, vzpomíná Šírl

Desítka Pavla Horvátha: Začátky v Rusku jsem psychicky nezvládal. Nebýt správných parťáků, tak bych to nedal, vzpomíná Šírl

13. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody Začátky v Rusku jsem psychicky nezvládal. Nebýt správných parťáků, tak bych to nedal, vzpomíná Šírl

Začátky v Rusku jsem psychicky nezvládal. Nebýt správných parťáků, tak bych to nedal, vzpomíná Šírl

13. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody iSkaut | Risk i výzva: mladí leváci před EURO mění adresy, kdo odnese přetlak v ofenzivě?

iSkaut | Risk i výzva: mladí leváci před EURO mění adresy, kdo odnese přetlak v ofenzivě?

13. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Risk i výzva: mladí leváci před EURO mění adresy, kdo odnese přetlak v ofenzivě?

Risk i výzva: mladí leváci před EURO mění adresy, kdo odnese přetlak v ofenzivě?

13. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody 🚀⚽ Hobby fotbalistů: Lovecká puška, vařečka i kytara! 🎸 🔫 👨‍🍳 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #11

🚀⚽ Hobby fotbalistů: Lovecká puška, vařečka i kytara! 🎸 🔫 👨‍🍳 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #11

13. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody PŘÍKLEP: Liberec je oproti Mladé Boleslavi na jiném levelu, říká útočník Flynn

PŘÍKLEP: Liberec je oproti Mladé Boleslavi na jiném levelu, říká útočník Flynn

13. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Gunners Talk #57 | Rozbor zápasu s Newcastlem, Konec v EFL Cupu, Odegaardova klíčová tyčka, Saliba na flámu, Raya dává špeka, Úl v St. James` Parku, Taktická bitva Arteta vs Howe & Saka jede do Dubaje

Gunners Talk #57 | Rozbor zápasu s Newcastlem, Konec v EFL Cupu, Odegaardova klíčová tyčka, Saliba na flámu, Raya dává špeka, Úl v St. James` Parku, Taktická bitva Arteta vs Howe & Saka jede do Dubaje

13. 2. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody PŘÍKLEP: Liberec je oproti Mladé Boleslavi na jiném levelu, říká útočník Flynn

PŘÍKLEP: Liberec je oproti Mladé Boleslavi na jiném levelu, říká útočník Flynn

13. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Jak to bude s Českým domem při olympijských hrách v Miláně a Cortině?

Seriál Radiožurnálu Sport: Jak to bude s Českým domem při olympijských hrách v Miláně a Cortině?

13. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody „Operovat Petru Kvitovou po napadení byl tlak. Svoje ruce pojištěné nemám“ – Radek Kebrle

„Operovat Petru Kvitovou po napadení byl tlak. Svoje ruce pojištěné nemám“ – Radek Kebrle

13. 2. 2025

1 hod

Obrázek epizody #454: Změní Decathlon fotbalový trh? >>> Petr Hercík

#454: Změní Decathlon fotbalový trh? >>> Petr Hercík

13. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody 18. Trade Deadline - Kdo mění dresy?!

18. Trade Deadline - Kdo mění dresy?!

12. 2. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #38 | Sázkařský skandál, Standa Hoffman v Brně, Tkáč mimo, Budínský v Prostějově

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #38 | Sázkařský skandál, Standa Hoffman v Brně, Tkáč mimo, Budínský v Prostějově

12. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Posunula mě první liga, na medaili z Prahy se občas podívám | Bago #23

Posunula mě první liga, na medaili z Prahy se občas podívám | Bago #23

12. 2. 2025

23 min