Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak blízko je Kadeřábek návratu? Český konec na Euru 21, ligové dění

Jak blízko je Kadeřábek návratu? Český konec na Euru 21, ligové dění

19. 6. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Šéf cyklistů: musíme zlepšit práci s dětmi. Tour de France v Česku by měla velký finanční význam

Šéf cyklistů: musíme zlepšit práci s dětmi. Tour de France v Česku by měla velký finanční význam

19. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Jakub Bergman: Závodem Le Mans to nekončí, unavení musíme vše rychle sbalit | Na trati

Jakub Bergman: Závodem Le Mans to nekončí, unavení musíme vše rychle sbalit | Na trati

19. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Zimák s Prospalem | Dojezd případu Kulich, starosti Čechů v AHL. Proč odmítl kluby extraligy?

Zimák s Prospalem | Dojezd případu Kulich, starosti Čechů v AHL. Proč odmítl kluby extraligy?

19. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Kavárník Malina: Kafe a dort? Jistě, ale nabízíme i takové pokrmy, aby cyklisté mohli pokračovat

Kavárník Malina: Kafe a dort? Jistě, ale nabízíme i takové pokrmy, aby cyklisté mohli pokračovat

19. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kavárník Malina: Kafe a dort? Jistě, ale nabízíme i takové pokrmy, aby cyklisté mohli pokračovat

Kilometry Jiřího Ježka: Kavárník Malina: Kafe a dort? Jistě, ale nabízíme i takové pokrmy, aby cyklisté mohli pokračovat

19. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Zimák s Prospalem | Dojezd případu Kulich, starosti Čechů v AHL. Proč odmítl kluby extraligy?

Zimák s Prospalem | Dojezd případu Kulich, starosti Čechů v AHL. Proč odmítl kluby extraligy?

19. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

Desítka Pavla Horvátha: Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

19. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

Desítka Pavla Horvátha: Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

19. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

Chovanec: V Nizozemsku byl každý trénink jako zápas a ve velké intenzitě. Ohromný zážitek pro mě

19. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody iSkaut | Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

iSkaut | Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

19. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody iSkaut | Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

iSkaut | Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

19. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

Další klenot do nablýskané zálohy Slavie: Sadílek zapadne fotbalově i charakterem

19. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody BKT V NHL #130 | Co stojí za dalším úspěchem Floridy? Došel Oilers dech a co bude dál s McDavidem?

BKT V NHL #130 | Co stojí za dalším úspěchem Floridy? Došel Oilers dech a co bude dál s McDavidem?

19. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Zápas v Plzni jsem podělal - V derby musíš trefit první žlutou | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #29

Zápas v Plzni jsem podělal - V derby musíš trefit první žlutou | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #29

19. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody MIROSLAV ŠPERK: „Chtěl jsem rodině dokázat, že můj život není promarněný“

MIROSLAV ŠPERK: „Chtěl jsem rodině dokázat, že můj život není promarněný“

19. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Euforie po konci druhé světové války. Jak se rodila sláva jabloneckého klubu až do dnešní úrovně?

Seriál Radiožurnálu Sport: Euforie po konci druhé světové války. Jak se rodila sláva jabloneckého klubu až do dnešní úrovně?

19. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Fight! | Vémola šel za hranu. Kincl potřebuje trenéra a změnu váhy. Škvor bez bonusu

Fight! | Vémola šel za hranu. Kincl potřebuje trenéra a změnu váhy. Škvor bez bonusu

19. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody Vémola šel za hranu. Kincl potřebuje trenéra a změnu váhy. Škvor bez bonusu | Fight!

Vémola šel za hranu. Kincl potřebuje trenéra a změnu váhy. Škvor bez bonusu | Fight!

19. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody „Hledám balanc mezi pokorností a drzostí. Jako nahrávač rozhoduji o hře“ – Kateřina Valková

„Hledám balanc mezi pokorností a drzostí. Jako nahrávač rozhoduji o hře“ – Kateřina Valková

19. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody #544: Jak se práce na Nově liší od ČT? >>> Jan Smetana

#544: Jak se práce na Nově liší od ČT? >>> Jan Smetana

19. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Mistři posilují, Zábranský gólmana najde. Kdo bude hořký bek v Dynamu? | Bago #41

Mistři posilují, Zábranský gólmana najde. Kdo bude hořký bek v Dynamu? | Bago #41

19. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Levej Hák Vlog #15 / Cverna nazastavitelný! Jake Paul se vrací, Zurdo, Yafai a další

Levej Hák Vlog #15 / Cverna nazastavitelný! Jake Paul se vrací, Zurdo, Yafai a další

18. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Zhodnocení sezony 2024/25, Co nové posily? Club World Cup jako ztráta času?

Zhodnocení sezony 2024/25, Co nové posily? Club World Cup jako ztráta času?

18. 6. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #30 | Dynastie na Floridě, okurkový průser na Spartě 🤯 Pardubice přetékají, Nosek out?

MISTŘI SVĚTA #30 | Dynastie na Floridě, okurkový průser na Spartě 🤯 Pardubice přetékají, Nosek out?

18. 6. 2025

1 hod 17 min