Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fair play není nikdy za trest, i když… | Bago #30

Fair play není nikdy za trest, i když… | Bago #30

3. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #60: Jan Wita a kdy začít s maratonem, půlmaraton Praha

Dva a půl běžce #60: Jan Wita a kdy začít s maratonem, půlmaraton Praha

3. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody JAN KOHLBECK: STOPER KBEL CHTĚL CHYTAT MÍSTO MANDOUSE. TEĎ VYMĚNIL BRIGÁDY ZA TRÉNOVÁNÍ VE SPARTĚ

JAN KOHLBECK: STOPER KBEL CHTĚL CHYTAT MÍSTO MANDOUSE. TEĎ VYMĚNIL BRIGÁDY ZA TRÉNOVÁNÍ VE SPARTĚ

2. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

2. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody 40. Díl - Dalibor Dušek

40. Díl - Dalibor Dušek

2. 4. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

2. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody 119. díl - Jokičových unreal 61 (+10 + 10), Curryho 52 (12 trojek), Jenkinsův vyhazov z Memphisu a ožívá aura Bad Boys v Detroitu?

119. díl - Jokičových unreal 61 (+10 + 10), Curryho 52 (12 trojek), Jenkinsův vyhazov z Memphisu a ožívá aura Bad Boys v Detroitu?

2. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody 25. Mládí vpřed - Jaký tým má nejlepší youngcore?

25. Mládí vpřed - Jaký tým má nejlepší youngcore?

2. 4. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #45 | Proč končí Vyškov, co s ním bude a kdo ho nahradí? Líšeň stoupá

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #45 | Proč končí Vyškov, co s ním bude a kdo ho nahradí? Líšeň stoupá

2. 4. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody #109 | Sparta dole v dole!

#109 | Sparta dole v dole!

2. 4. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody ZIMÁK před MS | Je zázrak, že máme tak dobré hráčky. Chceme hrát tvrdě

ZIMÁK před MS | Je zázrak, že máme tak dobré hráčky. Chceme hrát tvrdě

2. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Nany Cylková: U canicrossu je důležité vybrat si pejska, kterého zvládnete uběhat

Nany Cylková: U canicrossu je důležité vybrat si pejska, kterého zvládnete uběhat

2. 4. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #62: Hladké postupy favoritů. Doplní trio Vítkovice nebo Sparta?

Florbal.cz podcast #62: Hladké postupy favoritů. Doplní trio Vítkovice nebo Sparta?

2. 4. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody #10 Hráči Hobitu Brno o basketu na vozíku

#10 Hráči Hobitu Brno o basketu na vozíku

2. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody ZIMÁK před MS | Je zázrak, že máme tak dobré hráčky. Chceme hrát tvrdě

ZIMÁK před MS | Je zázrak, že máme tak dobré hráčky. Chceme hrát tvrdě

2. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Na place: Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

Na place: Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

2. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Na place: Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

Na place: Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

2. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

Návrat z Dakaru byl další závod. Za 2 tisíce kilometrů jsme zažily vše, přiznávají Engová a Holická

2. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Mgr. Jan SCHNEIDER: Důležitá je všestrannost. Co tělu vezmeš, to mu musíš vrátit | JAK NA HOKEJ #3

Mgr. Jan SCHNEIDER: Důležitá je všestrannost. Co tělu vezmeš, to mu musíš vrátit | JAK NA HOKEJ #3

2. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Kopačák #117: Kteří hráči letos míří za Zlatým míčem?

Kopačák #117: Kteří hráči letos míří za Zlatým míčem?

2. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Že to letos vyšlo, je výsledek strašně dlouhé práce, těší snowboardistu Hroneše výkony na závodech

Seriál Radiožurnálu Sport: Že to letos vyšlo, je výsledek strašně dlouhé práce, těší snowboardistu Hroneše výkony na závodech

2. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #20: Ztracený děda oloupil Slavii?! Šulc v Edenu? (Ne)bezpečí na fotbale! Review (Dukla), Preview (Hradec, Olomouc, Karviná), SKS Kvíz.

Sešívaní sobě #20: Ztracený děda oloupil Slavii?! Šulc v Edenu? (Ne)bezpečí na fotbale! Review (Dukla), Preview (Hradec, Olomouc, Karviná), SKS Kvíz.

2. 4. 2025

1 hod 51 min

Obrázek epizody DANIEL VOŽENÍLEK: Ve Švýcarsku řeší věci v klidu. Přestup z Třince byl turecký bazar | BKT ROZHOVOR

DANIEL VOŽENÍLEK: Ve Švýcarsku řeší věci v klidu. Přestup z Třince byl turecký bazar | BKT ROZHOVOR

2. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody #488: Jak probíhá cesta Jakuba Menšíka do TOP 10? >>> Tomáš Josefus

#488: Jak probíhá cesta Jakuba Menšíka do TOP 10? >>> Tomáš Josefus

2. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody TMG #41 Nové týmy v NBA? V Evropě? Koučem Memphisu vyhozen

TMG #41 Nové týmy v NBA? V Evropě? Koučem Memphisu vyhozen

2. 4. 2025

1 hod 51 min