Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

21. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody DÍL ŠESTÝ: Cukry jako palivo: Jak (ne)zničit výkon špatnou výživou

DÍL ŠESTÝ: Cukry jako palivo: Jak (ne)zničit výkon špatnou výživou

21. 7. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z atletického prostředí na zahradu. Bývalý skvělý desetibojař Dvořák se našel v zahradničení

Seriál Radiožurnálu Sport: Z atletického prostředí na zahradu. Bývalý skvělý desetibojař Dvořák se našel v zahradničení

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Chceme víc žen v cyklistice! #femmes

Chceme víc žen v cyklistice! #femmes

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody iSkaut | Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

iSkaut | Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody 32. Konec jedné éry: Christian Horner a pád impéria Red Bull

32. Konec jedné éry: Christian Horner a pád impéria Red Bull

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Rostislav Vojáček: Tři mistrovské tituly s Baníkem v roli kapitána

Seriál Radiožurnálu Sport: Rostislav Vojáček: Tři mistrovské tituly s Baníkem v roli kapitána

21. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody #12: Suplementace není zlo! Nedostatek ano!

#12: Suplementace není zlo! Nedostatek ano!

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Přívlač Live #76 - Přívlačové NOVINKY 2022

Přívlač Live #76 - Přívlačové NOVINKY 2022

21. 7. 2025

2 hod 42 min

Obrázek epizody TMG #50 Lillard, Beal, Smart a naše nejoblíbenější fity z offseason

TMG #50 Lillard, Beal, Smart a naše nejoblíbenější fity z offseason

21. 7. 2025

1 hod 45 min

Obrázek epizody #566: Jak chce změnit Spartu? >>> Tomáš Divíšek

#566: Jak chce změnit Spartu? >>> Tomáš Divíšek

21. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Fight! | Kalašnik: Na Farmě jsem zhubl 8 kilo. MMA je i showbyznys. Titulový duel se Surduem v Brně

Fight! | Kalašnik: Na Farmě jsem zhubl 8 kilo. MMA je i showbyznys. Titulový duel se Surduem v Brně

21. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: BOD S JABLONCEM, ZAHOZENÉ ŠANCE A DEBUT KADEŘE, KDE MUSÍME JEŠTĚ POSÍLIT?

Z LETNÉ A STRAHOVA: BOD S JABLONCEM, ZAHOZENÉ ŠANCE A DEBUT KADEŘE, KDE MUSÍME JEŠTĚ POSÍLIT?

21. 7. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Za čárou #131: Většina prvoligových táborů vstoupila do sezóny velmi slušně. Druhá liga taky jede bomby. Nový trend?

Za čárou #131: Většina prvoligových táborů vstoupila do sezóny velmi slušně. Druhá liga taky jede bomby. Nový trend?

21. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #093: Vindahl nalil kritikům, Kadeřábek válí! Priskeho restart chce trpělivost

VLÁDCI PRAHY #093: Vindahl nalil kritikům, Kadeřábek válí! Priskeho restart chce trpělivost

21. 7. 2025

3 hod 35 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 15. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 15. etapě Tour de France

20. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Po 15. etapě Tour de France

Po 15. etapě Tour de France

20. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Fight! | Brichta padl po jedné ráně KO. Martínek vyhrál na zranění. Stačí Hollowayův masterpeace na Topuriu?

Fight! | Brichta padl po jedné ráně KO. Martínek vyhrál na zranění. Stačí Hollowayův masterpeace na Topuriu?

20. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Návrat z kómatu do života a cesta mezi para-atletickou elitu

Návrat z kómatu do života a cesta mezi para-atletickou elitu

20. 7. 2025

58 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Evžen Hadamczik: Ikonická osoba, která v roli trenéra dovedla ostravský Baník k velkým úspěchům

Seriál Radiožurnálu Sport: Evžen Hadamczik: Ikonická osoba, která v roli trenéra dovedla ostravský Baník k velkým úspěchům

20. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Nový majitel, lepší výsledky? Jak se Teplicím bude dařit pod miliardářem Kratinou?

Seriál Radiožurnálu Sport: Nový majitel, lepší výsledky? Jak se Teplicím bude dařit pod miliardářem Kratinou?

20. 7. 2025

2 min