Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kopačák #118: Česká liga se řítí do finále! Kdo urve druhé místo? Kdo překvapuje/zklamává?

Kopačák #118: Česká liga se řítí do finále! Kdo urve druhé místo? Kdo překvapuje/zklamává?

9. 4. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona bez Adamczykové? Mladí se nezalekli a přiblížili se olympijské účasti

Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona bez Adamczykové? Mladí se nezalekli a přiblížili se olympijské účasti

9. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody BKT PLAY-OFF #13 | Naučilo se Dynamo pod Hořavou bránit? Podkopnutí Sedláka a měl gól Hradce platit?

BKT PLAY-OFF #13 | Naučilo se Dynamo pod Hořavou bránit? Podkopnutí Sedláka a měl gól Hradce platit?

9. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody #493: Proč se mu nelíbí kriminalizace fanoušků? >>> Václav Svěrkoš

#493: Proč se mu nelíbí kriminalizace fanoušků? >>> Václav Svěrkoš

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody ŠESŤ DRAFTOVÝCH OTÁZOK

ŠESŤ DRAFTOVÝCH OTÁZOK

9. 4. 2025

2 hod 0 min

Obrázek epizody English for footballers: Tactics - Tiki-Taka

English for footballers: Tactics - Tiki-Taka

9. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody #261 Geniální Rice osobně zničil Real. Vzpomínáme na nejhorší týmy v historii Premier League

#261 Geniální Rice osobně zničil Real. Vzpomínáme na nejhorší týmy v historii Premier League

9. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Fotbal na druhou #21

Fotbal na druhou #21

8. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #225 | BANÍK zklamal! Sparta 100 MILIONŮ v útoku a NIC? Dukla dotahuje! Čupr říká NE

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #225 | BANÍK zklamal! Sparta 100 MILIONŮ v útoku a NIC? Dukla dotahuje! Čupr říká NE

8. 4. 2025

1 hod 44 min

Obrázek epizody Liga naruby ZOOM | Coufalův klon Koželuh, naděje Dukly, zdrcený Prostějov. Kdo po zápase roku skončí šestý?

Liga naruby ZOOM | Coufalův klon Koželuh, naděje Dukly, zdrcený Prostějov. Kdo po zápase roku skončí šestý?

8. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Liga naruby ZOOM | Coufalův klon Koželuh, naděje Dukly, zdrcený Prostějov. Kdo po zápase roku skončí šestý?

Liga naruby ZOOM | Coufalův klon Koželuh, naděje Dukly, zdrcený Prostějov. Kdo po zápase roku skončí šestý?

8. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Players Championship 9-10 a European Tour 3: Buntingovo Německo a Kterak Karel Sedláček kosil tulipány

Players Championship 9-10 a European Tour 3: Buntingovo Německo a Kterak Karel Sedláček kosil tulipány

8. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Chorý, nebo Kušej? Slavia se chystá na Ligu mistrů

Chorý, nebo Kušej? Slavia se chystá na Ligu mistrů

8. 4. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Poznal zápasy s Federerem i Lendlův výcvik vlčáků. Pála: Byl jsem vztekloun, který štípal rakety

Poznal zápasy s Federerem i Lendlův výcvik vlčáků. Pála: Byl jsem vztekloun, který štípal rakety

8. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Centrkurt | Nejúspěšnější kapitán historie BJKCupu Petr Pála poznal zápasy s Federerem i Lendlův výcvik vlčáků

Centrkurt | Nejúspěšnější kapitán historie BJKCupu Petr Pála poznal zápasy s Federerem i Lendlův výcvik vlčáků

8. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Pavel Kousal: Svůj první gól za Spartu jsem vlastně ani nedal. Puk jsem si ale na památku vzal domů

Pavel Kousal: Svůj první gól za Spartu jsem vlastně ani nedal. Puk jsem si ale na památku vzal domů

8. 4. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Petr Hauser: Fotbal miluju, naštěstí jsem si ale vybral hokej. Ze Sparty jsem byl nervózní

Petr Hauser: Fotbal miluju, naštěstí jsem si ale vybral hokej. Ze Sparty jsem byl nervózní

8. 4. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Nečekaný vítěz Verstappen, rekordman Antonelli a festival nudy v Japonsku | We are checking #33

Nečekaný vítěz Verstappen, rekordman Antonelli a festival nudy v Japonsku | We are checking #33

8. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody SPECIÁL | Tisková konference před startem PLAY-OFF!

SPECIÁL | Tisková konference před startem PLAY-OFF!

8. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

Čistá hra Martina Procházky: Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

8. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

Čistá hra Martina Procházky: Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

8. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

Co nabízí semifinále play-off extraligy? Faul na Sedláka, tvrdé zákroky, simulace nebo Brno v laufu

8. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Divizni Hovada 31

Divizni Hovada 31

8. 4. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Antuková sezóna bez Nadala po 23 letech. Co čekat? | Tenisová stopa #146

Antuková sezóna bez Nadala po 23 letech. Co čekat? | Tenisová stopa #146

8. 4. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ: O domácím šampionátu, hráčkách ze zámoří a cestě k ženskému hokeji | BKT ROZHOVOR

DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ: O domácím šampionátu, hráčkách ze zámoří a cestě k ženskému hokeji | BKT ROZHOVOR

8. 4. 2025

27 min