Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zimák ŽIVĚ | Kempný na odchodu a další změny v extralize. Třinec je (zatím) vítěz

Zimák ŽIVĚ | Kempný na odchodu a další změny v extralize. Třinec je (zatím) vítěz

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody V 1. Centru zdravotně postižených jižních Čech společně trénují hendikepovaní a zdraví sportovci

V 1. Centru zdravotně postižených jižních Čech společně trénují hendikepovaní a zdraví sportovci

2. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Skrat, sabotáž alebo len zlý úsudok Verstappena? | EisKing Debriefing 9/24

Skrat, sabotáž alebo len zlý úsudok Verstappena? | EisKing Debriefing 9/24

2. 6. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #28 OFF-SEASON | Forman na Kladno 🚨 POSTAVA do NHL, Flynn v Třinci a aukce sedaček!

MISTŘI SVĚTA #28 OFF-SEASON | Forman na Kladno 🚨 POSTAVA do NHL, Flynn v Třinci a aukce sedaček!

2. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody RAKETY #13 | RG | Lehečka bez šance, Češi končí, Iga píše historii, Djoković jede dál

RAKETY #13 | RG | Lehečka bez šance, Češi končí, Iga píše historii, Djoković jede dál

2. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

Desítka Pavla Horvátha: Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

Desítka Pavla Horvátha: Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

Rada po konci na Dukle: S odchodem jsem byl smířený, ale záchranářská mise je splněna. Cítím únavu

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

2. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

2. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

Boxer Ducár: Z venkovních akcí bych chtěl dovézt nějaký hezký opasek. Když hubnu, tak jsem protivný

2. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody #14 CAS pod lupou - vybraná rozhodnutí první poloviny roku 2025

#14 CAS pod lupou - vybraná rozhodnutí první poloviny roku 2025

2. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Souček ve West Hamu? Bez týmového úspěchu, ale druhá nejproduktivnější sezona v Premier League

Seriál Radiožurnálu Sport: Souček ve West Hamu? Bez týmového úspěchu, ale druhá nejproduktivnější sezona v Premier League

2. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Sport a média aneb O nerozlučné dvojce

Sport a média aneb O nerozlučné dvojce

2. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody 26. Ztracení šampioni I. část

26. Ztracení šampioni I. část

2. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Přezdívka „Káďa“ jako maskování. Vítěz Středoevropského poháru a tří prvoligových titulů se Spartou

Seriál Radiožurnálu Sport: Přezdívka „Káďa“ jako maskování. Vítěz Středoevropského poháru a tří prvoligových titulů se Spartou

2. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody #66 PŘÍSTUP jako CESTA K ÚSPĚCHU - (Lou Holtz, sezóna II., ep. 38)

#66 PŘÍSTUP jako CESTA K ÚSPĚCHU - (Lou Holtz, sezóna II., ep. 38)

2. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody Udržuj si formu s produkty Edgar Power

Udržuj si formu s produkty Edgar Power

2. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody MICHAL POSTAVA: Snová první sezona, play-off s horečkou a zatmění při oslavách v Brně | BKT ROZHOVOR

MICHAL POSTAVA: Snová první sezona, play-off s horečkou a zatmění při oslavách v Brně | BKT ROZHOVOR

2. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody #531: Je ve hře návrat do Slavie? >>> Simon Deli

#531: Je ve hře návrat do Slavie? >>> Simon Deli

2. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #086 s ODBRZDĚNO: AFUERA! Řežeme kádr Sparty. Kdo do základu a kdo musí pryč?

VLÁDCI PRAHY #086 s ODBRZDĚNO: AFUERA! Řežeme kádr Sparty. Kdo do základu a kdo musí pryč?

2. 6. 2025

2 hod 46 min

Obrázek epizody #57 –  Sezóna skončila, co bude dál? 😈❓🏒

#57 –  Sezóna skončila, co bude dál? 😈❓🏒

1. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody 79 - Z Hřiště - Árný: "Celej tenhle gym začal rvačkou na sídláku - která neproběhla..."

79 - Z Hřiště - Árný: "Celej tenhle gym začal rvačkou na sídláku - která neproběhla..."

1. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Alexander Mašek - Modus nejde porovnávat s WDF, na PDC jsem nebyl připraven

Alexander Mašek - Modus nejde porovnávat s WDF, na PDC jsem nebyl připraven

1. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody DÍL PRVNÍ: BÁJNÁ ZÓNA 2

DÍL PRVNÍ: BÁJNÁ ZÓNA 2

1. 6. 2025

35 min