Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: SK Slezská se pro Ostraváky stala ve 30. letech módou. V kabině se scházeli Němci i židé

Seriál Radiožurnálu Sport: SK Slezská se pro Ostraváky stala ve 30. letech módou. V kabině se scházeli Němci i židé

12. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Fight! | Vémola ukončí "seriózní" kariéru. Muradov vyhraje na body. Poničená startovka

Fight! | Vémola ukončí "seriózní" kariéru. Muradov vyhraje na body. Poničená startovka

12. 6. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Vémola ukončí "seriózní" kariéru. Muradov vyhraje na body. Poničená startovka | Fight!

Vémola ukončí "seriózní" kariéru. Muradov vyhraje na body. Poničená startovka | Fight!

12. 6. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody „Chci být doktorka a olympionička zároveň. Skialpinismus je nová olympijská disciplína“ – Eva Matějovičová

„Chci být doktorka a olympionička zároveň. Skialpinismus je nová olympijská disciplína“ – Eva Matějovičová

12. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: PROČ ODEŠEL PRISKE Z FEYENOORDU? A CO BABALOLA? [SPECIÁL]

Z LETNÉ A STRAHOVA: PROČ ODEŠEL PRISKE Z FEYENOORDU? A CO BABALOLA? [SPECIÁL]

12. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody #539: Čím mohou lvíčata zaskočit favorizované protivníky? >>> Filip Vecheta

#539: Čím mohou lvíčata zaskočit favorizované protivníky? >>> Filip Vecheta

12. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody NHL chce vysoké chlapy, umět hokej nestačí | Bago #40

NHL chce vysoké chlapy, umět hokej nestačí | Bago #40

12. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody #270 Ange out, místo něj Frank. Je Wirtz za 130 milionů úlet?

#270 Ange out, místo něj Frank. Je Wirtz za 130 milionů úlet?

12. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody BREAKDOWN Speciál | Trenér Ján Hudák / Kdo přišel za Lajošem Kleinem do šatny?

BREAKDOWN Speciál | Trenér Ján Hudák / Kdo přišel za Lajošem Kleinem do šatny?

11. 6. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody PingCast Speciál# 29 s Karin Grofovou: Říkají mi, že od té doby, co jsem v Hodoníně, tak neprohráli.

PingCast Speciál# 29 s Karin Grofovou: Říkají mi, že od té doby, co jsem v Hodoníně, tak neprohráli.

11. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Pogačar vs. Vingeaard vs. Evenepoel na Dauphiné

Pogačar vs. Vingeaard vs. Evenepoel na Dauphiné

11. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Pogačar vs. Vingeaard vs. Evenepoel na Dauphiné

Velo fokus podcast: Pogačar vs. Vingeaard vs. Evenepoel na Dauphiné

11. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Matějovský UNLIMITED.

Matějovský UNLIMITED.

11. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Live podcast Brno - hosté Adam Gawlas, Martin Zoul a David Bulva (výběr)

Live podcast Brno - hosté Adam Gawlas, Martin Zoul a David Bulva (výběr)

11. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody ROBIN STANĚK: Plánování turnajů je nesmírně důležité, ale často podceňované | TTP #76

ROBIN STANĚK: Plánování turnajů je nesmírně důležité, ale často podceňované | TTP #76

11. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #55 | Prasárna v Kroměříži 😡 🤷‍♂️ Proč Domažlice NECHTĚJÍ postoupit?!

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #55 | Prasárna v Kroměříži 😡 🤷‍♂️ Proč Domažlice NECHTĚJÍ postoupit?!

11. 6. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #55

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #55

11. 6. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #29

MISTŘI SVĚTA #29

11. 6. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody 35. Moment Překvapení - Poslední rána

35. Moment Překvapení - Poslední rána

11. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Levej Hák Vlog #14 / Ty blázne, Wardley KO! Čeká nás RING 16 v Plzni

Levej Hák Vlog #14 / Ty blázne, Wardley KO! Čeká nás RING 16 v Plzni

11. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Proč je Muradov favorit? Kincl ho musí trápit na pletivu, Uzbek hrozí KO | analýza Fight!

Proč je Muradov favorit? Kincl ho musí trápit na pletivu, Uzbek hrozí KO | analýza Fight!

11. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Proč je Muradov favorit? Kincl ho musí trápit na pletivu, Uzbek hrozí KO | analýza Fight!

Proč je Muradov favorit? Kincl ho musí trápit na pletivu, Uzbek hrozí KO | analýza Fight!

11. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Veronika Preti: Uběhnout pětku rychle taky bolí

Veronika Preti: Uběhnout pětku rychle taky bolí

11. 6. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Na place: Matějovský: V Anglii jsem si užíval každý zápas naplno. Recept na fotbalovou dlouhověkost nemám

Na place: Matějovský: V Anglii jsem si užíval každý zápas naplno. Recept na fotbalovou dlouhověkost nemám

11. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Na place: Matějovský: V Anglii jsem si užíval každý zápas naplno. Recept na fotbalovou dlouhověkost nemám

Na place: Matějovský: V Anglii jsem si užíval každý zápas naplno. Recept na fotbalovou dlouhověkost nemám

11. 6. 2025

36 min